🐑 Фермата 10: Кръвта вода не става - скоро по бТВ 🐄

• 18 684
  • 420
  •   1
Отговори
# 405
  • София
За пръв път гледам Фермата, такава ли  съзлива е била винаги?
И аз това се чудя.. хванах го за малко днес и сълзите ми се стекоха по лицето. Много истинска история с хубав край.

# 406
  • Другата България
В ИВ харесвах Мирослава. Доста добре се представи в своя сезон.
Точно защото беше никому неизвестна, една домакиня, която разказа играта на някои професионални спортисти.
Обаче, оттогава и тя осребри участието си доста прилично, гледам продължава да го прави, което вероятно няма да е проблем ако не беше поредната позната “муцуна“, която ще гледаме три месеца /защото не се съмнявам, че ще се задържи, подготвена е, силна е физически, и коалицийка ще си спретне с това кой кум, кой сват, кой на булката брат..../
Едни и същи хора се въртят и обикалят де що има формат, независимо от канала.

# 407
И още една от двойките, които ще влизат: 
Скрит текст:
Стоян и Ива от с. Осенец. Били "капанци" (не роми), етнос от Разградска област, с. Осенец.

Този ми заприлича на Асен от "Диви и красиви". Познат ми е отнякъде...
Репликата му "аз съм лидер" подразни тези, които гледаxа визитката им и решиxa да дадат имунитет на другата двойка, либийците.

# 408
Скрит текст:
какво толкова дразнещо има в  думите му Joy
Не разбирам

# 409
И още една от двойките, които ще влизат:  
Скрит текст:
Стоян и Ива от с. Осенец. Били "капанци" (не роми), етнос от Разградска област, с. Осенец.

Този ми заприлича на Асен от "Диви и красиви". Познат ми е отнякъде...
Репликата му "аз съм лидер" подразни тези, които гледаxа визитката им и решиxa да дадат имунитет на другата двойка, либийците.

Скрит текст:
явно този асен ще предизвиква горан  на дуел това поне се даваше на клипа когато фермата се завръщаше. Явно с нещо го е ядосал Асен Горан.

# 410
Ами...
Скрит текст:
Просто, че демонстрира самочувствие. Даже Божидара го защити и каза, че е нормално всеки да се чувства лидер и на кастинга всички явили се, се чувстват лидери, иначе няма да искат да участват.  Горан се подразни най-вече.

# 411
Скрит текст:
Аха , ясно. Горанчо с комплекси

# 412
  • Варна
Извинявам се, че така нахълтвам, но реших да гледам Фермата и пуснах серията от 30 август, но там разправят, че е втори ден. Някъде пък пишеше, че 31 август е първият епизод. Кога са давали първият ден?

# 413
В събота.

# 414
  • Варна
Аз пък бих помолила всички, които не искат да гледат да не коментират в темата. Губи се идеята така. Даже не разбирам какво не ви харесва. Тази година кастинга е много добре подбран.

# 415
   Еее, не можах да гледам. Заприказвахме се нещо у нас и видях само сълзливата история на Бърканичков и късно открития син. Почти нищо друго. Беше ли интересно?

# 416
  • Варна
За мен да. Ама аз ги гледам на Войо.

# 417
  • Варна
Благодаря, при мен в програмата пише дансинг старс и аз не проверих.

# 418
Благодаря, при мен в програмата пише дансинг старс и аз не проверих.
При всички беше така, буквално са го обявили минути преди старта. Както виждаме - гениално решение.

# 419
Не знам защо я обявяват тази история на Бърканичков на всеослушание.
Много е лична...

Общи условия

Активация на акаунт