Спамо- чат темичка (14.5- 20.5)

• 41 980
  • 3 306
  •   1
Отговори
# 840
Меченце, стискам палци де що ги имам за теста  Hands Thumbsup .Успех!Вейдър, благодаря и на тебе ,ух че си ви обичкам всичките Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 841
Добро утроо!
Лек ден на всички!

# 842
Хилоу, май Хорс! Flutter

# 843
Добро утро, милички!

Алексче, да ти е жива и здрава щерката и по-малко да те ядосва Peace Късмет и щастие й желая!

Кой се е върнал, бе Фейт? Да не е Жоро, а? Whistling

# 844
алекс , с ко ш мъ черпиш мен спициалну , а?! Иначе да ти е жива и здрава момата... и само радост да ти носи! Wink  (един ден като се разгони , кажи й за тонколоната , че е много свестен и ше бъде внимателен )  Laughing Laughing Laughing

# 845
Басов, Басов, поднесе ми доза смях за още по-добро разбуждане Joy

АЛЕКС, късмет на детето, здраве, да е засмяна и да сияе!

# 846
...Познайте кой МАЙ пак се е завърнал? Flutter

Аре казвай, де!!!  Crossing Arms
Мечо, стискам ти палци!!!  fingerscrossed
Руске, наспа ли се? Минаха ли ти синините?
...
Shocked Моооооооооляяяяя!!!  #Crazy

Как сте, банда???  Wink

# 847
алекс , с ко ш мъ черпиш мен спициалну , а?! Иначе да ти е жива и здрава момата... и само радост да ти носи! Wink  (един ден като се разгони , кажи й за тонколоната , че е много свестен и ше бъде внимателен )  Laughing Laughing Laughing
Кажи душа, що сакаш ?Гигова  Hug.Конче и за тебе Hugл

# 848
Аре стига сте ме гледали колко съм готина....  Flutter

# 849
  • някъде ... тук ...
Ма-а-але, колко си готина  Wink

# 850
Ма-а-але, колко си готина  Wink
Нали!!!  newsm08

# 851
И Тонколончо ,ти виждал ли си ми щерката, а ,погледни по -долу на дъното на кафенцето/ в подписа ми и на линчето/, знаиш ли къф звяр е ,с поглед убива  Twisted EvilРуске, истината не може да се скрие.

# 852
Кажи душа, що сакаш ?
аз ако ти кажа , ти ше ми откажеш..., за туй ше се задоволя с кото дадеш... Wink

И Тонколончо ,ти виждал ли си ми щерката, а ,погледни по -долу на дъното на кафенцето/ в подписа ми и на линчето/, знаиш ли къф звяр е ,с поглед убива  Twisted Evil
...мое и да убива , ама мен такиви мацки ме праят по-корав... Simple Smile Ти знайш ли в младините ми , че само такива мацки ми се лепяха... истината е , че сега е ноу малка за мен , ама понеже с теб сме един вид близки ше се жертвам за убавото прашле...! + туй нали трябва да е с хубави спомени от първия път - няма да я караме да страда я Wink

# 853
Ти кажи, пък да видим ...

# 854

Честита ти рожденничка Алекс!!! Да ти е жива и здрава  Grinning

Добро утро, дами  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт