Спамо- чат темичка (14.5- 20.5)

• 41 890
  • 3 306
  •   1
Отговори
# 645
ай дън съ убиждаме ся...- нямам нищо общо с тоз род музиканти! китаржия , басов , расов жребецо ако искаш ме наречи , ама басист недей , моля

# 646
# 647
Резюме на положението до момента:

Басовия нема дължина, а Руска е девствена!!! Twisted Evil Joy Joy Joy

# 648
Лелеееее, Колоно загази го, ама нема да ти обяснявам що!!! Ти нъл си интелигентен, сам ша са сетиш! Twisted Evil
Аз с Руска съм съ разбрал вйечи...,ама кат одим да съ любим , теб точно няма да тъ пусна да глеаш даже...

# 649

а тео е капо в цялата картинка ...

# 650
ай дън съ убиждаме ся...- нямам нищо общо с тоз род музиканти! китаржия , басов , расов жребецо ако искаш ме наречи , ама басист недей , моля
  сори  JoyБасовия ама тъй се притесних за търкала ,че виж направо ти смених фейса   love001

# 651

Лелеееее, Колоно загази го, ама нема да ти обяснявам що!!! Ти нъл си интелигентен, сам ша са сетиш! Twisted Evil
Аз с Руска съм съ разбрал вйечи...,ама кат одим да съ любим , теб точно няма да тъ пусна да глеаш даже...

А то дъл ша има кво да гледам? newsm78

# 652

Heart Eyes
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 653
# 654

а тео е капо в цялата картинка ...
newsm65 newsm65 newsm65

# 655
  сори  JoyБасовия ама тъй се притесних за търкала ,че виж направо ти смених фейса   love001
таркал няма да има , шото Руска си я взимам с мене...и ше одим да съ любим качествено далеч от сеирджийски погледи! Аз отначало като й съ усуквах на дивата котка - тя са напрай на недостъпна , а ся кат съ залубих вечи са сети мара да съ побара...

# 656

Heart Eyes
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 657
Ко да си мисля?
Ако се озоря - ще пусна батко  Mr. Green

Абе...къде е батко?  newsm78

# 658
  ей така ако му се явиш на Расовия жребец ще си плюе на питите в бяг hahaha

# 659
  ей така ако му се явиш на Расовия жребец ще си плюе на питите в бяг hahaha

Ма то тва си е тя, ти пак не си в час нещо!!!! Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт