Звездни компромати - август'26

• 281 849
  • 2 942
  •   1
Отговори
# 480
Ъъъ, Шеф Кустев? Joy

# 481
  • Glasgow
Е то пък страшно опровержение, вие така с кучето между вас ли правите секс🤐🫣

# 482
Ние не, ама то от нямане при нас..., ето хората имат и правят!

# 483
То хем жалко, хем смешно, хем леко противно.

Давам пример как се демонстрират телесни отношения по елегантен начин:
Скрит текст:
Вариант 1, по-горещ:
Скрит текст:

Вариант 2, по-невинен:
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 04 авг 2026, 23:39 от Ghibli

# 484
  • София
Аз смятам, че каквато и да е демонстрация на сексуална близост не е ок, освен в специализирани филми и медии.

# 485
Аз изобщо не си представям да лежа така и мъжа ми да си е сложил там ръката, а аз да съм взела телефона и да го снимам?!?
На кого в такъв момент му идва да хване първо телефона, а не мъжа си, примерно?!
Ама то в нейния случай разбираемо, че не хваща мъжа, в крайна сметка е там за почивката и Шопардите, като всяка друга преди нея.

# 486
  • София
Нищо лошо няма в интимни видеа и снимки, когато са си за лично ползване, а не за публикуване.

# 487
  • София
Отидох и аз да видя Валка и вуйчо-дядо. То не било снимка, видое било - още по-гнусно ми стана.

# 488
И после: “Когато кучето е на зор, няма значение какво правиш.” 😂😂😂😂😂😂 Още по-абсурдно става! 😂😂😂 Чифани дали е с тях? 😂😂😂

# 489
На мен ми дожаля за останалите кучета на вуйче. Изглежда на това куче най-много внимание обръщат. На самолет го возят, в леглото с вуйче... А другите сигурно лежат на белите дивани в стъкления мавзолей и сърцата им се късат, душите им плачат от такова пренебрежение.

# 490
Да, Тифани е красавица, въпреки че писаха, че освен очевидните корекции - бюст и устни, то и носила сини лещи, а цветът на очите ѝ бил кафяв. Не намерих снимка без да е с лещите, ако изобщо е вярно де.
Не знам вуйчо как не се преориентира към нея. С просто око си личи, че надминава Валерия по красота.
Тифани не ми е красива с тежкия грим, коригираните гърди, устни, че даже и цветни лещи носи. Отделно тя много си обработва снимките, на живо не изглежда така кукленска, а хем млада, хем амортизирана. Също така наживо е прегърбена, предполагам от тежестта на силикона. Носът й изглежда като правен по калъп, според мен и той е коригиран. Странно е, че е изтрила всичките си стари снимки, явно преди корекциите е изглеждала доста по-различно.

Валерия е естествена и може би единствена от всички бг "звезди" коментирани в темата не си е надула гърдите и устните. А вече е бая време с Ваньо, ако искаше отдавна да го бе направила. Браво, че се чувства уверена в тялото си и няма нужда да си прави корекции, за да си повдигне самочувствието. Странна двойка са, но явно веганството и любовта към животните ги свързват.

# 491
Въобще много сме го закъсали за звезди тука да ги обсъждаме тия палячовци.
М, да. Ние като пипаме кучето после си мие ръцете и преминаваме към други дейности. Щото то ходи и навънка, и ближе, и стъпва по разни бактериални нещица.
Цветка грозното патенце най-добре изменажира договора с деде.
Скрит текст:

# 492
Валка си беше много семпла и неприятна още в Ергена. Та не ме учудват сторитата като доказателство за консумиране на любовта. Очаквам постовете колко е умна Мара, че е намерила Тюдор и колко са щастливи и т.н.😂

# 493
  • Down south
Дано последните страници не са отражение на мечтите на младите момичета Close

Последните снимки на млади жени с възрастни мъже, навяват асоциация за свод...ество

# 494
Най-любима двойка на темата - Тюдор и Мичон, нема се правите, ей! 👜🤓
Най-мразена, семейство Lacoste 🐊!

Последна редакция: ср, 05 авг 2026, 11:39 от Tess d`Urberville

Общи условия

Активация на акаунт