Звездни компромати - август'26

• 281 896
  • 2 942
  •   2
Отговори
# 2 115
  • Glasgow
Ами не е прическата, която си пуснала. Явно четеш някакви "Сензация! Шок!" новини из социалните мрежи, но така е подвеждащо.

# 2 116
Снимката на Халанд пусната от Веселяшка я има в неговия профил. Той сам я публикувал с хумористична цел. Не е от жълтите клюки и подвеждаща.

# 2 117
  • Glasgow
Да, на майтап докато стигне до крайния резултат. Има видео.

# 2 118
   А какво ще стане сега с бизнеса с ластици за коса на норвежеца? Ужас, много се притесних. Тъкмо бях започнала да го давам за пример за успешен предприемач, той с една ножица всичко анулира...

# 2 119
Танцьор? Че то и аз като ударя две чаши алкохол, мога да приклякам така. Жена му ми изскача постоянно във ФБ и за нея мога да кажа, че е много неприятна персона.
Имам спомени, че го свързваха с църквата на Максим Асенов.

Нямам идея коя е църквата му, не ме интересува и жена му, но ансамбълът му е един от най-известните, а хореографията им не пада от Луната. Не е нужно, когато не харесваме някой като личност, да принизяваме професионалните му постижения, особено когато последните имат значителен принос в дадена област.
И да, в мъжките танци има прикляквания, но има и много рипане. Той може и двете.

Последна редакция: нд, 23 авг 2026, 16:16 от wild poppy

# 2 120
  • Glasgow
Много е смешно като започна да звъни на facetime на познати и на баща си да се покаже, на Ноел Галахър, на Грейлиш и т.н, някой му каза, че изглежда като 10годишен, друг "бас ли изгуби?"🤣Баща му- сега приличаш на мен 😅

# 2 121
  • Canada
На Соня Йончева и полата и краката й са супер.

# 2 122
Никола Цолов смятам за възпитан и интелигентен и не вярвам, че е казал нещо обидно. А тук вече веднага го наредихте, че и родителите. Крисия също ми е симпатична. Не е нещо неочаквано, че са се разделили при тази възраст и графици.

# 2 123
Крисия какъв график има след детската евровизия?

# 2 124
  • София
Много е смешно като започна да звъни на facetime на познати и на баща си да се покаже, на Ноел Галахър, на Грейлиш и т.н, някой му каза, че изглежда като 10годишен, друг "бас ли изгуби?"🤣Баща му- сега приличаш на мен 😅
А на Ибра звънна ли? Или не посмя 🤣

# 2 125
  • Glasgow
А на Ибра звънна ли? Или не посмя 🤣
звънна🤣🤣🤣Ибра каза нещо от рода - блокирай ме, изтрий ми номера, жена ми каза че си луд 🤣🤣🤣 май той го пита дали е изгубил бас

# 2 126
Какви "мръсни ризи" се предполага че има Роналдо?

Такива, които ще обяснят защо необвързан млад и здрав "хетеросексуален" мъж ще започне да се сдобива с деца чрез сурогатни майки и ще сключва фиктивен брак впоследствие.
Не бива да се забравя и скандала с модела  Катрин Майорга , която обвинява Роналдо в изнасилване през 2009 година, но случаят се покрива като Роналдо и адвокати извънсъдебно се споразумяват с моделката за за неразкриване на информация.

Явно Роналдо с пари и адвокати добре си чисти мизериите, за които никой никога не е чувал.

# 2 127
Диляна като принцеса Даяна

Ама доста по-добре (Диляна, не Даяна).
Много внимание за футболисти и цщжени на футболисти. Джорджина е доста евтинджос, няма как да се смени тестото.

# 2 128
Крисия какъв график има след детската евровизия?
Сигурно си има някакви участия и планове.
Скрит текст:

# 2 129
Сигурно този норвежец е много фън, но така от снимка е голям противняк.

Общи условия

Активация на акаунт