Априлчета 2027

• 9 011
  • 455
  •   2
Отговори
# 435
Да, придърпвало ме е в ляво една идея по-болезнено при много дълга разходка преди няколко дни.

# 436
  • Sofia
До 7 седмица имах и приемах нош па и магнезиев диаспорал. От тогава нямах проблем до преди седмица където в 10 пак се включиха, та пих 2-3 дена нош па по 1 на ден. От 3-4 дена пак нямам проблем със спазми, но имам опъване и ми е едно некомфортно, но няма болка. Не приемам нош па в момента, но АГ каза при нужда да си го пия.

# 437
Със сигурност ще си взема Но-Шпа като се върна в България. За сега само чакам да отмине от само себе си и се тревожа.😂

# 438
  • Sofia
Със сигурност ще си взема Но-Шпа като се върна в България. За сега само чакам да отмине от само себе си и се тревожа.😂
Къде си в момента? Не сте ли в България? Няма ли подобно лекарство там където си? Ако не ти е комфортно потърси.

# 439
Не е лошо да потърсиш заместител на нош па, тъй като може доста дълго време да си продължат спазмите. Иначе са си в реда на нещата, и при мен през няколко дни са налице.

# 440
Тук са много некомпетентни по аптеките, хал хабер си нямат, дори не знам дали са с образование “фармацевти”. Веднъж пробвах да потърся заместител на но-шпа - без успех.
В Турция съм иначе. Могат да ми изпратят лекарства, но ще стоят доста време в митницата, да доказвам, че са лекарства с рецепта и бля бля. Не ми се занимава.
Евентуално мога да попитам лекаря, но сякаш и към него нямам 100% доверие. 😁

# 441
И мен ме наболява корема особено като се изморя. С първата бременност беше така и ми помагаше но шпа с почивка.

# 442
Аз понякога, като съм легнала и се обърна на другата страна и все едно нещо си разтягам и ме заболява в ляво или дясно ниско долу стомаха. Вероятно е, заради нарастващата матка и самите връзки са чувствителни. Да чукна болки нямам, но честно да ви кажа на всички пия по лекарска преценка но шпа по 3 пъти на ден и вероятно това също ми спира болката, ако я имам изобщо.

# 443
На мен ми изписаха 3х1 но шпа, вчера се наложи да взема и 4 пъти

# 444
Да, аз също го пия по такава схема.

# 445
А като кихнете силно? Как се чувствате 😃
Има ли и други, при които усещането е като разкъсване 🧐

# 446
А пък аз усещам нещо като боцкане/ някой път леко придърпване от 2-3 дни. Не съм пила за сега но-шпа, но досега не съм имала и такива усещания. В 9г.с. + 4 съм.

# 447
Да, снощи през нощта в просъница кихнах и така ме заболя, както описваш, като разкъсване.

# 448
Момичета, как се справяте със запека? На мен ми изписаха някакъв сироп, пих няколко дни и няма ефект, такова мъчение е…
Заради гаденето, а и като цяло не ми се ядат адски много неща, да не говорим, че не готвя последните 3 седмици, заради умората, ям предимно тестени неща и се опитвам да вкарвам плодове. Знам, че тестото допълнително затруднява изхождането, но пък иначе няма какво да ям, без да ми стане гадно.

# 449
При мен гаденето мина, в началото имах страшен запек, но вече качели ходя през ден. За храненето те разбирам, месо не съм яла от над месец, все ми се ядат някакви сирена и тестени неща, но знам, че не е хубаво без месо, заради желязото, трябва да почнем да си набавяме.

Общи условия

Активация на акаунт