Звездни компромати - август'26

• 281 971
  • 2 942
  •   2
Отговори
# 1 830
Дано да бъркам, но синът на Марияна Димитрова не почина ли преди нея?
Е, нали имаше даден линк от статия, в която се казва, че се чувствал виновен за смъртта на майка си. Преодолял зависимостта, напълнял, отслабнал и сега е терапевт на отказващи се от зависимости. Преодолял и вината си.

# 1 831
Ок, бъркам и синът е жив и здрав! Мир!

Любимото семейство са НА Корфу Joy

# 1 832
  • Пловдив
Тошето да вземе да се хване, че ше го отвей ветреца Joy

# 1 833
Марето ли копира Светлето или обратно?

# 1 834
  • софия
Мичка явно много харесва този модел бански. Тюдор ѝ е купил два.

Последна редакция: чт, 20 авг 2026, 13:55 от zvаnchе

# 1 835
Двечките са копи-пейст.

# 1 836
Двечките са копи-пейст.

Особено по мозъчни гънки.....

# 1 837
  • Glasgow
Явно много си ги харесва тези бански, че си е купила с друг цвят, малко е като тези лепенки за травми при спортисти.

# 1 838
Явно много си ги харесва тези бански, че си е купила с друг цвят, малко е като тези лепенки за травми при спортисти.
Тцтцтц, тя вероятно иска да постигне Домина-ефект, ти я изкара травмирана. Satisfied

# 1 839
  • Glasgow
🤣 леле колко съм остаряла, дори не ми мина през ума 🤭

# 1 840
На Меган и Хари историите са пълен смях: нали уж избягаха от лошата Англия, бяха на liberation flight, вече Меган ще работи актриса, всички ще живеят "свободен" и прекрасен живот в Щатите?! Какво стана?! Значи аз ако бях Хари, тая отдвна да съм я шкартирал.
Според мен истината е, че Хари не се е чувствал добре в Щатите и средата им там, а онази работната актриса освен щоута за себе си по нетфликс, никъде другаде не я канят и парите почанаха да намаляват.

# 1 841
2-3 идеи по-якичка да беше Марчето, щеше много да ѝ отива това амплоа с този глистав, изгърбен и изглеждаш като смачкан от живота екземпляр до нея.

# 1 842
  • Glasgow
Мичона Доминатрикс😈

# 1 843
2-3 идеи по-якичка да беше Марчето, щеше много да ѝ отива това амплоа с този глистав, изгърбен и изглеждаш като смачкан от живота екземпляр до нея.

В сравнение с Гущеров този си е направо красавец, ама той какво намери в Мичето е отделен въпрос.

# 1 844
Мария е по-хубава от Светлана и винаги е била.

Общи условия

Активация на акаунт