КГБ = Клуб на Готините Баби - 250 - Лятото е в нас, а приятелството е завинаги

• 18 093
  • 745
  •   1
Отговори
# 45
Добро утро ☕🌹
От сутринта е жегаво. Ще стоим на сянка и вътре.
Аз направих едни печени чушки с доматен сос, чесънче и сирене и това ще е за обяд. Пуснала съм пералня и ще се въртя около баткото. Искаше ми се да отидем на разходка в парка, но ще е горещо и за сега го отлагаме. Вчера след обяд и до посред нощ бяхме гледачи с ММ на бебо. Мама и тати бяха на кръщене. Той присэства само в църквата, но за купона ги освободихме да си купонясват на спокойствие. Върнаха се по малките часове доволни.
Спорна и спокойна седмица момичета 😘

# 46
Кассс, хубави са такива моменти, всички доволни!
Дребосъчка вече е при нас. Днес ще е тераса-вана партито по жегата. Само трябва да купим от гумираните пътеки, за да не се изпотрепят по плочките.

# 47
Всяка пътека ще свърши работа. Освен да се намокри и изсъхне - какво дрлуго да и стане.

Реших да се пазя малко от жегата днес. Довечера ще пипам ако мога, стига което до сега. . Да ви послушам пък кат човек.

# 48
Браво, Борянка! Наистина и тук е голям пек и задух.
Взети са вече постелки за баня - 5 различни си е избрало детето, шарено да е. Преди време продаваха на метър в железарията, сега нямало. Нищо, така ще ми е по-лесно за поддръжка.

# 49
  • Кубрат/ Пишурка
Аз до сега чаках Анжелка с гаджето да кацнат в Рим. Сами си избраха дестинация за 5 дена, сами я финансираха. Пътуват към хотела. Хотелът им не е голям и много скъп, но е в центъра на 300 м от Колизеума. Планирали са си всеки ден. Драмата беше какви дрехи да си вземе и, че няма шампоан 50 мл! Да им имам проблемите.
Сега ще чакам снимки

# 50
  • София
Здравейте, готини!
От сутринта само дето ходих на пазар. А, едно пране прибрах и изгладих няколко парцала. Нищо работа. Мързел, мързеееееел. След малко ще отида до тръстиката. Все пак да свърша нещо, да не е без хич. Странно, но на мен не ми е много горещо. Може би, посвикнахме.

# 51
Янче, 5 дни в Рим е прекрасно! Да си изкарат много хубаво!
При мен сутринта започна много хубаво, дано и да завърши така. Мама по обед се почувства не добре, дано ѝ размине, но утре сутринта ще я закараме извънредно до болницата. Имаше определена дата за 13 август. Чух се с лекарката.

# 52
Снощи уж щях да се разпиша, ама отмърках без време. Оная нощ кучо не беше на кеф и чак към два часа "ми разреши" да спя. До сега не е правил така.
Мислех вчера да звъня до неговите хора да питам какво да го правя, но
добре, че изчаках и не ги безпокоих. Тази нощ всичко беше наред.
Тетке, голяма игра ще падне! Може и ти да се топнеш. Дано всичко с майка ти да е наред!
Касс, подсети ме за печени чушки. Имам във фризера от есента. Но ще ги направя на нещо като бюрек. Няма да са пържени, а запечени в тавичка.

# 53
Тану, по принцип тази вана за мен си я взех, ама к`во стана? Simple Smile Два пъти съм я ползвала, голям кеф е!  Сега няма място за мен Heart

# 54
  • някъде другаде
От 13.30 съм си вече вкъщи. Разпределих багажа за пране , пуснах пералня и по желание на Теди готвя пиле с бял ориз и поливам цветните лехи. И на мен не ми е жега днес.

# 55
Поливаш по пладне? Не дават тук така, само сутрин или вечер.
 Аксиома е. Горещо е тук. Чак ми прималява, вчера не спрях, почивах, изстудявах се  и пак, днес не смея.. Щях да сменям завесата в банята ,че натоварена с варовик, мноог ти е варовита водата, пуснах да я изпера, да я  ползвам за нещо друго, ами изпра се, няма смяна. Идваха едни с турски препарати, пере си хубаво, пак ни премятат - за нас различно качество, няма ги да си взема пак от тези.
 Блазе на който не му е горещо.
 Страх ме е да се мотая навън, под навес ми е работата, но е  задушно и гъста жега, ще чакам вечерта.

# 56
  • Кубрат/ Пишурка
Получих първите 3 снимки и й пиша да ги обозначава, че не съм експерт по Рим. А тя : И аз не съм. Абе Италия, бе! Joy

# 57
Само запис в новата тема, защото ви  чета, но като не пиша, темата  ми "бяга". 
Знам какво правите, а аз съм си същото.

# 58
Седнала съм вече под климатика.
Реших, че да се прибера с метрото, ще ми е най- прохладно. Да, ама дойде влакче от старите. Вътре само духа... Не охлажда.

Да съм сама в стаята ми е супер. Ама познайте кой работи сега. Не е този, който симулира хоум офис край морето.

# 59
  • София
Янке, много хубаво са направили Анжелка и гадже. Да ходят, да разглеждат, да почиват - сега им е паднало. После с годините става по-сложно. За шампоана - кажи и да си купи твърд шампоан. На външен вид е като блокче сапун, но си е шампоан за коса.
Клечи, имаш ли гостенка? По транспортния въпрос - ако ходиш в люлинския мол и  ако наблизо имате авт. № 108 той ходи до метростанция Сливница. После е лесно - 2 спирки до мола.
Тетка, интересна ми е сгъваемата вана. Ако може дай линк към поръчката. А такива постелки на метър има в железарията срещу басейн Диана. Скоро ходих да търся брава и ги видях.
За топлото - не ми е топло навън. Днес обикалях като "амава". Сутринта ходих на поклонение пред хавайската икона в църквата Св. Неделя. Не знам защо, спонтанно го реших като излязох от нас. Голяма опашка беше, но минаваше бързо, а и хората около мене бяха много приятни - говорихме си на различни теми, но без политика. После от там газ до Дружба 2, нали се каня да продавам там апарт., после - шопинг терапия. С 2 думи от 9.30 до  16.30 ч. бях по улиците и гр. транспорт. Добре, че ми се падаха нови автобуси с климатик.

Общи условия

Активация на акаунт