ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 120

• 10 305
  • 144
  •   4
Отговори
# 135
Разбира се, че може да е кофти снимка, но може и близките да са прави. Моят мъж напълня 8 кг за 10 години, но само в лицето и корема. Има изключително слаби крака. И все се гледа в огледалото и се любува и казва колко е слаб, а от снимки се ужасява. Напоследък среща познати, които не са го миждали от 10 и повече години и като му кажат, че много е нопълнял, се чуди.

# 136
На снимки и много по-слаба не се харесвам, как пък грам фотогеничност не са ми сложили нашите като са ме правили... 🙈
А по повод на огледалото - по-скоро въпросът е кое ми е по-важно на мен - колко се харесвам аз или колко ме харесват другите? Ако тия две неща съвпадат - чудесно. Ако не - повече клоня към моето си мнение.
Това чисто визуално, другите неща които изброих също са ми важни, все пак няма как да се престоря че дънки които в вече не влизам, още ми стоят супер 😆

# 137
Аз на 63 кг. лоши снимки нямам, защото и корем липсва, и бюста ми се прибира някак. При мен кг. имат огромно значение, между другото не при всеки е така. Понеже съм с по-голям бюст, той ми трупва все едно няколко кг отпред допълнително. Отслабна ли, всичко се топи и ставам друг човек.

# 138
При мен пазвата си остана голяма и след сваляне на доста тегло, надявах се и аз да се оттърва малко но не би. Права си че добавя тегло визуално, а и по-трудно се намират дрехи които стоят добре.

# 139
Не съм съгласна, че килограмите нямат значение, защото тежат на стави, сърце, костна система.
Тялото трябва да ди ги носи и да ги обслужва, слабо го интересува как изглеждат.

Беа, същите са ми причините, първата цел е 65

след 10 дни на моно съм -2 кг, но усещам, че няма да е така след вторите 10

фаст в понеделник и неядене вечер също правя, май-май ще трябва да спра пиенето за 1 месец

70 кг на морето
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 11 окт 2026, 10:02 от Herzen

# 140
Ще успеем! Аз сутрин виждам всеки ден 68 и нещо, но до вечерта съм на 69. Не бързам, знам, че хубавите неща стават бавно Simple Smile

# 141
оооо, теглене само сутрин, не мога да си причиня двукратен стрес за деня Joy InnocentScream

естествено, че ще успеем,
малко дисциплина и веднага си личи,
аз изпуснах положението с офисното похапване - все някий черпи за нещо, чипс, бонбони, банички…
няма такъв филм ‘не ям, ама съм дебела’
възраст и хормони не са оправдание, сега се образовам на теми ‘стрес’ и ‘лимфа’ Sunglasses

# 142
Ако се тегля 2 пъти на ден, само от кортизола ще надебелея... много стрес е това Grinning Пък и с каква цел?

# 143
Всеки има различен подход, това е. Аз като не се мерих известно време и отидох на 71. А 70 ми е лично заложения максимум, над който не трябва да се качвам. И не съм с око рентген Simple Smile

# 144
Да ви кажа, че сб/нд си позволявам да спя/лежа с книга до обяд и тогава се тегля, винаги съм надолу, може би защото фаста е много дълъг. Пн/пк спя по-малко и качвам 1кг, 1.5кг. Сега съм 62-до 64кг искам да падна трайно под 60, обаче не става. Но и все увеличавам упр. с тежести.

Общи условия

Активация на акаунт