Спамо- чат темичка (14.5- 20.5)

• 41 887
  • 3 306
  •   1
Отговори
# 705
Яааа, батко е тукааа!
Руске, беж!

Леле, тоя ако пръцне, леле...

# 706
Руска се намаза на Тонколоната.
Тео няма да гледа.
Вейдър се сърди, че не и аресват гъза.

Нищо необичайно  Laughing

# 707

Руска, Тео, Вейдър и Колоната предлагаха, купуваха и употребяваха едно и също нещо, с дължина и Фи  Mr. Green Имаше бой и заплахи  #Cussing out

Нищо ново - хормони  Mr. Green

# 708
Ооооууу, Мръст.!  Hug  Hug

# 709
Масажиста оправи ли те   Mr. Green

# 710
Верно! Как е кръстчето?
Най- убавото лекарство си го знаеш, нъл? Wink

# 711
Леле, тоя ако пръцне, леле...
Ай е пръцнал , ай се е на*рал  Mr. Green

# 712

Оооо Мачко Hug

Руска се намаза на Тонколоната.
Тео няма да гледа.
Вейдър се сърди, че не и аресват гъза.

Нищо необичайно  Laughing

Руска, Тео, Вейдър и Колоната предлагаха, купуваха и употребяваха едно и също нещо, с дължина и Фи  Mr. Green Имаше бой и заплахи  #Cussing out

Нищо ново - хормони  Mr. Green

Добре че съм изпуснала, че с тоя кръст сдадох багажа.

Масажиста оправи ли те   Mr. Green

Тц, утре пак ще ходя.ходих и на екстензор( ба ли го как се пише тва).Утре пак.Скара ми се, че не съм отишла веднага.Ама аз от де да знам, че така ще се влоши.

# 713
Аре стягай се, че как ша мааш гюбеци на срещата, не ми се мисли  ooooh!

# 714
Здравейте и от мен. Мерси за резюмето за случилото се от сутринта,че днес не можах и да се разпиша отзарана.

Вейдър,как я карате по Дунава? Братовчедка ми каза,че сутринта в 7ч. било 19 градуса... А сега колко ли е?

И я кажете кой и защо иска спамската среща да бъде на 2 юни,а не на 25 май? Да не сте забравили,че на втори ще се работи?

# 715
Вейдър,как я карате по Дунава? Братовчедка ми каза,че сутринта в 7ч. било 19 градуса... А сега колко ли е?

По Дунава обикновенно я караме с лодки Mr. Green. А па брат'чедката - не я слушай ко ти говори! Най-малко 21 градуса беше сабаалям. Сега не знам, но е жегааааааааа.
Хич никой да не ми се жалва, че при вас е горещо.

По голема жега от у Русенско нема!

# 716
Вие си имате поне Дунав за гмуркане,ама ние тук кат си нямаме таквоз чудо? Искъро -  далече,"Мария-Луиза" - също.

# 717

По Дунава обикновенно я караме с лодки Mr. Green. А па брат'чедката - не я слушай ко ти говори! Най-малко 21 градуса беше сабаалям. Сега не знам, но е жегааааааааа.
Хич никой да не ми се жалва, че при вас е горещо.

По голема жега от у Русенско нема!
Ми щот 25.05 е един от четирите почивни дни и ни нема.
А колкото до работен ден-предишния път си беше в петък, бе, пак работен.  bouquet

# 718
мммдааа,не се бях сетила,че са много почивни дни и може да пътувате. Аз понеже ще съм си тук,та си мисля,че всички ще са си по къщите.

Значи другата седмица няма да има рекорд по писане в темата...

# 719
Вие си имате поне Дунав за гмуркане,ама ние тук кат си нямаме таквоз чудо? Искъро -  далече,"Мария-Луиза" - също.
На мен ми е близо Перловската река...  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт