Сетивно пътешествие с лимитираната серия на Ariel и Lenor Japanese Blossom

• 3 396
  • 368
  •   6
Отговори
# 345
  • Sofia
Музика, ароматен чай с мед и книга

# 346
Денят ми започва с прегръдката  на детето ми и радостта от топлите слънчеви лъчи сутрин. Времето прекарано в игри навън и гушкане, нейния аромат, опитвам се да ги запаметя в съзнанието си, доколкото мога. Всеки ден пускам пералня и слагам омекотител за мекота и аромат на дрехите.

# 347
Старая се всеки ден да намирам малко време само за себе си.

# 348
Нямам ритуали, а по-скоро определени аромати ме връщат към любими спомени, преживявания и периоди от живота ми.

# 349
Пия чаша ароматно кафе във време само за мен. Подарявам си няколко минути, през които се разсънвам и настройвам за дългия ден.

# 350
Любимите спомени връщам с различни неща - снимки, дребни предмети, донесени от места, които имат значение за мен, музика и аромати, които често ме пренасят назад във времето към определени изживени вече моменти.

# 351
Кои са вашите лични ритуали, които превръщат всеки ден в малко пътешествие към любимите спомени?

Моите лични ритуали, които ме връщат към любимите спомени, са свързани с аромати - кафе, парфюм, храна.

# 352
  • София
Кои са вашите лични ритуали, които превръщат всеки ден в малко пътешествие към любимите спомени?

Любими ритуали за мен са сутрешен аромат на кафе и вечерта аромата на чисти чаршафи с Ariel I Lenor.

# 353
Ароматите са това, което най ме връща към спомени за любими места. Слагам определен парфюм, паля ароматни свещи, готвя си типична храна...

# 354
За добро утро чаша зелен чай, после малко йога , кафенце и красива музика

# 355
Един от ритуалите ми където и да отидем да запечатвам моментите преживяни там на снимки, които да ни ги напомнят и да ни носят приятни спомени и безброй усмивки.

# 356
  • Варна
Задължителното кафе сутрин, поднесено от съпруга ми е идеалният страт на деня. Ароматите, които са ме впечатлили, ме връщат към конкретни спомени.

# 357
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Любимите спомени връщам с дребни предмети които съм закупила от определеното място.Аромати, които витаят във въздуха ме пренасят към определени изживени вече моменти и ми носят спомени за тези дни.

# 358
Чаша кафе и преглеждане на снимки ме връщат към хубавите преживявания.

# 359
Ритуали нямам, но с удоволствие се връщам на любими места чрез снимки и спомени от конкретни дати във Фейсбук .

Общи условия

Активация на акаунт