Звездни компромати - август'26

• 281 567
  • 2 942
  •   1
Отговори
# 2 280
Сигурно е  подготовка ,но този хлапак толкова бързо върви напред,че и състезатията ще са скоро. Жив и  здрав да е  и си сбъдва мечтите!
 Много късмет!

# 2 281
  • Пловдив
Камелия и Цветин в Париж...
Скрит текст:

# 2 282
Мъжа й как младее, евала на гена. Живи и здрави да са, хубави са!

# 2 283
Филипунките и те са там сигурно с децата...

# 2 284
  • Glasgow
Хубави са ☺️
Нещо за чантичката няма ли да кажете🤣

# 2 285
Много младее тоз Цветин, бе. Извади късмет Камелия с мъж - хубав, разбран, верен. Радвам се много за нея.

# 2 286
МинАла му е хендсом филтъра:) за да не е нелеп до нейната обработена физиономия. Младее Цветин, но не е като на тази снимка изобщо. Това е снимка без обработка:

Не вярвайте на снимки, не се подтисксйте грам,99% са анимирани, в действителност изобщо ни кожи, ни тела са им такива на инфлОенсерите.
Тъпито е че с такива фейк снимки се налагат фалшиви критерии за красота и девойките си мечтаят за чипи носове и бради на баба Яга…

# 2 287
Аз не се потискам. Просто за мен този човек младее. И с оглед на това, през което са минали, съвсем добре си е.

# 2 288
  • Наблизо
Младее човека.Преди Камелия да се окепази така,бяха и много хубави заедно.И сега са разбира се,ама чак яд ме хваща като я видя.Толкова красива жена беше.

# 2 289
Аз не се потискам. Просто за мен този човек младее. И с оглед на това, през което са минали, съвсем добре си е.

през какво са минали?
Камелия изглежда ужасно, същинска Вулева.

# 2 290
Цветин на Камелия е на 47-48 г, защо да не младее? Съвсем добре си изглежда за годините. Не е стар и на години. Доста мъже си запазват младежко излъчване и до над 50, докато жените влизайки в менопауза, трудно изглеждаме чак така млади. Напоследък ми попадат жени, преди 40, които сякаш са се състарили (напълнели доста, отпуснати и олелчени), до мъжете си,  които са си същите и не знам на какво се дължи тази ранна загуба на свежест.
Наистина ранното влизане в менопауза е ужасно..но при Камелия, нещата изобщо не изглеждат да е в такъв период. Младее си и тя.

# 2 291
Michelle Monaghan
Скрит текст:

# 2 292
12 ин витро опита, и загубени бременности. Този човек заслужава респект дори само заради това, че след толкова трудности още е до нея. Щото обикновен-средностатистически може сериозно да се чалне и да духне още след втория-третия.

# 2 293
Стига с това олелчване, човек да не си позволи да е извън киборг калъпа. Дължи се на живота това олелчване. Чудо голямо.

# 2 294
12 ин витро опита, и загубени бременности. Този човек заслужава респект дори само заради това, че след толкова трудности още е до нея. Щото обикновен-средностатистически може сериозно да се чалне и да духне още след втория-третия.
То инвитрото, го отнася главно жената, мъжа не знам какво трябва да е преживял? Той само стои да даде материал в подходящия момент...
Жената отнася всичко здравословно, наред с бонусите от заболявания, които може да отключи след такова натоварване на организма.

Общи условия

Активация на акаунт