Звездни компромати - август'26

• 281 850
  • 2 942
  •   1
Отговори
# 435
Тифани е една бивша участничка в Ергена, която отпадна още в началото, защото се оказа, че на кастинга е излъгала, че не е обвързана и я дисквалифицираха. Долу е тя, после с Валерия от екскурзията, на която уж е с вуйчо. Еднаквите бански хич не правят услуга на Валерия…
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 04 авг 2026, 22:16 от Rimmona

# 436
Ами хубави са момичетата.

# 437
Във Валерия няма никакъв живец, с хубави черти е, но ми е като сива мишка, никаква харизма.Докато Айлин е по-цветна, някак си по-чаровна от Валерия.Но и двете в крайна сметка не ми харесват 😅

# 438
От трите таз  ЧиФани е най- красива. Още на Ергена я видях, но тя не участва, та не можа да се изложи🤪🤣

# 439
Да, Тифани е красавица, въпреки че писаха, че освен очевидните корекции - бюст и устни, то и носила сини лещи, а цветът на очите ѝ бил кафяв. Не намерих снимка без да е с лещите, ако изобщо е вярно де.
Не знам вуйчо как не се преориентира към нея. С просто око си личи, че надминава Валерия по красота.

# 440
Тифани е една бивша участничка в Ергенът, която отпадна още в началото, защото се оказа, че на кастинга е излъгала, че не е обвързана и я дисквалифицираха. Долу е тя, после с Валерия от екскурзията, на която уж е с вуйчо. Еднаквите бански хич не правят услуга на Валерия…
Скрит текст:

И защо да не правят услуга на Валерия еднаквите бански? Има страхотно тяло .. на модел.. Не мога да разбера, защо толкова хейт и то от жени.. нали уж  трябва да се подкрепяме.. Че ако тия всички момичета не стават, то аз за къде съм тогава 😃😃😃 Аз на бялото не мога да кажа черно.

# 441

Ей го Боби и в анфас.

# 442
Ейй Жаки изпревари ме с 3 мин! Joy
Този вече не знам кой е, обърках се тотално.Но е чичи при всички случаи.

# 443
Според мен е “американеца” точно. Просто снимките на сайта на фирмата са много обработени и миже би стари. Сега е 50-55 годишен според мен. Момата на колко на 25 накъде? Тоз е батко на татко и🤣🤪🤫

# 444
Е, тя обясняваше преди, че по по-възрастни си падала, така че ѝ е тамън. Пък и финансово красив, съвсем. 😀

# 445
Ирина Флорин? От кога изглежда така?

# 446
Не знам вуйчо как не се преориентира към нея. С просто око си личи, че надминава Валерия по красота.
Може да не обича кучета.
Малина доста си е поиграла с фотошопа.

# 447

Ако е вярно че плава под друг флаг, то все му е тая за ТОП красота според мен...

# 448
  • Sofia
Маги Сидеров
Скрит текст:

# 449
Ако е вярно че плава под друг флаг, то все му е тая за ТОП красота според мен...
Абе не знам дали плава под друг флаг, защото Валрия тамън е споделила видео, на което се вижда как лежат на спалнята и той с едната ръка гали кучето, а с другата…. ами виждате. 😅😅
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 05 авг 2026, 00:02 от Rimmona

Общи условия

Активация на акаунт