Звездни компромати - август'26

• 281 788
  • 2 942
  •   3
Отговори
# 645
Аз знаех ,че във фирмата на баща и е стажувал. При нея - предполага е била доста по-голяма и опитна.
Той е по-възрастен с 3 години от нея. Просто, в тези среди възрастта и опита ти не са право пропорционални на длъжността, която заемаш. Просто Мишел е била късметлийка с тате и по-бързо е израстнала в професията. А иначе, в адвокатските кантори не е чудо невиждано да започнеш от най-ниското стъпало, пък нека не си току-що излязал от университета. И така.

# 646
Не знам защо Радина ми дава много мърляв вайб. А колко хубава беше преди…

# 647
Радина К. е от жените, които на снимки излизат значително по-зле, отколкото са на живо.

# 648
И на живо има мърляв вид. Това го придоби от Донков.

# 649
  • Варна
Чудя се на уникалната прическа на Кристен Стюарт дали е трудно постижима или лесно постижима 😜😜😜😜

# 650
На Мичка прасецът по- дебел от бедрото.

# 651
И на живо има мърляв вид. Това го придоби от Донков.
Ей, все Донков е виновен на горката Радина. Не е станала дама след него. Даже залитна да кифлее с джуки и филъри.

# 652
Като че е качила и някое друго кило, докато при Донков беше направо анорексична. Имам чувството, че той такива ги харесва и я подтискаше под някаква форма за фигурата.

# 653
  • в пералнята
Радина е много красива, има страхотни черти. Ако си върне естествения цвят на косата и си оправи фасетите с по-малък размер, ще е топ.

# 654
Радина е по правилния път за възстановяване след връзка с тежък токсичен манипулатор, дано успее да се събере и съхрани. Но, за бога, тая джука с мустак е отвратителна.
Скрит текст:

# 655
Не мога да разбера защо се разпространява фейк новината, че бащата на Мишел Обама е с връзки. Бащата на Мишел е човек от работническата класа, в пречиствателна станция е работил и човекът до последни сили с множествена склероза се е борил да ходи на работа и да изкарва прехраната на семейството си. Цял живот са живеели в две стаи на етаж от къщата на лелята на Мишел по майчина линия и семейството се е справяло трудно. След брака си с Барак също живеят в тази къща на лелята - младото семейство на втория етаж , а на първия родителите, защото вече лелята е починала.
Self made си е Мишел, както и Обама с много труд и упоритост.В книгата си споделя майка ѝ как се е борила тя да има шанс да посещава добри училища и учители, споделя как извън нейния квартал светът е изглеждал различен и много по-успешен...

# 656
Радина К. е от жените, които на снимки излизат значително по-зле, отколкото са на живо.

същата е на живо, за мен е далеч от хубавица

# 657
Владо Карамазов в ритъма на ромската музика 💃🏻 тази рокля защо така я изкъпаха с маркуча 🤔https://www.instagram.com/reel/Dbp2qI-ofRG/
Защото Карамазов прави реклама на бутик за рокли втора употреба. Явно така ги "перат".

# 658
Радина много погрозня след изрусяването и корекциите по лицето си.Изглежда по-възрастна.Да вземе да си върне предишната визия,беше нежна и красива.Сега е точно обратното - много груба и погрозняла.
Наистина има вид на неподдържана и неизкъпана.

# 659
Владо Карамазов толкова ли е изпаднал, за да върти кючеци и да прави реклама на ромски булчински рокли под наем... Страшно падение, независимо каква е целта на това му изпълнение и пълна подигравка с последователите му.

Общи условия

Активация на акаунт