Звездни компромати - август'26

• 281 928
  • 2 942
  •   2
Отговори
# 1 995
Този пък кой е? И защо присъства в темата?
Христо Димитров е създателя на ансамбъл Българе и на фестивала в Жеравна. Аз също го намирам за доста неприятен, егоцентрик, размахващ пръст на всеки, който се опита да отправя критика към неговия извинявам се, но твърде комерсиален и печалбарски фестивал. Компромат е , защото върху идеята за запазване на традициите се правят луди пари, но по-лошото опорочава се идеята за пазенете на българските традиции.
Аз не мога да изразя мнение за г-н Димитров от публичните му изяви, даже по обяснението от този коментар се сетих кой е. Но знам от познати следното. Едно момиче от ансамбъла ( позната ) катастрофира. Когато той разбира, събира всички и 3 дни постят и се молят. Момичето оцелява. Сега очаква второ детенце. Може да е всякакъв, но заради тази постъпка някак си имам по-скоро добро отношение.

Много жалко, че Стефка Костадинова, успя да падне много по-ниско от височината, с която се прослави.

# 1 996
От нашите спортисти, 90% по-добре да си останат в спорта и да ги помним с постиженията им.
Овъртолят ли се в политика, става грозно; Владо Николов, Енчо Кирязов, Костадинова, Лечева, Станка Златева..
Или са глупави и се излагат сами или пак са глупави, но ги вкарват в схеми, за които нямат капацитет да стоплят.

Единствените спортисти, които аз харесвам и извън спорта за Лалова и Стилиян Петров.

# 1 997
Не е само Стефка за съжаление, знам шеф на агенция, който харчи същата сума за себе си на месец за ресторанти и билети и президентски апартаменти. Съсипаха я тази държава.

# 1 998
А вие, мили хора, отворихте ли си третата чакра?

https://www.facebook.com/reel/2258583078325366

# 1 999
Този Димитров, онзи ли е със сектантската телевизия?

# 2 000
Ама какъв е този полет по 20К на човек ? 🤔

# 2 001
Олимпийски полет и олимпийски разходи. Сигурно трябва да ръкопляскаме. Противни истории.

# 2 002
  • София
Ама те за какво са ходили там?

# 2 003
Този Димитров, онзи ли е със сектантската телевизия?

Да, има тв, Българе преди, сега БГ+, но защо да е сектантска?
Иначе на Жеравна си е доста скъпо, 30 евро такса за кола и палатка, само не разбрах еднократно или на ден. Отделно не разрешават да се вкарва храна, вода, купуваш от сергиите като цените естествено са доста високи.
Поредната, май 3 или 4-та, жена на Димитров е миловидна, семпла домакиня, което принципно беше ок, докато не почна да инфлуенсва по един как да кажа, доста селски начин.
За сметка на това детенцето им е мега сладко и забавно, но постоянно го навират и него в СМ.

# 2 004
  • Berlin
Аз съм впечатлена от 85тте К за ресторанти, ако е вярно. Целият персонал на БОК ли е присъствал? Голямо ядене е паднало.

# 2 005
Аз съм впечатлена от 85тте К за ресторанти. Целият персонал на БОК ли е присъствал? Голямо ядене е паднало.

Чужди гости.
Не искаме да се излагаме, нали?
Не мислите, че само тя и само това са разходите.
И в щангите имаше такъв скандал.
Нищо не последва.

# 2 006
Michelle Pfeiffer
Скрит текст:

# 2 007
  • Berlin
Е, някой очаква нещо да последва ли? То е ясно, че като имаш бюджет, ще го ползваш.
И аз помня след едно доста скромно събитие един господин как поръча за една гостенка от чужбина една бутилка Дом Периньон, ама нали минава за разход на агенцията, що да не. Той ще си го добри после.😬

# 2 008
ananun, защото съм попадала на тази телевизия и от нея и собственикът й - водещ на предаване, се леят алтернативни християнски "мъдрости", така да го кажа...

# 2 009
Според мен всеки вярващ се определя като сектант.

Общи условия

Активация на акаунт