Звездни компромати - август'26

• 281 880
  • 2 942
  •   1
Отговори
# 2 160
Какво мисли AI, относно сексуалната ориентацията на Роналдо
Скрит текст:
Кристиано Роналдо има 5 деца, като три от тях са родени от сурогатни майки, а две – от настоящата му партньорка Джорджина Родригес, с която е в сериозна връзка от 2016 г. насам.
Слуховете за сексуалната му ориентация са широко обсъждани, но той никога не е потвърждавал подобни твърдения, а публичната му история включва дългогодишни хетеросексуални връзки.
Връзките с жени
Джорджина Родригес: С нея са заедно от 10 години (от 2016 г.), отглеждат заедно всичките му деца и тя е майка на две от дъщерите му.
Ирина Шейк: Преди това Роналдо имаше публична 5-годишна връзка със световноизвестния руски супермодел (от 2010 до 2015 г.).
Други връзки: Преди Ириней Шейк той имаше редица публични романтични отношения с популярни модели и знаменитости като Мерче Ромеро и Нереида Гаярдо.
Казусът със сурогатното майчинство
Личен избор и контрол: Изборът на сурогатни майки за първия му син (Кристиано-младши) и близнаците (Ева и Матео) често се обяснява от биографи с желанието му да бъде едноличен родител и напълно да контролира попечителството, без риск от съдебни битки за права при евентуална раздяла.
Практика сред богатите: Макар и необичайно за средностатистическия човек, самотното родителство чрез сурогатни майки е нарастваща тенденция сред изключително богати и известни личности по света, които искат деца, но нямат постоянна половинка в дадения момент.
Снимките с Бадр Хари
Приятелство в Мароко: Снимките с мароканския кикбоксьор Бадр Хари от 2015 г. (включително тази, на която Хари го държи на ръце с надпис "Току-що се оженихме") бяха чиста проява на мъжко приятелство и хумор, които таблоидите превърнаха в сензация.
Медиен натиск: Поради огромната си популярност, метросексуалния си външен вид и засилената грижа за тялото и модата, Роналдо винаги е бил редовна мишена за жълтите медии, които търсят кликвания чрез спекулации.

Крисия - Елате в НДК, зала 1 на Спектакъл "Любов"
https://www.instagram.com/p/DcL77Ygss2E/

# 2 161
Този Сами като го видя с тигровия бански, ме надува на див смях. Да не говорим, че тотално празен изглежда, не зная дали заради десена или нещо друго.

Снощи Даяна Йорданова стоеше до мен на Sunset Port Pomoroe с един младеж, който много приличаше(или му се искаше) на Георги Коджабашев. Не виждам инфо в нета за настоящия ѝ.

# 2 162
  • Франкфурт
На Соня Йончева и полата и краката й са супер.

И аз мисля така.

Мен изобщо не ме подразни дължината на полата — даже се зарадвах, че след две деца Соня Йончева изглежда толкова свежа, секси и уверена. Явно и на мъжа ѝ му харесва. Тук, в Германия, през лятото повечето жени до 50–60 години спокойно ходят с къси поли и панталонки, без непрекъснато да се чудят дали BMI-то им е получило одобрението на форумната модна полиция. Напоследък масово се носят и толкова тънки клинчета и панталони от жарсе, че се вижда всяка гънка — и светът, представете си, не е свършил.

А Соня Йончева като глас, присъствие и интерпретация е просто БОЖЕСТВЕНА. Сравнението с Райна Кабаиванска според мен изобщо не е уместно — това са певици от различни поколения, с различни гласове, различен репертоар и различен тип артистичност.

И да, лично аз предпочитам несравнимо повече Соня. Тя има онзи кадифен, плътен и красив тембър, невероятно чувство за стил, фразиране и способност да изгражда образ, които те завладяват от първата нота. При Райна Кабаиванска никога не съм изпитвала подобно възхищение — напротив, тембърът ѝ винаги ми е звучал доста тенекиено и пронизително. Гледала съм и записи от т.нар. академии на Р.К. и, честно казано, изобщо не останах впечатлена.

Та хайде да не превръщаме една къса пола в повод да се „изяжда с парцалите“ една от най-големите съвременни оперни певици. Особено когато същевременно се правят сравнения с друга певица единствено по линия на това кой според кого има „повече стил“. Може да не харесвате полата, разбира се — вкусът е свободен. Но да се твърди, че Соня Йончева няма класа, защото е показала крака, които не са клечки, е направо комично.

