Звездни компромати - август'26

• 281 670
  • 2 942
  •   1
Отговори
# 585
Аз - да. На мен Ненчо ми допада визуално.

# 586
Ох, тия мокасини, ако не си готин италианец и не джиткаш по яхти ми е малко... префърцунено и гейско, но това си е мое усещане, не е някаква норма. Виждам, че доста мъже ги носят. А, и чантичката му не ми харесва, той самият също! 🫣
От мен оценка 4. 50, защото съм в добро настроение. 😁

# 587
Ох, не знам кое ми е по-забавно от последните звездни новини

Че Цветка Биометова е експерт по маркетинг или че Нелка Хикселка е участвала в Трети международен енергиен събор в Петрич

(трети! и международен. В Петрич.)

# 588
По природа Фил Колинс е здрав и жилав мъж. Алкохолизмът при него е бил кратък и незначителен период,който лесно е оставил зад гърба си.

# 589
Цветка бивша биометка, няма как да напълнее, все пак мъжът и е един от първите въвели така нашумелите пептиди. Онзи ден гледах под каст с един от топ треньорите на богатите в София, та там той намекна че този д-р вади по един апартамент месечно. Та ако желае може да купува по комплект Ван Клийф на полумесец… Добре е Цветка, не случайно пусна  девовия… ъъъ да кажа вуйчовия клон. Добре си е направила сметката. Е, ся не е като вуйчо богат този, но е млад и активен и дете имат.

# 590
Ма Цветке, никой не те следва заради това. Минава покрай ушите. Харвард ли завърши, Мъск ли те нае, та експерт стана
Не забравяй, че и Жаса стана доктор на нАуките, тъй че-няма невъзможни неща!😄

# 591
Каква им е логиката на тези отворени чанти?

Защото Джейн Бъркин така си носела нейната - разкопчана, понеже все била натъпкана с какво ли не. Постепенно става неписано правило за оригиналните бъркини. Освен, че закопчалката е доста сложна.

Аман от тия картиета, детелинки и отворени чанти Laughing
Като някакъв етикет с цена им висят на всичките, които сполучливо са се обвързали.

Аз затова се кефя на масовите ментета, че им подбиват имиджа. 😁

# 592
Ако приемем, че на Цветка доктора изкарва 150 000 евро, колкото за малък софийски апартамент, това прави хиляда консултации по ендокринология или други услуги колкото пише че му е цената - на месец.
Това прави 6 консултации НА ЧАС.

Тоест невъзможно.

Щяха ли да бъхтят веднъж месечно в Гърция с простолюдието по тераси и ресторантчета за народа - и Цветка, която описа себе си като "любител на бързите коли и хубавите марки", когато обясняваше защо се снима с колите на Ваньо - да седи с някаква клета кола за 150 000 Grinning

# 593
Истината е някъде там..... Последно, Цветкини в апартамента на вуйче ли живеят или в един от стотиците апартаменти на доктора с пептидите?

# 594
Той не изкарва от консултации, а от внос, разпространение и продажба на тези вещества. И то не от вчера, още преди няколко годни се предаваше от уста на уста за доктора с вълшебните инжекции.
Сега колко е вярно това за апартамента не знам, вероятно е малко преувеличено, ама малко.
Щото като знам какви незнайни ТТ звезди как печатат от хорската глупост, хич няма да се изненадам ако доходите на този доктор са трицифрени.

# 595
Абе каквото и да си говорим, почивките на Цвети няма как да се сравняват с тези, които имаше при вуйчо…
Едно е Гърция и Св. Константин и Елена, от където се бяха тагвали, друго е Монако и Сен Тропе…
Нищо общо няма докторчето сравнение с парите на Ваньо, но пък има детенце и това би трябвало да стига.

# 596
Истината е някъде там..... Последно, Цветкини в апартамента на вуйче ли живеят или в един от стотиците апартаменти на доктора с пептидите?
Цвети си поства от апартамента от Вуйче.
https://www.instagram.com/p/DXPR4ZSiAcR/
ако маламов изкарваше по апартамент на месец от пептиди досега минимум да й беше купил едно хубаво бижу и часовник, не да продължава да ходи с тези, купени от Ваньо.

около мен се въртят поне 5 имена на лекари, занимаващи се с пептиди, Маламов далеч не е единствен, занимаващ се с това. Да не говорим, че в гугъл ми излизат десетки онлайн магазини с пептиди. Не подценявам, че прави добри пари, но надали са по апартамент на месец дори и в най-силните му месеци

# 597
Бе колкото вади негови са си, 10 пъти е по нормален живота с дете и мъж на Гърция, отколото с  Тутан КамЬон на Монако. По щастлива и спокойна изглежда сега.
Някои момимета дават по половин бъбрек да се докопат до голямото имане, ама като са вече там се оказва че масрафа е много голям и тия мохабети за плача в майбаха ги говорят другите нещастни държанки. По добре обичана, щастлива и уважена, ако и без Ламборгинитата и Картиета , халал да са им да си ги носят.

# 598
Не се знае с кого трябва да дели печалбата тоя момък-ендокринолог, за когото сте писали преди, че не е точно ендокринолог. Щото звучи като да е на крачка някоя сутрин в 6 ч. ГДБОП да му почукат на вратата и да стане звезда в централните новини.

# 599
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Бе колкото вади негови са си, 10 пъти е по нормален живота с дете и мъж на Гърция, отколото с  Тутан КамЬон на Монако. По щастлива и спокойна изглежда сега.
Някои момимета дават по половин бъбрек да се докопат до голямото имане, ама като са вече там се оказва че масрафа е много голям и тия мохабети за плача в майбаха ги говорят другите нещастни държанки. По добре обичана, щастлива и уважена, ако и без Ламборгинитата и Картиета , халал да са им да си ги носят.
"Най-много сълзи са изплакани от сбъднати мечти", е казала Майка Тереза (не че и тя е била много добър човек, според информация, която е излязла след смъртта и, но това е друга тема).

Общи условия

Активация на акаунт