Звездни компромати - август'26

• 281 987
  • 2 942
  •   1
Отговори
# 1 980
Тъкмо снощи ММ се чудеше как в тази жега хората на Жеравна обличали дебелите потури и поли. Ще му покажа Ивка, да не ги мисли, завалиите.

Стефка Костадинова тотално девалвира от шампион до това, в което се превърна. Много жалко.

# 1 981
Христо Димитров ми е изключително неприятен и съдейки по последните клипчета и постове, които ФБ постоянно ми навира, доста семпъл и тесногръд, за сметка на това пристрастен към публичното внимание, и се изживява като някаква последна инстанция, а в повечето случаи е просто смешен.

# 1 982
  • София
Този пък кой е? И защо присъства в темата?

# 1 983
  • Пловдив
А ще повдигнат ли обвинение срещу кака Стефка??? На мен това ми е интересно...или ще е поредната разминала се и живяла охолно на гърба на държавицата и спорта.

# 1 984
Този пък кой е? И защо присъства в темата?
Христо Димитров е създателя на ансамбъл Българе и на фестивала в Жеравна. Аз също го намирам за доста неприятен, егоцентрик, размахващ пръст на всеки, който се опита да отправя критика към неговия извинявам се, но твърде комерсиален и печалбарски фестивал. Компромат е , защото върху идеята за запазване на традициите се правят луди пари, но по-лошото опорочава се идеята за пазенете на българските традиции.

# 1 985
Преди няколко години изкарах една магистратура по туризъм и имах една курсова работа да направя бизнес план на известно събитие. Точно Жеравна си избрах. Леле, не очаквах, че толкова луди пари да е печалба. И на мен не ми харесва този Христо.

# 1 986
Тъкмо четях пост, че организаторите в Жеравна Христо Димитров и семейство са го ударили през просото. Нито следят за носии, нито за телефони. Но за сметка на това цените са убийствени.

Тъкмо вчера го гледах как се оплаква как не бил спал 1 седмица и накрая всички други се били забавлявали, само той не. Ами извинявай, за парите, които се изкарват от това мероприятие, няма да спиш ако ще и 2 седмици - и все пак никой не те кара насила. Жена му пък се изявява и тя като инфлуенсърка и пуска клипчета с реклама на разни млечни производители, на козметика и т.н. Общо взето яко на печалбарство са го ударили и двамата...

# 1 987
Излезе ми клипче току-що, в което Мон дьо хвали майстор по тапетите на жилището му, което последно беше ремонтирано по проект на Нели Сано. Интересното е, че със сигурност не ми се е сторило, че хвърля камъни в нейната градина, за човека каза някой хора не правят нещата, за да бъдат забелязани, след години гледайки този тапет няма да помня колко неща са се бавили и сменяли в последния момент, а един вид труда на последния влизащ на този човек, който не е гледал да е под светлината на прожекторите. Не я спомена директно, но понеже тя правеше и видео от дома му и т.н. всичкото това споменаване за бавения, смяна на неща в последния момент, че тя е гледала да блести, то напомняше за нея.

# 1 988
20К евро са били само билетите на Стефка ли? Ако наистина е така, не ми се вярва разходите за престоя да си ги е платила от джоба.
Сега да не каже и тя като съдия Деса: ама какъв Бали, моля ви се, най-много до Истанбул съм ходила.

# 1 989
Жюлиет Луис коментира как най-накрая си извела приятелката от магазина :
Скрит текст:

# 1 990
20К евро са били само билетите на Стефка ли? Ако наистина е така, не ми се вярва разходите за престоя да си ги е платила от джоба.
Сега да не каже и тя като съдия Деса: ама какъв Бали, моля ви се, най-много до Истанбул съм ходила.

За двамата за 20 К билетите и точно през Истанбул са летели.Естествено за сметка на БОК всичко.
И тя като Деса не било вярно.
За съжаление като всичко в България - само се констатира и после се забравя. За такива злоупотреби нашата прокуратура спинка сладко.

# 1 991
Мисля, че ако Алеко Константинов беше жив, именно за Ивка Бейбе и нея подобните щеше да измисли "Пази боже сляпо да прогледа."

Очакваме и Княгиня Калина от Жеравна - с дискретно патронче в джоба на носията Grinning
На Алеко майка му и баща му се женят през януари 1862  - майка му е в бяла рокля по "френската" мода въпреки студа, а баща му - с костюм. Няма потури, сукмани, калпаци, забрадки, шевици...
Тъй че няма да е "пази, боже, сляпо да прогледа", а чиста ганЮВица.

# 1 992

За двамата за 20 К билетите и точно през Истанбул са летели.Естествено за сметка на БОК всичко.

Да, искам да кажа, че ако е истина тази информация и ако 20К са само билетите, вероятно истинският размер на злоупотребата е доста по-голям.

# 1 993

Да, искам да кажа, че ако е истина тази информация и ако 20К са само билетите, вероятно истинският размер на злоупотребата е доста по-голям.

Стефка е била 20 години начело на БОК - доста е шетала там за толкова време.

# 1 994
Тя, щом за година и нещо е пръснала 85 хиляди евро за сметки в ресторанти и пр., ние въобще не можем да си представим за какви харчове става дума, освен високата заплата.

Общи условия

Активация на акаунт