КГБ = Клуб на Готините Баби - 250 - Лятото е в нас, а приятелството е завинаги

• 18 086
  • 745
  •   1
Отговори
# 15
Мерси, че ми каза, Белла!

# 16
  • някъде другаде
Момичета , привет от Скопие!

# 17
Тони, сияеш! 🐞
Кассс, как е днес момчето ти?

# 18
Мое внуче, моя обич, мое сърце
 искам да те нося на ръце.
 Русо знаме ти ми беше,
не усети как растеше
вече си голям.
 Всичко правиш сам.
 И да плуваш, и да учиш,
да мечтаеш, да сполучиш -
 има път пред теб!
 Искам силно да те гушна
 моя радост ти послушна,
със добро сърце.
 Само здрав расти,
път пред теб блести!
Само вярвай ти!

За всяко дете стихче ,няма как, зарязах си работата да го запиша и докато го измислих го пях да не го заБравя. По  онази сън сънувах моя  обич, мое  сърце

# 19
  • Кубрат/ Пишурка
Ето съм и аз в новата къщичка.
Пипи, благодаря за труда! А на теб, Боряна, благодаря за всички стихове тук! Последното си го изтананиках.
Тони, много хубави снимки!

# 20
  • София
Привет, привет! Hug
Ето, че в къщичката ни днес идват още красавици - ТОНИ, КЛЕЧКАТА, РАНЕЛКА, ФЛАШ И ФРАУ ДАНА, ТЕТКА, БЕЛЛА, ЯЖКА, МАКАВЕЛИ и БОРЯНА. Всяка със своите си емоции и преживявания. Важното е споделяне да има. Grinning
ТОНИ, великата пътешественичка, ни показва снимки от къде ли не. Хубаво да си изкараш, момиче. Hug
КЛЕЧКАТА - все заета, все в движение. People Dancers
РАНЕЛКА - и тя насам, натам, между града и селото, между работата и внучката. Научихте ли песничката Хей ръчички, хей ги две - много са сладки, като имитират как едната мие другата, а пък двете лицето. Забавни са мъничетата. Grinning
ФЛАШ ни показва красотите на Хисаря. Красива е нашата България! След ядовете идват усмивките...Grinning
ФРАУ ДАНА - преподреди приоритетите. И аз се заканих, че няма да готвя, но още днес, като се върнах от тръстиката наруших обешанието - сготвих...варени яйца. Joy
ТЕТКЕ, жалко, че не си отишла на събора на Горна баня, но нали пък Тетин и дребосъчковците са се позабавлявали. Как е мама? Дано да е добре!
БЕЛЛА, знаеш ти кога да се родиш... Stuck Out Tongue Winking Eye
ЯЖКА, интересно четиво. Опитва се да ни успокоява Пекинският професор...Дали е прав? Важното е да стареем - колкото повече, толкова повече! Остаряването е привилегия за богоизбрани! Grinning
МАКАВЕЛИ, сдадохте ли децата? А кое е следващото приключение? Да позная ли? Отивате на...село. Smiling Imp
БОРЯНЧИЦЕ, няма стари стихотворения. Има думи, които докосват душите, карат ни да мислим, да мечтаем, да се припознаем в римите... Бъди благословена, пиши, а ние, твоите почитателки чакаме всеки твой стих...
Ето я на нашата седянка и мултифункционална ЯНКА. Как си миличка? Пази се от жегите.
Е стигнах и до ФЛО-то, та и за нея да напиша няколко думи. Stuck Out Tongue Winking Eye Поработих, днес бях бяла и добра - зъби не вадих, само сАдих. Видяхме се професионално с ЕНИСКА и с голямото Лъфи. Днес у градО ще ухае на барбекю, ще се лее бира на поразия, а Пиятеля ще ръси бисери и ще духне свещичките на тортата на деди. С една дума - купон! BeersBirthday Tada
Прибрах се, похапнах каквото съм си сготвила Stuck Out Tongue Winking Eye и като полегнах...та до 18.30.
За сега толкова. Май нищо не ми се прави...
Гушкам ви, красавици! Hug

# 21
Лелеее, адашчице, как хубаво си ни подредила в къщичката ниии Simple Smile  - роднина, милиционер ?  Simple Smile -ооо, не - красавица до красавица Simple Smile .
Яяя, как се турих и аз ,,барабар Петко с мъжете"" в един кюп с красавиците Simple Smile , ма нали и мен си споменала, нема сЪ дърпам Яя Simple Smile .

Изчетох ви, докато хапвах, ама ще ставам да си довърша вечерните задължения. То пък и след адашката, к'во може да каже човек - тя всички е споменала . Браво, браво, кога ли ще се науча и аз така, или  ,,който си може, си го може"".

Ставам.
Половинката се наяде и сега ме привиква да си играем, да му хвърлям топка, но не, баба е джелезна - първо работата, после удоволствията Simple Smile .

Хайде, чаф за сега.
Ако не днес, утре пак ще дойда да ви видя.

