Априлчета 2027

• 13 298
  • 666
  •   1
Отговори
# 660
Предния път са ми излезли точно за една седмица.
На 23 пуснах кръвни, на следващия ден я засякох случайно (дамата от Афродита) и каза, че на жените пуснали на 21 са им излезли на 24. Таа, затова се надявах, че и на мен ще ми се обадят на третия ден, ноо… силно се надявам утре да ми се обадят, че вече съм много нетърпелива.

# 661
Да се включа и аз да заформим една групичка на притеснените априлски майки. Grinning
Днес от 14 ч. ми е феталната морфология и направо ще ми се пръсне сърцето от притеснение. Мислих, че след като ме успокоиха в 11 г.с., че всичко е наред, днес ще ми е една идея по-спокойно, но уви… умирам от притеснение и ме боли зверски главата от снощи и не можах да спя. Направо не си спомням при първата ми бременност да съм имала чак такива тревоги. Anguished

# 662
Напълно ви разбирам. Стискам палци всичко да е наред, но щом феталната е била хубава, значи няма място за притеснение. Аз още чакам… Sad

# 663
И аз в сряда съм на фетална и не мога да спра да се притеснявам и да го мисля.

# 664
Всички имаме тези притеснения, но погледнете и по друг начин. Това е първата ни по-истинска среща с бебето. Виждаме го като оформено малко човече и чуваме само хубави неща за развитието му. ❤

# 665
Всичко е наред за сега. В 12+4 съм и бебето отговаря на 13+0. Като излязат резултатите от БХС се разбрахме да се видим пак, за да обсъдим и пренаталния.

# 666
Здравейте и от мен. На мен днес сутринта ми мина скрининга/ фаталната и от тогава не вървя, а летя!! Всичко е повече от добре. Доктора си взема около час време. Или по-скоро му се наложи, защото мъничето НЕ СПРЯ да танцува. Аз естествено НЕ СПРЯХ да се кикотя, от което то милото още повече подскачаше.
Снощи и аз бях леко притеснена и много развълнувана, та че нощта ми дойде къса. Но поне денят беше повече от успешен.

Стискам палци на всички останали!

Общи условия

Активация на акаунт