🐑 Фермата 10: Кръвта вода не става - скоро по бТВ 🐄

• 3 079
  • 55
  •   1
Отговори
# 45
Да там са вчера минах и се виждаше калабалък 😀

според wikipedia пак ще са в железница. и награда 75хил евро.

# 46
Фермата 10 стартира на 7 септември от 20:00ч, ще се излъчва от понеделник до събота (в понеделник по 3 часа, в останалите дни - по два часа).
Съответно и на Voyo от неделя до петък.

# 47
Убийствена програма. Това са 13 часа седмично. Ами че един работен ден е осем часа. Значи, аз работя пет дни в седмицата и Фермата ще ме ангажира още един работен ден и половина.
Следя формата от самото му начало през 2015 година и много ми се гледа, но май този сезон ще съм пас.

# 48
  • България
Кой ще гледа 2-часови и 3-часови епизоди в днешно време? Пълно безумие. БиТиВи си пълни програмата с дълги предавания, защото няма какво да покаже.

# 49
  • Разпиляна във въображението
ИВ по-кратко ли е?

# 50
Ами лично аз пък ще гледам и харесвам по дългите епизоди.. Simple Smile

Кой ще гледа 2-часови и 3-часови епизоди в днешно време? Пълно безумие. БиТиВи си пълни програмата с дълги предавания, защото няма какво да покаже.

# 51
  • Варна
Аз също.

# 52
  • България
Не съм го гледала никога така че не знам. Коментарам на база 2026.

# 53
ИВ е със същия формат, но там във всеки епизод има игри, които са многокомпонентни и дълги. Фермата няма как да предложат същото нещо, което да задържа вниманието и губят битката преди да е започнала.

# 54
  • София
От бтв се опитаха последния сезон да е такъв с много игри, но зрителите не го оцениха. За мен също беше много скучно така.

# 55
да, но този сезон са по двойки и може да е интересно за гледане.

Общи условия

Активация на акаунт