Звездни компромати - август'26

• 281 916
  • 2 942
  •   5
Отговори
# 240
Разочарована съм след на Корова поста!
Да се върнем на ханша на Сашка🤫😅😅🤪
Широк ли е как мислите🤡🤡

Как може да ходи с тоя не знам… Видях го скоро, не ме кефи, може да е добър като човек, знам ли…

# 241
  • Sofia
Майчице! И от мен 100!
(исках нещо друго да ви пусна, но загубих ума и дума и забравих какво)

# 242
И от мен една успокояваща компилация за лека нощ...
Скрит текст:

# 243
Да, наистина, като валидол ми подейства, чак се унесох... 😆

# 244
  • Down south
Преди години видях JLO на улицата. Изглеждаше невероятно.
Харесвам я много, след опита за даване наклон в политиката, не чак толкова.
По повод Марк Антъни - изключително харизматичен, бях на два негови концерта и излъчването му е невероятно.
Много магнетичен и за слушане, и за гледане.

# 245
100-ца и от мен за Крисчън! Мисля, че е за петък вечер, ама и за неделя е супер!

# 246
Този Крисчън да се абонира за ежеседмични петъчни поздрави.

Въобразявам ли си, или Трюдо изглежда доста подмладен? Не бих му дала 54. Не знам дали е от любов или пие нещо, защото видимо поне не става дума за хирургия.

# 247
Ааа, не мож ме барнете със стотицата!
Сега гледах Троя с детето на почти 11, да се влюби и то в Брад Пит, а и да понаучи нещо все пак. Та Брад като Ахил е по- хубав.

# 248
За мен най-въздействащи бяха папарашките снимки на тоя Крисчън от яхтата. Другите моделските не толкова. Те са пипнати,върху тях е работено,поза, светлини,изражения,идеална епилация, филтри и т.н. модерни прийоми. Докато онези са неподправени, истински и да, Аполон е.

# 249
Имайте милост бре момичета. Този мъж е Аполон слязъл от Олимп. Трябва да е на абонамент в темата всеки петък. Който го вземе късметлия ще е.

# 250
Ох, тоя Крисчън си го гледам в инстаграм, даже и канал май имаше и пускаше доста провокативни снимки (скоро не ми е излизал обаче), не знам дали и onlyfans нямаше. Ся на кой бряг е не знам дали има значение, щото няма да ни огрее, ама все пак може да гледаме от разстояние.

# 251
Еми на Педро Паскал разправят, че ще е късметът Joy

# 252
Абе щом се харесват младите... Ще го преживея.

# 253
# 254
A? Кой го е писал това?! 😳

Общи условия

Активация на акаунт