КГБ = Клуб на Готините Баби - 250 - Лятото е в нас, а приятелството е завинаги

• 18 080
  • 745
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро - добър ден, баболинки!
Снощи до късно дребосъчковците бяха у нас, дъщерята и зетя на прибиране от Видин отидоха да видят бабата на зетя за малко. Доста път им се събра за един ден, но бяха доволни, а мъниците обичайно не искаха да си тръгнат. Много бяха впечатлени от понитата на събора, само за тях ми говореха. Дребосъчка щяла да си запише датата 1 август, за да ги водим и догодина там.
Макавели, ние пък от средата на месеца ще сме без дечурлигата две седмици. Ще ходят на село със сватовете при другата прабаба. Дано и тя да е добре, че тази седмица беше в болница милата, та зетя и сватята търчаха на 200 км в петък покрай нея.
Момичета, радвам ви се на градините. Иде ви отвътре. Наслаждавайте им се! В нашия двор има само бурени и една мушмула от детството ми, която само аз си я ям. Не дадох и нея да отрежат. Сега пустее. Няма как.
Хайде, изчезвам от терасата, изпих си кафето и подхващам ангажиментите покрай мама. Мой ред е. Тетин ще включва скарата да изпече наденички.

# 31
Добър ден, бабетки!
Пипи, Боряна,  страхотни сте, огромно благодаря!
Имах доста за четене, но минах търпеливо през всеки пост и съм наясно какви ги вършите.
Касс,  бързо възстановяване на момчето ти,  зад гърба ви да останат всички притеснения!
Макавели,  щом оставате при бабата, да не си забравиш китката!
Клечи, забавлявайте се по женски, хубаво да ви е!
Боряна, неуморна си, но се опитваш да ни преметнеш, че мързелуваш! Пази се, чакаме...знаеш си!
Пипи, при тази възможност, която имаш в момента, ще е грехота да не се възползваш още няколко пъти да видиш морето. Ще насмогнеш с работата,  важното е да зареждаш батерията често. Като отидохме на  ,,нашия хотел,, първите дни спах и на обяд и през нощта непробудно. Явно съм имала нужда да разпусна, даже не си давах сметка колко съм изморена. Затова и аз като Дидия, днес ще съм повече на диванаТа и без преработване.
Тони, продължавай да пътешестваш,  явно с Клечи държите палмата на първенството.
Фло вече ви каза за вчерашния ден,  започнах с нея  ( нали ми открадна зъб миналия месец) ,та сега трябва да се реваншира. После малко пазар и вечерта полка джамбуре на барбекюто. Гости,  рожденници ( зълвата и ММ), пИятеля и компания,  такива работи. До преди малко оправях лудницата.
Написах ферман, ама като ми дойде музата...
Гуш за всички!
Мериан,  мисля те!

# 32
  • София
В късния следобед, ето ме и мен.
Сутринта и аз поспах повечко. Станах, направих се на красива и тръгнах за среща... с мъж. Е с колега де, състудент.
Видя ме внучката и подозрително попита - ти къде толкова красива? Обясних й къде. И препоръка получих: Умната, да не изневериш на деди. До къде я докарахме... Не само вие да ме подозирате, ами и внучката. Joy Завистници такива! Stuck Out Tongue Winking Eye
С колегата се знаем от 1969, когато започнахме да учим заедно зъболекарството. Голям образ, с много чувство за хумор. Около него винаги беше весело. Преди има няма година го сполетя беда - влезе в болница, с лощо оросяване на единия крак. Казали, че трябва да му отрежат крака до средата на подбедрицаста, иначе ако се забавят - ще режат целия крак. Той се възпротивил. Извикали синът му на разговор и момчето дало съгласие. Само помни, че са му сложили някаква инжекция и след часове се събудил. Операцията била приключила... Та такива работи. Много се зарадва, когато преди няколко дни му предложих да го взема от дома му и да отидем на сладкарница. Беше толкова нетърпелив, че сутринта час по-рано от определената среща ми се обади. И няколко пъти повтори, че излиза на по-далечно разстояние за пръв път през тази година...Изкарахме 4 часа в спомени... Доста се посмяхме. Живна това момче. След време ще отидем и на кръчма - така си обещахме. Очаквах да го видя по-вял, по-скапан. Явно чувството му за хумор го държи. Кандидатира се за частен студент. Ще му изпращам по някоя и друга лекция и на него. От по-веселия спектър...
Та това е. На деди не съм изневерила. Имах неговото "разрешение" за тази среща.

# 33
  • някъде другаде
Чак сега успях да ви нагледам. Прибираме се. Тази вечер ще съм на Етрополе. Утре ще отида до гробища в Правец. После Теди ще ме вземе и ще ходим на шопинг.
Кас, радвам се , че вече е по-добре синът ти. Бързо да се възстанови.
Фло, бе и в Златоград уж беше просто колега. Оставяме те под подозрение.
Хубав ден!