# 2 163
Гледам Мария Игнатова в ИГ, много хубаво тяло има. В лице - зъбите преди й бяха много по-хубави, като млада съща Рийз Уидърспун. Харесвам я, жалко само, че се омъжи за този неприятник Нойзи.
Обаче има един фен, който постоянно й коментира снимките, луд е по нея 😆😆😆

# 2 164
  • Glasgow
Хамдан, познат като Фаза, Дубай.
Скрит текст:
Как изглежда принцът, който люби Роналдо и на кое царство е принц?🤔

# 2 165
А по договора на Клуни с Амал нещо чува ли се?

# 2 166
  • Sofia
Радина&Пламен
Скрит текст:

# 2 167
Хамдан, познат като Фаза, Дубай.
Скрит текст:
Как изглежда принцът, който люби Роналдо и на кое царство е принц?🤔

Е,този не е ли престолонаследникът на Дубай?
Дълбоки води!

# 2 168
Мариан Бачев изпраща по- голямата си дъщеря да учи в чужбина. В коментари Марияна Попова, вика скоро и ние демек ще изпращат студентка . Ама те нали обещаваха в купом да си вървят от тая гадна страна, дето никой не оценява извънземният им талант😅🤪

“Дълго време отлагах в мислите си този момент.

Беше като „някога“. А някога е като никога. Знаехме, че по принцип някога този ден ще дойде. Мечтаехме за него заедно. Само че никой не ти казва, че никога няма да си готов докрай. Но нали точно за това отглеждаме децата си - не за да ги задържим до себе си, а за да им дадем пътека, по която да тръгнат. Смело говорих преди време, че трябва като родители да не бъдем егоисти, че колкото по-рано направим децата си самостоятелни, толкова по-бързо ще ги превърнем в адекватни, самостоятелни млади хора, които сами ще се справят с живота си. Не знаех, че няма да е толкова лесно, когато това време дойде …

Е, този ден настъпи.

Този ден е днес!

Александрина стегна живота си в три куфара – два чекирани и един кабинен. Ще се прекачи на бърза връзка за втория си полет, ще прелети хиляди километри, за да се озове в един нов, различен (и не само академичен!) свят.
Но ние, нейните родители, вярваме, че най-хубавото наистина предстои! И няма как да е другояче!

НА ДОБЪР ЧАС, АЛЕКСАНДРИНА! ❤”

# 2 169
  • Glasgow
Той да. Той е готин, ама аз предния по му харесвах, имам предвид с когото го свързват . Не съм им светила гаджета ли са, а и мъжете от близкия изток имат различен боди ленгуидж, докосвания, целуване по бузите, прегръдки, които на нас ни се струват гей.

# 2 170
Излезе ми пост на Мила (на Сами), прилагам част от снимките само ... в това от последната снимка ли живеят 🤔
Скрит текст:

Да, но тук ситуацията става следната, че в България все повече хора не могат да си позволят почивка, а тя бълва това. Ясно е за всеки защо човек ако има възможности ще е с децата си цяло лято на море, няма защо да го обсъжда и честно, постовете с тази каравана предобриха манджата. От това, до това как си взима перденца, всичко излиза едно фукане. Колко е доволна имаше пост, че работи така, че с месеци да е на море. Кой няма да е доволен. Щастието обича тишината.

# 2 171
Мариян Бачев знам, че едно време много е тормозил съпругата си за килограмите, сега като гледам я е догонил. А прическата му... нЕам думи! Изключително ми е неприятен той - и физически и като човек.

# 2 172
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Мариян Бачев знам, че едно време много е тормозил съпругата си за килограмите, сега като гледам я е догонил. А прическата му... нЕам думи! Изключително ми е неприятен той - и физически и като човек.
На мен ми стана изключително неприятен преди няколко години, като врънкаше в социалните мрежи, че няма пари дъщеря му да учи в чужбина. Събираше дарения...

# 2 173
  • Sofia
Ризата му 😳🪳🪳🪳🤮

# 2 174
  • софия
А в същото време учеше в АК.
Изобщо бачев е един типичен селяндур - все гледа как да щипне за себе си.

Общи условия

Активация на акаунт