Звездни компромати - август'26

• 281 002
  • 2 942
  •   2
Отговори
# 2 880
Мда, обаче такива като Мичка са идеаЯл за днешните. Има два-три  Ермеса , устище и едни сиси, барабар с 30 килограмово тяло и е топ! Ще повърна от яд по "готиното".Joy

# 2 881
Имаше и нещо за теглото, но не го помня точно. Май, че нещо тежало 500 г, нямало и половин кило. Или обратното... Припомнете, моля!
"Това не е половин килограм, най-много 500 грама". 😄😄😄
Мара е тотално неграмотна. То словоред, пунктоация, съкращения, които само тя си разбира......Дано дъщерята е по-грамотна, след толкова пари, дадени за прословутото и образование.

# 2 882
  • гр.София
И аз се изненадах за тази жена, но всъщност е същата която е играла в Ла донна е мобиле, един от малкото филми през 90те. Била е с друга фамилия тогава.
Мисля,че я бъркаш с Юлияна Кънчева. Която беше жена на дизайнера Жоро Пентаграма( може и още да е. Погледнах профила й във ФБ. Миналата година  са имали абитуриент, снимка на тримата)

# 2 883
Грамотна, неграмотна, като издуха правилният минзухар и я пое попътният вятър към Кан и Монако.

„Аз обичам да чета книги... особено тези, които са с корици.“ — .
 „Животът е една въртележка – днес си отгоре, утре си на въртележката
 „Моят мъж е много интелигентен, той знае повече от 100 думи.“
 „Не ползвам фотошоп, просто светлината ме обича.“
 „Аз не съм суетна, просто държа да изглеждам перфектно по 24 часа в денонощието.“
 „Имам много приятели, но най-добрият ми приятел е огледалото – то никога не ми се кара, когато плача.“ .
 „Аз съм като хубавото вино – колкото повече остарявам, толкова по-скъпа ставам.“

# 2 884
И аз се изненадах за тази жена, но всъщност е същата която е играла в Ла донна е мобиле, един от малкото филми през 90те. Била е с друга фамилия тогава.
Мисля,че я бъркаш с Юлияна Кънчева. Която беше жена на дизайнера Жоро Пентаграма( може и още да е. Погледнах профила й във ФБ. Миналата година  са имали абитуриент, снимка на тримата)

Не съм ровила. Прочетох го в новина в някакъв сайт по повод това че е починала тази дама. Визуално ми се видя подобна. Явно толкова е била известна, че и по сайтовете я бъркат..

# 2 885
  • До морето
И двете са участвали.

# 2 886
Ууу, че тя Мара точно като моя Император се изразява. Той е по-умен обаче и по- добродушен.

# 2 887
Новата водеща в ПО и Петър Дочев са като близнаци направо!
А Райна Караянева не е напълняла, ами си е понабола доста лицето.

# 2 888
  • гр.София
И двете са участвали.
Вярно. Аз съм в грешка.

# 2 889
Пълна реабилитация на Аръков в ПО, бял и добър...

# 2 890
Аръков го видях на плажа в Лозенец, нищо общо с нацепените му снимки. Нормален си е човекът, но си е доста мазничък, релефи никакви не видях, беше сам, без жена и без компания.

# 2 891
Точно вчера четох, че се е разделил с жена си.

# 2 892

Ха, дали?
Изглеждаха много влюбени.

# 2 893
Мда, Мара с дантеления неонов чаршаф би се вписала перфектно в Античния театър 😅
Толкова неграмотно писание отдавна не бях чела, спешно ѝ трябва да повтори първи клас.

# 2 894
Имат обща снимка от преди 10 дни в инстаграм.

Общи условия

Активация на акаунт