КГБ = Клуб на Готините Баби - 250 - Лятото е в нас, а приятелството е завинаги

• 18 099
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
  • Вила Великула
На бързичко да се обадя преди лягане. Днес доста работа отхвърлих, но ме чака още мнооого.
Янче, блазе и на Анжелка. Обичам Италия и Рим е прекрасен. Единствения проблем е, че сега там е много, ама много горещо.  Да си носят вода непрекъснато и да ходят по сянката. Има много какво да видят.

# 61
Айша, ваната си я купих от Тему, като най-подходящ размер за в нашата баня с чупки и с идеята за плаж на терасата. Ненадуваема вана за възрастни. Като ме знаеш колкАва съм - идеално се събирам в нея. Сега даже е на още по-изгодна цена. Намерих ти я в друг десен.  https://share.temu.com/hdGWm43kA3B
Направихме ние вана-партито. За късмет спряха поради авария топлата вода от теца, та вместо с градинския маркуч, пълнихме ваната с туби от проточното бойлерче. Дребосъчко от мерак да се топне беше обул банския върху гащите и ни го съобщи вече мокър Wink Доволно се поцамбуркаха Heart. Забавлявахме се и ние покрай тях.
Чак сега сколасах да се чучна на терасата и да си пия вечерното кафе. А, ето я и Пипи Heart
Утре отиваме с мама до болницата, стиснете по един палец!
Лека да е нощта!

# 62
Тетке, стискам палци
И малко романтика посред нощите.
Пат Бун пее за любовта с мелодията на "Дунавски вълни"

Лека нощ!

# 63
  • София
Среднощен привет!
Да не ме забравите,хей!
Тук е адска жега.Народът се крие през деня,а вечер целият град е по улиците.Утре ще ходим до Ковачевица и Лещен,може би по-късно,че според сватята нямало много сенки
 Сладки сънища,баболини!

# 64
Още една ненормална като мен тук по нощите. Поспах, па чучнах тук, имам проблем с интернет, къса на често, и май само при мен ,че ако бе цяло село да са запалили нета с протести. Някаква жичка сигурно прекъсва. Колко писано  умря без публикуване, колко пропуснато  забавление като висях по жегите гтук ...бе не е мноог , ама дразни. Пет минути има ,петнайсе - не.

# 65
  • някъде другаде
Добро утро!
Довечера съм на РД на приятелка. Снощи с друга ходих на заведение и диетата все я отлагам.
Днес и при нас е жълт код за опасни горещини. Следобед ще ходя до Луковит да пишем акт за брак. Едни ме чакат вече 2 седмици , но им казах , че са го мислили 50 години и ще почакат.
Вчера е ДМ и Лидъл направихме сериозен шопинг.
Тетка , стискам палците.
Хубав ден , баболинки!

# 66
Добро утро!
Забравих да кажа, че вчера направих нещо и моля за вашите стиснати палци да успее!

Днес пак на сянка ще е. Вчера беше топло, ама не и горещо. Дано и днес не е.

Хубав ден на всички!

# 67
  • някъде другаде
Ранела , стискам палци и за теб!

# 68
  • София
Добро утро!
Ранела,докато си сама ,издебни удобен момент да напомниш за обещаното за договора!Стискам палци днес.
 Боряна,нощем гледам да лежа неподвижно,дори и будна,за да не тропам.Спят много леко,а аз нали съм широкомащабна все бутам по нещо и вдигам шум.Та не разчитай на компания,докато съм тук. 
  Тетке,стискам палци и за майка ти. Каси,как е момчето?Движи ли се вече без болка ? 
  Янче,много е топло сега в Италия,но са млади и ще си изкарат чудесно.И по малко багаж ще мъкнат.
  Хайде,оставям ви.Аз отивам на кафе ,че ме чакат.
Хубав ден на всички!

# 69
  • София
Добро утро, красавици!
По времето, когато БОРЯНА и ЯЖКА са се разхождали по нощите из нашата къщичка и аз се мОтах насам, натам. Късно заспах, късно се събудих. Наваксала съм. Grinning Сега имам план и започвам да действам, Прахосмукачка, стирка, прах и все такива лирически занимания. Stuck Out Tongue Winking Eye
За РАНЕЛКА и за ТЕТКА стискам палците. Всичко да ви е наред, момичета. Ами като ще стискате палци, да се прицънцуря и аз - а стиснете и за мен.Hands Pray
ТАНУ, много нежна песен си ни избрала, като за лека нощ. Grinning
ТОНИ, побързай да им уредиш документите на мераклиите, докато не са размислили и да вземат да се откажат. Joy
ПИПИ, внучката пак ли ще е при вас? От игри остава ли й време да рисува? Моята внучка се бори с Христоматията за 8 клас. Всеки момент очакваме да кацне голямата.
ЯНЕ, приятна разходка на младежите из вечния град...
АЙША, браво на теб - обичаш да ходиш. Колко ли крачки навъртя вчера? Знаеш ли нещо повече за хавайската икона?
КАГ, мързелувай си, почивай си, че наближава началото на учебната година и сигурно пак ще наливаш в кратунките на малчуганите знания.
Спирам до тук, че ако отворя Домовата книга и ви подкарам поред, ще стане обяд.
Ех, тази пъргава ЯЖКА, отнесе ме на портата като тайфун. Приятно кафепиене със сватовете. Grinning
За всички останали - прегръдки! Hug И до никъде и повече от повече... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 70
Абе имах компания ,мълчалива, но имаше. Полях, мисля да изляза малко, пак, намалих захарта,  олио калиакра свършило на магазина предния път, ако има пак, че ще ми трябва, има някакво гаражно производство, събирам тикви в хладилника и краставици ,че намаляха, за гостите ,на 9 пристигат, този син яде пържени тиквички, таратор , че супа топло, да мисля какво друго едно по едно ,че който ме види с тежките чанти ми се чуди как бабесата ги носи, ама няма как. И ено кайве, че няма кой да ми направи, аз съм мързел пък, свикнала да ми го носят сутрин..де бой. После работата ми е вътре.

# 71

"Понеже не знаеш какво те чака утре, бори се да си щастлив днес."

Добро утро баболинки CoffeeCoffeeCoffee

Най-хубаво си е в къщи - пиеш си кафето на спокойствие,  правиш каквото си искаш, времето е твое и можеш да се размотаваш колкото си искаш.
Тетка, да успеете бързо с прегледа на бабата и да няма сериозни неща!
Ранеллка, палците са стиснати за теб - да се подредят нещата по най-добрия начин Hands Plus1
Яжка, приятна разходка до тези толкова красиви места. Ние тази година пропуснахме да идем до Гоце Делчев. Когато сме на Предела една от дестинациите ни е този град - обичаме да се разхождаме там. Имаме си дори любими магазини, до които ходим съвсем целево - не че купуваме кой знае какво (дори само на зей-пазар), но си е навик Simple Smile До манастира в Хаджи Димово ходили ли сте - много е красиво там?
Тану, хубава песен - благодаря! Как е кучо - при вас ли е още?
Янче, изпрати ни някоя снимка от Рим! Нека се разхождат младежите и да трупат хубави емоции - сега им е времето!
Излизаме на пазар и после ще плащам он-лайн сметки, че те нямат спиране - излизат си по график дори и когато те няма ...
Спокоен и усмихнат ден на всички вас - под дебели сенки и с много водичка Heart и

# 72
  • София
Вчера видях в евтиния магазин едни лентички против охлюви.Ако някой изяви желание мога да му купя.Не попитах за цената,ама там те са символични.

# 73
  • някъде другаде
Фло , и на теб стискам палци.

# 74
Странно - докато съм писала не ми се появиха постовете на Фло и Боряна ...
Фло, мислено съм с теб и палците са стиснати - да  се случва най-доброто Hands Plus1
Борянка, защо на ръце носиш пазаруването - нямаш ли количка за продукти. Ние на бабата отдавна й бяхме направили саморъчна, а после й купихме. Сега й пазаруваме, макар че и тя ходи до близкия магазин за по-дребни неща.
Напазарувахме в Лидл, взех си поръчката от едно симпатично магазинче за доставка на стоки директно от вън и вече сме под климатика.
И да споделя с вас - този режим на хранене добре ми понася. Още 2 кг съм минус. Може би и покрай децата се движих повече, важното е да върви надолу кантара. Определено ми е по-леко, а и захарта слезе надолу.

Общи условия

Активация на акаунт