# 22
Пипи и Борянка, голямо тенкю. В залисията днес пропуснах да ви благодаря. Зло да ви забрави! 🍀
На всички желая хубава вечер!
Време ми е да си направя ☕ и да се чучна на терасата Wink

# 23
  • някъде другаде
В хотела съм. Вечеряхме в мола, че в близкия рестарант нямаше места. След малко заспивам.
Хубава вечер!

# 24
Добър вечер момичета!
Огромно БЛАГОДАРЯ на Пипи  за уютното местенце което е сътворила и прекрасната духовна храна която ни поднася Борянка! ❤️
Прочетох ви, разбрах какви сте ги вършили. Най важното е, че сте добре!
Аз днес си видях за малко момчето. Със снахата влязохме нелегално набързо. Държи фронта. Гладен, че трети ден нищо не му дават освен по малко вода на малки глътки, от това го боли и глава , но са казали, че  утре ще го захранват. Прави къси разходки по коридора. Говорихме с дежурен лекар. Каза, че всичко е добре и е нормален следоперативен период, няма нищо притеснително на този етап. Аз исках да питам защо са го интубирали, отговори ми, че понеже операцията е била по спешност затова. Общо взето това е. Дано всичко е наред, да минава и заминава и да си идва в къщи.
Лека да ви е нощта баболинки! 😘

# 25
Добро утро.
Аз ли съм първа за днес?
Не очаквах, я слънцето вече до къде е стигнало.

Касси, да го изписват скоро момчето ти и да се прибира в къщи. И на него, пък и на вас ще е по - спокойно.

Тони, радвам ти се, че пътуваш - сменяш обстановката и виждаш нови неща. Та дори и до съседите да е. Смешни са ми на мен с мегаломанщината, и че се опитват да пренапишат  историята на Балканите, но т'ва е положението.

От снощи до сега нищо интересно.
Все съм недоспала сутрин...
Пия бързо кафето и ще излизам да направя една тренировка, че внучката се обади че ще идва на гости - кога и за колко време не питам - винаги е добре дошла.
Оставям ви за сега.
Хубав да е деня ви!

# 26
Олее, изпуснах новата къщичка!
                    Пипи, Борянка, отново сте създали една прекрасна обстановка и ведро настроение.
                    Тони, върна ме няколлко години назад, когато с Ран бяхме на балканско състезание по кендо в Скопие. Само, че младежът порасна и вече не му трябва придружител та само си гледам снимките и се връщам в близкото минало.
                    Касс, бързо възстановяване на момчето ти и изпаднах в размисъл - преди години оперираха ММ и на третия ден вече си беше у дома. Сега, какво стана та всичко се промени - пътеки, пътища и пътечки се пръкнаха из здравеопазването ни.
                    При мен нищо ново. Един по един моите хора се завръщат от почивките. Аз се пазя от жегата, че нещо хич не ми допада.       
                    Спокоен ден!

# 27

Животът не е отреден само за работа.
Оставяйте си време за цветята, за тишината и за малките радости...именно те правят дните ни истински красиви.

Добро утро  Coffee

Днес предаваме децата на родителите им. След малко отиваме на село да видят бабата  и после кой откъде е. Ние явно ще останем там, че има работа.
Предизвикателството ще е втората половина на месеца - тогава  ще гледаме малките сладури 2 седмици.
Спокоен ден на всички вас Heart

# 28
  • Вила Великула
Добро утро и от мен. Днес ни е последен ден на морето и следобед си тръгваме. Надявам се да не е последното за това лято. А ако знаете как не ми се тръгва. Като знам колко работа ме чака от понеделник. Винаги е така преди и след почивка, пък била тя и само една седмица.
Кассс, предполагам че са интубирали сина ти, защото като е приет по спешност не знаят какво ще видят като отворят и може операцията да се проточи повече от обичайното за един апандесит. Важно е, че всичко е минало нормално и скоро ще си е в къщи.
Макавели ме изпревари докато се наканя да публикувам, но ми хареса днешната мисъл: "Животът не е отреден само за работа.
Оставяйте си време за цветята, за тишината и за малките радости...именно те правят дните ни истински красиви." Този принцип го спазвам и аз. Всички ми се чудят как като имам толкова много служебна работа се наемам да гледам цветя, билки и зеленчуци в градината. Ами просто е - това ми освобождава мозъка от напрежението и ме успокоява.

# 29
Може да са интубирали ,че не знаят какво ще видят, както каза Пипи, може да е спукан. Внезапно е било и добре ,че няма повече от това. Ще се оправи. Не  е тежка болест, временно  е.
 Пипи и аз се занимавам с двора, защото няма какво друго, почивам си с физически труд, но сега ми е нагорно да прибирам. Все се заричам да стоя, но не мога. Без работа е застой на организма, отказване ,колтото да е напрегнато е доброто.
 Отивам , че си наумих сто неща, половината да свърша, ще е успех. Почнала съм ги.

Общи условия

Активация на акаунт