Звездни компромати - август'26

• 281 884
  • 2 942
  •   2
Отговори
# 2 175
Аз от онзи скандал с оня Хърсаджиев ли как беше, дето дрогира и блудства с едно момче и после излязоха снимки с Бачев, с който се оказаха дружки, крайно не му симпатизирам.
Оял се е във всеки един смисъл….

# 2 176
И за да долея още малко масло в огъня за Кристияно, ИИ отговаря според както го попиташ...
Скрит текст:

# 2 177
Мариан Бачев изпраща по- голямата си дъщеря да учи в чужбина. В коментари Марияна Попова, вика скоро и ние демек ще изпращат студентка . Ама те нали обещаваха в купом да си вървят от тая гадна страна, дето никой не оценява извънземният им талант😅🤪

“Дълго време отлагах в мислите си този момент.

Беше като „някога“. А някога е като никога. Знаехме, че по принцип някога този ден ще дойде. Мечтаехме за него заедно. Само че никой не ти казва, че никога няма да си готов докрай. Но нали точно за това отглеждаме децата си - не за да ги задържим до себе си, а за да им дадем пътека, по която да тръгнат. Смело говорих преди време, че трябва като родители да не бъдем егоисти, че колкото по-рано направим децата си самостоятелни, толкова по-бързо ще ги превърнем в адекватни, самостоятелни млади хора, които сами ще се справят с живота си. Не знаех, че няма да е толкова лесно, когато това време дойде …

Е, този ден настъпи.

Този ден е днес!

Александрина стегна живота си в три куфара – два чекирани и един кабинен. Ще се прекачи на бърза връзка за втория си полет, ще прелети хиляди километри, за да се озове в един нов, различен (и не само академичен!) свят.
Но ние, нейните родители, вярваме, че най-хубавото наистина предстои! И няма как да е другояче!

НА ДОБЪР ЧАС, АЛЕКСАНДРИНА! ❤”

Уф, този е толкова досаден Sad
И четиримата обаче са в една категория по тежести !

# 2 178
Ами не е гей Роналдо и според мен и според AI, дайте едно доказателство без спекулации само.

# 2 179
Спор по темата е безумно да има, нито аз, нито вие му светим. Той си знае, какво що, но е факт, че такива подозрения има и циркулират отдавна. Исках да покажа, че ИИ може и по друг начин да отговори, спрямо начина, по който му се задават въпросите. Вие пък какво толкова против имате, ако е гей? Чудо голямо, жив и здрав!

# 2 180
Крисия какъв график има след детската евровизия?

Не я следя, но вчера ми излезе това страхотно предложение Smile - https://www.moreto.net/novini.php?n=534257

# 2 181
  • Glasgow
А, този Бадр Хари аз по му харесвах😅

# 2 182
А по договора на Клуни с Амал нещо чува ли се?
Ще трябва да питаме ИИ, явно той е съвременната версия на ЕЖК.

# 2 183
Оф, айде бе аз ще се жертвам за вас! В полза роду!
Чакай да му пиша, ко нещо да се видим, после всичко ще ви разкажа! Питах ММ, каза за Роналдо може! Вика ако се окаже, че няма интерес аз ша ида🤪😅😅 Във всимки случаи се хвърляме на амбразурата, да се знае веднъж завинаги!
Ако е нужно и задник ще пусна!
Да видите, че ви уважавам 😅🤪🤪🤣🤡🤡🤡🤡
Владея мостове, шпагати, челни стойки и още мурафети, няма да ви изложа🤪🤣😅😅🤣

Последна редакция: нд, 23 авг 2026, 20:46 от JACKLIN*

# 2 184
Спор по темата е безумно да има, нито аз, нито вие му светим. Той си знае, какво що, но е факт, че такива подозрения има и циркулират отдавна. Исках да покажа, че ИИ може и по друг начин да отговори, спрямо начина, по който му се задават въпросите. Вие пък какво толкова против имате, ако е гей? Чудо голямо, жив и здрав!

Ами не виждам нищо уличаващо по това, което подхвърляте за Роналдо да е гей. Иначе нямам нищо против гейовете, имам познати и приятели такива, но Роналдо, затова че се снимал прегърнат с приятел и жълтите медии акцентират за кликове не го прави гей..Цял живот е имал връзки с жени, 100% мъж си е.

# 2 185
Всеки красив, необвързан мъж е гей, няма как да е другояче.
Винаги ми е било смешно това.

# 2 186
Друг един много известен и "нормален"  човек като Роналдо, който се възпроизведе със сурогатни майки и си игра на евгеника е Майкъл Джексън... Не едно, не две деца.
Имам особено мнение за хора, които много държат на собствените си гени, когато стане дума да имат деца и много държат на конвейер със сурогатни майки да произвеждат деца.
Сега се досещам и за друг такъв много нормален човек Илън Мъск.
И в тримата много известни личности има отклонения от нормалното и злоупотреба с известност и базисни човешки норми. Нормално е млад, хетеросексуален необвързан мъж като иска деца - да създаде деца чрез емоционална връзка с жена, пък ако не може да изгради връзка с жена, нека с парите осинови деца.
Но да използваш утроби под наем, само защото имаш пари и си самовлюбен в гените си, а и защото има нещо сбъркано в теб, за което света не знае си е психопатско отвсякъде.

# 2 187
По-красив от Ален Делон дълго не е имало ,но гей не е влизало  като окачествяване за него.
 Не мие  идвало наум да го мисля Роналдо.

# 2 188
Не знам за Роналдо изобщо, но като цяло са ми много неприятни мъжете, които правят по цяла сюрия деца. Елон Мъск, онзи руснак, дето плащаше инвотро процедури на всяка, която би се навила да забременее от него, султани с по десетки жени и деца. Толкова е гадно спрямо децата в крайна сметка, че реално те няма как да имат пълноценна връзка с баща си. Той просто физически не може да огрее да се сближи с всяко от тях. Харесвам и приветствам идеята за многодетно семейство, но това е нещо съвсем различно.

# 2 189
Друг един много известен и "нормален"  човек като Роналдо, който се възпроизведе със сурогатни майки и си игра на евгеника е Майкъл Джексън... Не едно, не две деца.
Имам особено мнение за хора, които много държат на собствените си гени, когато стане дума да имат деца и много държат на конвейер със сурогатни майки да произвеждат деца.
Сега се досещам и за друг такъв много нормален човек Илън Мъск.
И в тримата много известни личности има отклонения от нормалното и злоупотреба с известност и базисни човешки норми. Нормално е млад, хетеросексуален необвързан мъж като иска деца - да създаде деца чрез емоционална връзка с жена, пък ако не може да изгради връзка с жена, нека с парите осинови деца.
Но да използваш утроби под наем, само защото имаш пари и си самовлюбен в гените си, а и защото има нещо сбъркано в теб, за което света не знае си е психопатско отвсякъде.

Сериозно си мисля, че нито едно от децата на М.Дж. не е с негов генетичен материал. Няма грам прилика нито едно от трите деца с него - не става въпрос за цвят на кожата, а за черти на лицето, очи, коса и т.н.
За останалата част е вярно - супер психопатско е да създаваш един куп деца, които после няма да познаваш и виждаш, нито ще се интересуваш особено от тях.
В тази бройка влиза и Парис Хилтън, която също разигра два пъти цирка и даже се обличаше с пижама и лягаше в легло, за да се снима с новородено бебе, за да имитират майчинство ( раждане) . Наистина е много психопатско, ама те сами си вярват и не мислят, че може да вредят на тези деца, които с нищо не са виновни.

Общи условия

Активация на акаунт