Априлчета 2027

• 13 197
  • 664
  •   2
Отговори
# 660
Предния път са ми излезли точно за една седмица.
На 23 пуснах кръвни, на следващия ден я засякох случайно (дамата от Афродита) и каза, че на жените пуснали на 21 са им излезли на 24. Таа, затова се надявах, че и на мен ще ми се обадят на третия ден, ноо… силно се надявам утре да ми се обадят, че вече съм много нетърпелива.

# 661
Да се включа и аз да заформим една групичка на притеснените априлски майки. Grinning
Днес от 14 ч. ми е феталната морфология и направо ще ми се пръсне сърцето от притеснение. Мислих, че след като ме успокоиха в 11 г.с., че всичко е наред, днес ще ми е една идея по-спокойно, но уви… умирам от притеснение и ме боли зверски главата от снощи и не можах да спя. Направо не си спомням при първата ми бременност да съм имала чак такива тревоги. Anguished

# 662
Напълно ви разбирам. Стискам палци всичко да е наред, но щом феталната е била хубава, значи няма място за притеснение. Аз още чакам… Sad

# 663
И аз в сряда съм на фетална и не мога да спра да се притеснявам и да го мисля.

# 664
Всички имаме тези притеснения, но погледнете и по друг начин. Това е първата ни по-истинска среща с бебето. Виждаме го като оформено малко човече и чуваме само хубави неща за развитието му. ❤

Общи условия

Активация на акаунт