# 34
  • София
Благодаря на Пипи и Боряна за новата тема.
Чета ви от началото, но традиционно се дондурихме с мрънчоците.
Сега ги взе мамка им, че татито мноооого работил днес и изморен ....А дали 60 год. дядо не е изморен не ги вълнува..... Но пък и децата, и мамката са обилно навечеряни, да не спят гладни.
Кас, леко е минало при сина, сега да се възстанови бързо.
Фло, не съм се и съмнявала в добрите намерения да разсееш колегата. Но не ми стана ясно защо за негов крайник се взема съгласие от сина? Нали човека не е поставен под запрещение?

# 35
Къде сте, баболинки?
Фло, направила си голямо добро, Господ здраве да ти дава! Разплака ме! Heart Спомням си как баща ми живваше, когато го изведем някъде с колата и инвалидния стол. Срещите с хора не могат да бъдат заменени напълно от телефон и интернет. Помагат, но не е същото. Аз защо толкова се радвам, когато изляза на кафе и раздумка пред блока. У нас кафе да искаш.

Днес с Тетин го ударихме на почивка. Мислех и следобед да поспя, но не ми се получи. Здраве да е, поне помързелувахме. От утре с нови сили Wink

# 36
Ето ме и мен по вечерно време. Успешно предадохме смяната. Децата се прибраха благополучно. ММ окоси тревата, утре ще пръска лозите и се надявам да се приберем навреме.
Ениска, китката си е с мен - комуникирам само при нужда, опитвам се да не обръщам внимание при реплики. Ако мога да пропусна посещение се възползвам. Ей сега вече съм се прикреватила и съм ги оставила да си чучуликат насаме. Всеки път се чудя, че в тези моменти телевизорът гърми като за световно, защото чува лошо. И вместо да си говорят, гледат ТВ ...
Айша, поне си изпратила гостите сити.
Тетка, хубаво е  че сте си починали - от утре с нови сили.
Фло, виж как внучката се грижи за деди и изисква от теб да си му вярна. Много добра среща си организирала - със сигурност колегата ти е бил щастлив!
Хайде, спокойна нощ от мен  на всички вас баболинки  Heart

# 37
  • Вила Великула
Ние се прибрахме благополучно още към 18.00 часа. Градината вече е полята и си направихме салата изцяло с домашни продукти. Е няма такъв кеф. По-вкусен домат скоро не бях хапвала. Краставици,  чушки, лук също.
Купих два буркана мед от съсед, който гледа пчели. Подари ми и малко бурканче с мед от рапица. Уникален. Бял е на цвят. А вкуса му е като на бял течен шоколад. Не устоях и си намазах филийка с масло и мед. Вики каза, че сигурно е много гадно, но я накарах да пробва и след това поиска и за нея.

# 38
Добро утро, баболинки! Ставайтееее! Привети с горещо кафе от терасата! ☕
Да ни е хубав деня!

# 39
Добро утро!
Станах Simple Smile ама знаете как. Трудно.
От днес съм сама в работната стая. Едната напусна.  Другата работи хоум от морето… третата идва когато иска…. Сега трябва да видя аз как да подходя. Обещават гореща седмица.
Пожелавам всеки да намери прохлада днес!

# 40
Ранелка, няма ли да ти е по-добре сама, отколкото с дразнители?

# 41

Добро утро!Да се разпиша и да тръгвам навън.
 Тези двамцата каква сватба празнуват, повече от златна е със сигурност.
 Няма повод, просто ми харесаха и усмихнаха. Винаги може да си готин!
Присетих се и се върнах - защо да не  есватба сега точно ,никога не  е късно да намериш щастието!

Последна редакция: пн, 03 авг 2026, 07:46 от Boryana5591

# 42
Добро утро.
Ооо, Борянка, и мен ме усмихна картинката Simple Smile .
Лелее, колко са готини Simple Smile !
И елегантни, и романтични...
То не е любов, то чудо.

Иначе - нова седмица нов късмет.
И днес като вчера.

По обедно време съм на масаж, после на фитнес, после дОма и докато свърша туй- онуй, то деня ще свърши...
Нищо и утре е ден, що са дни, пред нас са...
Хубав да ви е и на вас днешния ден, спокоен, с усмивки и без много зор.

# 43
  • някъде другаде
Добро утро!
Станах и съм с кафето. Ще ходим до Правец и ще дойде Теди да ме вземе.
И аз днес ще полея цветната си градинка. Нещо по желание на Теди ще сготвя.
За сега това е плана.
Хубав ден, баболини и се пазете от жегите!

# 44

"Най-красивите моменти идват, когато не ги планираш. Позволи си да се изненадаш от живота."  

Добро утро  Coffee

Ето и от мен едно силно шоколладово кафе  - да ни е сладък живота!
ММ вече свърши доста работа по хладно, аз се помотвам и ще правя кафе Simple Smile
Хубав и усмихнат ден на всички вас баболинки - горещичко ще е днес,  пазете се Heart

Общи условия

Активация на акаунт