Звездни компромати - август'26

• 281 669
  • 2 942
  •   1
Отговори
# 735
  • Пловдив
Атина Онасис се е появила изненадващо на ревю в Барселона...сега попаднах на снимката. Тя май няма деца, нали?
Скрит текст:

# 736
Няма деца,да.

# 737
Пресата на Стефания да не се окаже Оземпикова?

# 738
Пресата на Стефания да не се окаже Оземпикова?

Всеки трябва да открие своя собствен начин на хранене, който ще го накара да се чувства добре и ще го мотивира да го спазва. Поддържането на форма е ежедневна борба. Ходя на фитнес по четири-пет пъти седмично и спазвам режим, който д-р Гайдурков ми състави", разкрива Стефания.

- Стефания, изглеждате наистина невероятно с новата си фигура. След появата ви в „Като две капки вода” зрителите бяха много изненадани от визията ви, защото сте отслабнала драстично. Как стана това?
- Не съм отслабнала чак толкова много, най-много пет килограма. Истината е, че направих най-естественото нещо – промених начина си на хранене и начина си на живот – по здравословни причини най-вече. Не спазвам диета и не гладувам. Ходя при доктор Гайдурков, той ми изготви индивидуална схема на хранене, което е много различно от диети. Това е здравословен начин на живот въобще.
През годините съм опитвала всякакви диети и не се чувствах добре от нито една от тях. Те са много незрял начин за отслабване – отслабваш бързо и качваш бързо. И тялото ти наистина не се чувства добре, нямаш енергия.

# 739
Ей толкоз години диети и чак сега нацелила вярната. Ти да видиш!

# 740
Ей толкоз години диети и чак сега нацелила вярната. Ти да видиш!
Стефания Колева участва през 2014 г. в "Като две капки вода" и тогава вече беше с нова, значително по-тънка фигура. Мисля, че Оземпик-а се появи доста по-късно. А и от прием на Оземпик, Мунджаро и т.н. не може да се оформи коремна преса, защото се губят мускули и мазнини.

# 741
Ръсел Кроу с впечатляваща промяна!
Скрит текст:
От това

в това

# 742
Тилан Блондо, която преди двайсетина години бяха обявили за най-красивото момиче в света, се е омъжила.
Скрит текст:

# 743
Като каза впечатляваща промяна очаквах нещо такова като на Дейв Батиста Joy:

Инак Ръсел е отслабнал, да.

# 744
Мария Бакалова ходеше с Батиста, нали?

# 745
надписът на сторито - Monaco is crazy. 😂😂😂 Все едно кара с 300 на Формула 1.

Надписът е заради колите, покрай които минават- едната е Пагани- струват между 2,5 милиона и над 20 милиона евро, в зависимост от модела.Това му е крейзито на Монако.

# 746
Атина Онасис се е появила изненадващо на ревю в Барселона...сега попаднах на снимката. Тя май няма деца, нали?
Скрит текст:

Атина Онасис ми заприлича на Емануела Толева.

Последна редакция: пт, 07 авг 2026, 18:37 от SHE_IS

# 747
  • Sofia
А на мен на Славена Вътова 🫣..след 10-15год.

# 748
Монако, Монако, ама като гледам каква е настилката пред хотела... СрамотЪ! 🤣

# 749
Атина Онасис ми заприлича на Емануела Толева..
На мен на Майкъл Джексън 1:1

Общи условия

Активация на акаунт