Звездни компромати - август'26

• 281 891
  • 2 942
  •   3
Отговори
# 2 190
Катето Евро, с нищо не деляща от един най-обикновен бабок от село (само 4 години е по-голяма от Ирина Флорин):
Скрит текст:
Скрит текст:

# 2 191
  • в 1001-та нощ
Азис, нереално "заслабнал" с потник на Металика... и Галена, както си я знаем 🙄

Скрит текст:

Попадна ми и рекламно клипче с певицата Десислава, която изглежда много странно и неестествено в лицето като след лифтинг. Добавям два кадъра от видеото:

Скрит текст:

# 2 192
Нощният живот и бе..то не прощават.
Сега умишлено се прави на селска бабичка Еврото, понеже голяма част от аудиторията не помни миналото й. Много се плашеше от малък Тошко в ББ да не започне да разказва пикантни истории.

# 2 193
По-красив от Ален Делон дълго не е имало ,но гей не е влизало  като окачествяване за него.
 Не мие  идвало наум да го мисля Роналдо.

Всъщност и за Ален Делон е имало много слухове за бисексуалност, даже и че е заработвал като жиголо на младини с богати мъже.

# 2 194
  • Франкфурт
По-красив от Ален Делон дълго не е имало ,но гей не е влизало  като окачествяване за него.
 Не мие  идвало наум да го мисля Роналдо.

Всъщност и за Ален Делон е имало много слухове за бисексуалност, даже и че е заработвал като жиголо на младини с богати мъже.
Да.
И че така е пробил като актьор.

# 2 195
Ален Делон що жени изтормози в този живот - цяло чудо е, че изобщо му родиха цели три деца! Едно извънбрачно не призна, но той пък му одрал кожата.
Цял живот рева, че бил неразбран, отхвърлен като малък и захвърлен в приемно семейство като е бил само на 4г (приемният му баща е бил пазач в затвор, а втория мъж на майка му - месар).
От нищото е тръгнал и се е оправил благодарение на жени - станал любовник на зряла жена, нейния мъж пък - кинорежисьор и тя му издействала първата роля. Така се започва, жена го харесва и измъква от калта иначе го чакали улицата и наркотиците.
Като става известен, не може да се отърве от жени. Роми, която тотално наранява, изоставя с бележка заради Натали, която пък директно унижава пред всички на снимачната площадка в Самураят. Но тя пък единствена го зарязва заради изневерите и отношението му. Мирей му е приятелка, любовница, интендантка, избира и обзавежда къщи, гледа Антъни и т.н. Без нея е за никъде, а има безочието да я зареже след 15 години, защото не бивало да ражда поради болно сърце?! Тръгва открито с онази въртиопашка Ан Парийо. И така нататък. Все жени. За мъж не се е чуло.
Той ако знае, че изобщо някой се чуди и мае и го спряга за гей, ще се обърне в гроба в параклиса си в Души, който дом вече е в тежест на децата му, само 2г след смъртта му.
Бил е ужасен с жените, но гей - не.

# 2 196
Катето Евро след седмица става на 70, все пак.
Мен ме радва, очевидно не й дреме, че е "бабок", снима се натюр, гледа си градината, прави си доматите и си гледа кефа.

# 2 197
  • София
Присъствах онзи ден на концерт на Десислава. Изслушах две песни. Много се е вталила, а  лицето й е по-пухкавичко и без бръчки, поне не се виждаха отдалече. Не я снимах обаче.

# 2 198
В профила на Monaco.life01, в инстаграм, са качили видео, което започва с вуйчо и младата вуйна, тя кара колата, той й държи чантата. Има много странна линия на скалпа, сякаш точно там няма коса… Абе, монакски живот…

# 2 199
Жена на 70 г как се очаква да изглежда?! За една приятелка питам

Бачев и семейство са мега АНТИ. Някой разследва ли го как и защо даде ония пари на бившия на Мика Стоичкова?! Или всяко чудо за 3 дни

# 2 200
На мен ми е интересно защо децата на министри по дефолт в чужбина учат? Нали все много се борят за културата, образованието, но децата не остават да учат в кочината. Защото кочината е само да крадем, да опростачваме населението, за да може единици да "блестят" с чужбинското си образование после.
Но аз не разбирам и наглостта да качва Бачев такива снимки публично в профила си, знаейки, че много от колегите  и народа никак не му симпатизират.

# 2 201
В профила на Monaco.life01, в инстаграм, са качили видео, което започва с вуйчо и младата вуйна, тя кара колата, той й държи чантата. Има много странна линия на скалпа, сякаш точно там няма коса… Абе, монакски живот…
Вуйче е робокоп 😆
Скрит текст:

# 2 202
Мара Отварачката как пък един път не сложи колана, докато си прави видеа как я возят или шофира в колата…. Чудесен пример дава.
Скрит текст:

# 2 203
За Роналдо,през 2015 ако не се лъжа френски спортен журналист намеква ,че Роналдо лети често до Мароко при някакъв боксьор.
При Роналдо се подписват железни Конфиденциални договори.Никой не знае какво случва зад завесите.Лично аз мисля,че е въпрос на време някой да проговори

# 2 204
  • Glasgow
Да, при Бадр Хари. Имахме тук една форумка, която много надушваше такива клюки по чуждите блайндове, апартамент му беше купил 😅
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт