Звездни компромати - август'26

• 281 928
  • 2 942
  •   2
Отговори
# 1 965
Сори, но таткото го играе прекалено добър самарянин. Съгласна съм детето да запази респект, уважение и обич към майката, ако само прецени така след случилото се, достатъчно разбира и е видяло. Нещо неестествена ми се вижда подобна реакция от Кличко, поел си детето и нямащ нищо общо в последните години, по собствена воля, с Хейдън, освен уж планираната среща за РД...

# 1 966
Сори, но таткото го играе прекалено добър самарянин. Съгласна съм детето да запази респект, уважение и обич към майката, ако само прецени така след случилото се, достатъчно разбира и е видяло. Нещо неестествена ми се вижда подобна реакция от Кличко, поел си детето и нямащ нищо общо в последните години, по собствена воля, с Хейдън, освен уж планираната среща за РД...
Гледах Хейдън в подкаста на Джей Шети. Там тя надълго разказва за прекрасните отношения, които имат с Кличко. Нарича го Влад. Разказва, че са в прекрасни отношения, че много се обичат и уважават. Както и, че двамата никога не говорят лошо един за друг пред дъщеря им. Че се чува всеки ден с дъщеря си и че много често се чуват и тримата, когато Кличко също пътува и не е с детето. Че първоначално е реагирала остро на идеята да отстъпи попечителството на Кличко и се е държала като “лъвица, която защитава малкото си”, но после е осъзнала, че така е по-добре.  Изключително благодарна е на Кличко и семейството му и смята че детето се отглежда от прекрасно семейство. Дъщеря ѝ говори 5 езика и много се гордее с родителите си. Кличко прави всичко възможно дъщеря им да общува и с родителите на Хейдън.
За neutrogena разказа колко болно ѝ е станало, че са прекратили договора си с нея и не разбира защо, след като просто е споделила през какво е преминала. Тоест не са го прекратили веднага, опитали са, но адвоката на Хейдън не е позволил. Затова са изчакали да изтече срока и просто не са го подновили. На Хейдън ѝ е било болно, че след 10г. (мисля че толкова каза) съвместна работа накрая не са ѝ казали дори някоя банална фраза от сорта на “пожелваме ти успех”.
В общи линии това. Говореше и за онзи идиот, с които е била в последната си нощ. Каза, че отношенията са прекратени окончателно. За жалост не е било така.

# 1 967
Пиленцето с нови гърди ли е, че така ги показва? Има няколко клипа, които започват с гърдите й и от там останалия пейзаж
Скрит текст:

# 1 968
Тази Ивка може ли да отиде с такава носия на Фестивала на фолклорната носия😵‍💫🤔🫣
Скрит текст:

# 1 969
Като си малоумен гледаш да го показваш навсякъде.

# 1 970
Тъкмо четях пост, че организаторите в Жеравна Христо Димитров и семейство са го ударили през просото. Нито следят за носии, нито за телефони. Но за сметка на това цените са убийствени.

# 1 971
Е, как да продължи напред Амбър, като няма с какво друго да е известна, освен с името на Джони.

Засега си мълчи и е само наранена, щото вече разбра, че той може много лошо да съди, пък и адвокатите му са железни. Дай боже да е жив и здрав човекът още дълги години, от сърце му го пожелавам, но отиде ли си той преди нея, тя веднага ще изпълзи от дупката си с нови, още по-гадни и шокиращи обвинения. На нея не и дреме за хората, те са само инструмент за постигане на целите и. То затова една приятелка няма и никой не се вдигна до съда да я защити.

Последна редакция: сб, 22 авг 2026, 21:40 от Дидичка

# 1 972
Тая бутафория в Жеравна още ли съществува?!
Хора в носии се снимат с айфони и се качват в инстаграм, пият от пластмасови чашки и паркират коли. Патриотично ми е.

# 1 973
Фестивалът в Жеравна е поредната мода и показност.

# 1 974
От Жеравна се правят луди пари, естествено че ще продължава.
В същото време състави от селата не могат да участват в конкурси и събития, защото няма кой да ги финансира.

Ивка е дъно и е отишла да го покаже.

# 1 975
  • Sofia
Преди години г-жа 🐊☠ беше на фестивала с минижуп носия 🤐
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 22 авг 2026, 14:41 от Doli

# 1 976
Мисля, че ако Алеко Константинов беше жив, именно за Ивка Бейбе и нея подобните щеше да измисли "Пази боже сляпо да прогледа."

Очакваме и Княгиня Калина от Жеравна - с дискретно патронче в джоба на носията Grinning

# 1 977
Отварачката наистина си е взела дългите крака в ръчния багаж Joy

# 1 978
Стефка Костадинова не е била сама в Бали. С нея е бил Белчо Горанов. Двамата са пътували заедно до Бали с билети за 20 хиляди евро. Естествено всичко е за сметка на БОК.
Сега Костадинова се опитва да замаже нещата, твърдейки, че кракът и не е стъпвал в Бали, но билетите са били поименни.
Все пак Стефка е семейна жена и такава информация е твърде чувствителна. Особено , когато пътуването въобще не е било по работа.
Ето ги двамата "герои".
Скрит текст:

# 1 979
Отварачката като си издължава краката и не се съобразява, че си прави копитата по-дълги от бедрото.

Общи условия

Активация на акаунт