Звездни компромати - август'26

• 281 878
  • 2 942
  •   1
Отговори
# 360
Никол Кидман се справя доста добре след развода.
Скрит текст:

# 361
  • София
Брадли Купър и Джиджи Хадид са снимани с халики. Може и да се оженили.
Скрит текст:

# 362
Я виж ти, можело и без чантичка! Satisfied За Брадли това.
BTW не знаех, че са заедно с Джиджи.

# 363
Ариана Гранде е безкрайно слаба в последния клип. Коментират, че не е добре здравословно. Много е талантлива, дано да влезе в кондиция.

Никак не е ок ,с тоя озмпк
и моята любимка Чарлийз Терон, дето ама никаква нужда няма е заприличала на тапициран скелет
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 04 авг 2026, 12:29 от pinko

# 364
Кои са жените на последните снимки, освен Ариана?
Имам някакви подозрения, но тези изпити физиономии не са ми разпознаваеми съвсем...

# 365
  • Glasgow
Не са реални снимки, може би само на Ариана. Кели Осбърн е едната, скоро я пускахме тук, съвсем нормално си изглежда сега,

# 366
Чарлийз Терон и Оливия Уайлд са другите две

# 367
Тапициран скелет - ще го запомня.

# 368
Сигурно ще ми се смеете, но женихът на Айлин ми прилича на Иво Инджев 🤣

# 369
  • Sofia
Мира Радева
Скрит текст:

# 370
Петър Дочев се разделилил с Ирмена Чичикова след 8 - годишна връзка заради Александра Фейгин, участвали заедно в общ проект. Ами по- хубавичка ми е, Ирмена ми е много неприятна

# 371
Бг мама разкри първа мъжа на Айлин, но днес попаднах на статия, която още по-задълбочено е проверила връзката. Та, явно е този Боби Колев с международната кантора.
Не ми се вярва. А Боби (Борислав, Борис и т.н.) Колев е често срещано име.

# 372
Петър Дочев се разделилил с Ирмена Чичикова след 8 - годишна връзка заради Александра Фейгин, участвали заедно в общ проект. Ами по- хубавичка ми е, Ирмена ми е много неприятна
Да, Ирмена и на мен не ми е хич симпатична, за разлика от Фейгин, която си е красавица.

За мъжа на Айлин и аз не съм сигурна, че е този, но пък може снимката, качена на сайта на кантората просто да е по-стара и вече да не изглежда толкова млад, а реално по-възрастен.
Иначе, това как са проследили кой следва Айлин в ИГ ми беше интересно, тук не помня да сме го коментирали, както и че едната жена от снимката на сайта на кантората, част уж от екипа им, май е била на самата церемония.

# 373
  • Glasgow
Ох, чак проверявах дали не е фейк, но беше в сериозна медия, Тръмп си пуснал  ИИ снимка като Елвис Пресли 🤣🤣🤣
Скрит текст:

# 374
  • в пералнята
Бг мама разкри първа мъжа на Айлин, но днес попаднах на статия, която още по-задълбочено е проверила връзката. Та, явно е този Боби Колев с международната кантора.
Не ми се вярва. А Боби (Борислав, Борис и т.н.) Колев е често срещано име.

Показват, че колегите от кантората се виждат на снимките от сватбата и че се следват в инста. Така че изглежда вярно.

Общи условия

Активация на акаунт