Спамо- чат темичка (14.5- 20.5)

• 41 889
  • 3 306
  •   1
Отговори
# 825
Ебавай се ти, ама глей само да не те достигне и да видиш кво ми е. Cry
то к'от' ми е писано и да глеам и да не глеам - пак ше ми се стовари на кратуната бе мила! Съжалявам за това което ти се случва..., а поуста ми - не го приемай като подигравка.
Желая ти наистина да се оправиш и то скоро , че дън преебеш банкета!

# 826
Ебавай се ти, ама глей само да не те достигне и да видиш кво ми е. Cry
то к'от' ми е писано и да глеам и да не глеам - пак ше ми се стовари на кратуната бе мила! Съжалявам за това което ти се случва..., а поуста ми - не го приемай като подигравка.
Желая ти наистина да се оправиш и то скоро , че дън преебеш банкета!
Не го приемам като подигравка бе скъпи.....просто тия дни ми е сговнясано, щот ме боли и нали се сещаш, че нищо не мога да правя Wink
Банкета нема да го прееба, сбабясана, несбабясана, там съм Peace

# 827

Е, какво ти казаха? Ако искаш, имам много близък лекар хирург, в Пирогов, микрохирургия. Ако става въпрос за дискова херния?
Тц.Не давам операция.

Ма Цомбе, то е микрохирургия, не е чак такава операция, каквато си представяш. То никой не иска да го оперират, ама като станат толкова зле нещата..... Confused

# 828

Е, какво ти казаха? Ако искаш, имам много близък лекар хирург, в Пирогов, микрохирургия. Ако става въпрос за дискова херния?
Тц.Не давам операция.

Ма Цомбе, то е микрохирургия, не е чак такава операция, каквато си представяш. То никой не иска да го оперират, ама като станат толкова зле нещата..... Confused
чей да вида какво ще стане тая седмица.Ако е тръгнало на умирачка, щи кажа Peace

# 829
Цомбети, айде оправяй се, кво е тва чудо Confused ooooh!
Пиеш ли нещо, кво ти прави тоя доктор?

# 830
Добро утро! Ама аз ли съм първи днес?

Цомба-Бомба, оправяй се! На първата спам-среща, на която дойда, те искам във форма. Ще танцуваме с теб акробатичен рокендрол.

# 831
Добро утро! Ама аз ли съм първи днес?

Цомба-Бомба, оправяй се! На първата спам-среща, на която дойда, те искам във форма. Ще танцуваме с теб акробатичен рокендрол.

Добро Утро!
  food010

# 832
Добро утро .Днес мойто дзвере щерката има рожден ден ,навърши 15 години

# 833
 smile3507

Добро утро!!!

bouquet   Алекс, честита ти рожденничка, да ти е мнооооого здрава!!!      bouquet

# 834
Честита рожденичка и от мене, Алекс, да я нацелуваш реално от всички ни тук!!!  bouquet

Момичета, имам една клюка за вас.
Познайте кой МАЙ пак се е завърнал? Flutter

# 835
Добро утро!

Алекс-ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЪЩЕРЯ ТИ! Да е жива и здрава, умна и добра, обичана и щастлива Heart Eyes  bouquet

След малко излизам, че днес имам тест ooooh!

# 836
  • някъде ... тук ...
Добрутру Hug

АЛЕКС, ЧЕСТИТА ТИ РОЖДЕНИЧКА  bouquet

ИзчетоФ Ви Crazy

Аз снощи постригах малкия, че беше заприличал на момиченце, а и много се поти от косата. Седя на столче в банята и кротува Sunglasses

# 837
 Миленка, Мечо Пух, Фейт, Ели, благодаря ви  за поздравите, милички  Hug Hug Hug.И кой май се е завърнал ?

# 838
  • някъде ... тук ...
Фейт, за Djane ли говориш?

# 839
Добро ви утро, спамарули!

Алекс, да ти е жива и здрава щерката! Да се разбирате много, да слуша и много късмет й желая!

Как сме днес? Нещо съществено от последните страници?
Руске, наспа ли се? Минаха ли ти синините?
Стоенчо, пак първенец ,а? Аз за малко да се цопна още в 6 часа , че дзверо ме събуди, но се отказах.
Мечо, какъв тест бе жена? Shocked

Общи условия

Активация на акаунт