Пазаруване от about you - тема 49

• 16 588
  • 275
  •   5
Отговори
# 210
Днес две от забавените пратки в същия период дойдоха и двете с грешни продукти - вместо пуловер на Поло фина плетка дойде фанела тип анцуг пак на Поло и вместо пуловер М размер дойде S размер. Преглеждайте си нещата! И СК тениските 2 бр. за 17 евро (благодаря на съфорумката, която сподели) дойдоха само те бяха наред.

# 211
  • Пловдив
Блу скай, добре, че сподели това за забавените пратки, ще го имам предвид. По принцип не преглеждам нищо от Ъбаут ю, но и не съм получавала сгрешени артикули. Взимам и ако има нещо за връщане - връщам. Ако закъснялата ми пратка вземе, че дойде, няма да пропусна прегледа този път.

Последна редакция: чт, 13 авг 2026, 16:16 от marzeliva

# 212
Един път едно яке с огромно закъснение дойде, от съпорта казаха да не го чакам, след месец, месец и малко дойде. Бяха задържали превоза на цял контейнер с дрехи или нещо подобно. Но надежда винаги има Simple Smile

# 213
Днес две от забавените пратки в същия период дойдоха и двете с грешни продукти - вместо пуловер на Поло фина плетка дойде фанела тип анцуг пак на Поло и вместо пуловер М размер дойде S размер. Преглеждайте си нещата! И СК тениските 2 бр. за 17 евро (благодаря на съфорумката, която сподели) дойдоха само те бяха наред.
А пишете ли им, че продукта е сгрешен?
Аз върнах едни обувки, които се оказаха носени, но не писах веднага.
Преди време четох, че е голяма разправия да кажеш, че си получил носена дреха/обувки и се отказах да ги предупредя. Скоро се сетих, че имам върната пратка, но не и пари. Писах им за забавянето и отговора беше, че ми връщат пакета и там е причината.
Това с разменените и подменени пратки също , ако не обърна внимание и си отворя пакета едва след няколко дни с какво ще докажа, че съм получила грешен/подменен артикул (скъпият е подменен с евтина имитация)?

# 214
Ако съм ги платила пиша, сега при преглед ги видях и просто директно ги върнах. Иначе за да им пиша искат снимки, обяснения, а в Еконта нямаше време да се занимавам с това. А и блузата запечатана, нали може само до прозрачната опаковка преглед. А на другата блуза добре че видях документите, там пишеше, че S е изпратено.

# 215
Само размер 28.
https://www.aboutyou.bg/p/liu-jo/danki-b-up-jewel-31792671

Утре ми идват 3 пратки. Ще видим какво ще гледам в Еконт. Аз, ако ги разпердушиня там, няма да мога да се прибера. Как се носи после това нещо?

# 216
  • София
След като Zalando стартира в Португалия и Гърция, Abautyou  в тези 2 страни продължава да съществува. Не разбрах дали ще махат Абаутю или остава?
Сравнявах някои цени - в Абаутю са много по-ниски, отколкото в Заландо.
Явно заради това са се забавили със стартирането тук https://www.investor.bg/a/557-moda/432679-germanski-regulator-ra … neto-na-about-you

# 217
Zalando.bg
вече се отваря.
Честито!
Приложението няма бг версия още,но на сайта успях да се регистрирам.
На пръв поглед ми изглежда скъпо,не знам как са там кодове ,дни за промоции.
Може би засега ще я карат по-спокойно да тестват веригата.

Последна редакция: чт, 13 авг 2026, 00:55 от Zagoraboy

# 218
Да,от 31.07. Май заради това имах 25% ваучер.

# 219
Чаках заландо бг заради една английска марка, която я има в немската версия, но уви при нас я няма - Reiss.

# 220
Свалих приложението и се регистрирах. Харесва ми, интуитивно е. Има добри опции и уведомление при спад на цената.
Единственото, което ми липсва е сортирането на селекцията. До колкото видях доставят със Спиди. Плащането е с карта и с НП.  Не намерих опция за въвеждане на банкова сметка /за възстановяване на суми/. Сроковете за доставка изглеждат съвсем нормални.
В тази тема ли ще се обсъжда или ще има нова? Може да се обединят при пускане на следващата и да се включи в заглавието.

# 221
Коя държава избра България я няма в падащото меню?

# 222
Даде ми България по подразбиране и нямах опция да я променя.
Бях отворила основния сайт в БГ версия, но междувременно свалих приложението и се регистрирах първо там. С рефреш се оказах логната и на сайта им. При залагане на адрес за доставка излиза така.

# 223
В такъв случай ще оперират АУ и Заландо едновременно ли?

# 224
Нямам никаква идея.
Намерих и сортирането, значи всичко е топ!😁 Стягайте торбите с парите 🫣🤑

Общи условия

Активация на акаунт