Звездни компромати - август'26

• 281 872
  • 2 942
  •   1
Отговори
# 345
Джесика е страхотна! Не знам какво прави, но визията й е безупречна. Естествено, генът също спомага, но и да има интервенции, те са повече от сполучливи. Не е мръднала за последните 20 години!

# 346
Просто е прекрасна.

# 347
Тодор Батков е брат на булката от снимката горе...поне рака пише на видеото.
И син, и баща са Тодор Батков...
Скрит текст:

# 348
Тасевска. Не разбирам какво има предвид, но  е модерно да изпляскат на английски нещо си.
Скрит текст:

# 349
  • Пловдив
Че няма как да не сподели снимката и просто да я остави в галерията на телефона.

# 350
Двете ергенки - Валерия и Айлин, една до друга изглеждат като богаташка и прислужницата й.

# 351
Тази Валерия не успях да я харесам и преди, сега съвсем ми опротивя. Как успя да излъже толкова хорица колко невинна и чиста душа е???

# 352
Бг мама разкри първа мъжа на Айлин, но днес попаднах на статия, която още по-задълбочено е проверила връзката. Та, явно е този Боби Колев с международната кантора.

# 353
Аха, задълбочено друг път. Просто се ползват от детективските умения на мамите тук, което не се случва за пръв път.
Докато не го видя, не вярвам, че е този.

# 354
И аз не вярвам, че е този.

# 355
Не познавам лично този жених, но не се впечатлявайте чак толкова много. В Маями е пълно с изманици с "международни" кантори и "международни" бизнеси. Не казвам, че този е такъв, просто там виреят доста такива. Наричат го градът на фейк милионерите.

# 356
Кристина Апългейт най-после е изписана от болница след четиримесечен престой. Причината за хоспитализцията не се споменава, но тя от няколко години се бори с множествена склероза.
Много ми е мъчно за нея, дано има повече добри дни.

Ариана Гранде си взема почивка след края на турнето си поради огромния публичен натиск и непрестанните коментари за теглото и. Много правилно решение. При такова напрежение наистина е по-добре да се оттегли за момент, вместо да работи, докато се срине.

# 357
  • Варна
Ариана Гранде е безкрайно слаба в последния клип. Коментират, че не е добре здравословно. Много е талантлива, дано да влезе в кондиция.

# 358
  • Glasgow
Дано се погрижат за Ариана Гранде, а не я изцедят до последно като Ейми Уайнхаус

# 359
Точно материалите за този Боби, бяха качени тук преди дни. Тези нищо не са разследвали, камо ли пък-задълбочено, просто са я преписали. Мъжът не е същия. Този по снимките с Айлин ми изглежда по-възрастен и по-грозен.

Общи условия

Активация на акаунт