Звездни компромати - август'26

• 281 896
  • 2 942
  •   2
Отговори
# 1 230
  • на село
Мернах една стара фотосесия на Кристи Търлингтън и гледайки широкият ѝ ханш и височката ѝ фигура, се замислих какво ли мисли бг мама за нея. Кобилеста ли е, не е ли…

Скрит текст:

# 1 231
  • Sofia
Андреа
Скрит текст:

# 1 232
Залагам пет цента, че бедрата на Кристи Търлингтън ще са дебели Joy

# 1 233
Стрина е пуснала скандален пост. Ползвали са фалшив нейн профил да продават добавка за отслабване. Има доста факти. Дори от информативна гледна точка е добре да се прочете.

# 1 234
Онзи ден попаднах на сторита на някаква genZ мама инфлуенсър , която се казва Ева, че са били на участие на Андреа. Явно са близки или и е голям фен. Сторито беше как е на сцената и и подарява цветя.
Та, Андреа ми се видя адекватна и добре изглеждаща. Може би леко изморена и подпухнала, но 'в час'.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 12 авг 2026, 20:24 от tinki_15

# 1 235
Онзи ден попаднах на сторита на някаква genZ мама инфлуенсър , която се казва Ева, че са били на участие на Андреа. Явно са близки или и е голям фен. Сторито беше как е на сцената и и подарява цветя.
Та, Андреа ми се видя адекватна и добре изглеждаща. Може би леко изморена и подпухнала, но 'в час'.
Скрит текст:

И аз попаднах на сторитата. Андрея ми се стори в добра форма.

# 1 236
Скрит текст:

Не е ли възможно снимките да са обработени ?🤔

# 1 237
  • София
Натали Портман
Скрит текст:
Ана де Армас
Скрит текст:
Златан Ибрахимович ...по мускули Stuck Out Tongue Closed Eyes
Скрит текст:

# 1 238
Красота и мъжественост от Златан.

# 1 239
Като видя мъж с навити крачоли на гащетата и  рязко ми догнусява.

# 1 240
Относно израза на Веселяшка, ако е от Старозагорско, там съм чувала тази употреба на "забрави се" в смисъл на "отиде си, почина". Например: "Той човекът отдавна се забрави, те още го говорят."
Може да сме малка държава, но варираме езиково.

# 1 241
Скрит текст:

Не е ли възможно снимките да са обработени ?🤔

Бяха видеа от участие. Изглеждаше доста отслабнала в сравнение с преди.

А “забрави се” аз го свързвам с прекалявам, увличам се.

# 1 242
  • София
Наистина ли Парова е родила? С корем ли сте я виждали? Верно, че се покри за известно време..

# 1 243
да, родила е.

# 1 244
  • На морето!
Ганка, жената на Ванко е топ мацка, при това е и голяма умница и с успешна кариера в ИТ.
Ето ги в Сървайвър, където се запознаха. Тя си изигра играта много добре, за него не помня.
Скрит текст:
Хубава двойка са.
Относно тренировките- на мен ми се струват супер като за домашни тренировки. Все пак няма как да имат ефективността на работа с тежести и с треньор, а за видима промяна трябва и режим, така че не бих съдила само по неуспешните примери. Не знам какво персонално внимание се очаква от треньор, който праща предварително записани програми и ги разпраща на всички. Персонално внимание само на живо, при персонални тренировки.

Чакаме значи видео "Пресата ми 2 седмици след раждането" и кардио със слинг.

Общи условия

Активация на акаунт