Звездни компромати - август'26

• 281 918
  • 2 942
  •   1
Отговори
# 2 010
Аз помислих, по повод катастрофата с момичето от ансамбъла, че са събирали средства, пък те постели и се молели.
Не омаловажавам такъв акт на добронамереност, но в такива моменти не са ли нужни И средства?

Последна редакция: нд, 23 авг 2026, 08:45 от Michone

# 2 011
  • Glasgow
Средства, кръв понякога. И като спасят някого рядко някой се сеща да благодари на лекарите. Дори и да е Божие дело, то се случва посредством лекарите и медицинския персонал.

# 2 012
Според мен всеки вярващ се определя като сектант.
Според мен не. Но аз лично не си падам по алтернативни религии.

# 2 013
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Според мен всеки вярващ се определя като сектант.
Не точно.
Всяка религия е почнала като секта. Разликите са, че сектата има жив "бог", човек - лидер, който ги води, затворена е, и често радикализирана. Религията е нещо утвърдено, с канони, бог, който е някъде там, можеш да я приемаш и практикуваш, но може и да спреш по всяко време. Проблемите почват когато религията почне да се ползва за светски нужди, затова е добре да е отделно от държавата, и да не участва в управлението.

# 2 014
Аз помислих, по повод катастрофата с момичето от ансамбъла, че са събирали средства, те постели и се молели.
Не омаловажавам такъв акт на добронамереност, но в такива моменти не са ли нужни И средства?
Не е имало нужда от събиране на средства, момичето беше с тежка травма на главата и в кома. Каквото са могли да направят лекарите е било направено. Можеха само да чакат.
Направи ми впечатление постъпката, защото в малко колективи, ако колега пострада тежко хората ще се сплотят и ще прекарат трудните минути на чакане в молитва и пост за да оживее човекът. Повечето просто ще констатират, че Х е зле и не се знае, дали ще оцелее. И толкоз.

# 2 015
  • София
Юлияна Дончева - изглежда много странно.

# 2 016
  • София
Тук на тая снимка вече си личи, че Юлиана си е баба.
Дара Екимова - цяла кошница с плодове показва, ела и си вземи!

Последна редакция: сб, 22 авг 2026, 16:09 от Contest

# 2 017
  • гр.Пловдив
Юлияна е страхотна,единствено,класа и стил лъхат от вида й ,всичко й е перфектно!

# 2 018
Като се разприказвахме за баби, ето ви една Ирина Флорин (65г) на участие:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 2 019
Далеч съм от възрастта за баба, но бабите не са ли баби само за внуците си? И после защо си слагали филтри на снимките или минавали под ножа...

# 2 020
Баби са на внуите, но какво ще и стане с рокля до коляното,  а не като подхвъркаче. В къщи може всякак. Нелепа е, всяка възраст има своя красота, това  било красиво върху нея..

# 2 021
Роклята на Флорин не ми харесва ни за млади, ни за стари, но краката й са топ, като на момиченце! За мен на хубави, слаби и стегнати крака вървят минижупи и на 80. Дебели крака с целулит не са естетична гледка и на 20, но си носят момичетата, та защо Ирина да не си показва краката? Нелепа е роклята й, но нейните крака на показ - не.

# 2 022
Често я засичам в разни фб групи Ирина Флорин, все си купува такива странни неподходящи за нея рокли. Иначе нищо и няма на фигурата. Роклята е пълен кич.

# 2 023
Ако имах такива крака, и аз щях да ги показвам, ама уви нямам ...
Роклята е сценична, голямо възмущение, голямо чудо, все едно сме на събрание на бабите на пейката пред блока.

# 2 024
Този тип рокли с буфан ръкави са много неблагодарни. Аз имам такава и изглеждам с + 10 кг в нея. Та Ирина си е екстра, щом с този модел така излиза на случайни снимки.

Общи условия

Активация на акаунт