Открийте света на VOYO – любими филми, сериали и предавания на едно място

• 3 514
  • 218
  •   1
Отговори
# 210
Какво съдържание обичате да гледате най-много в свободното си време – сериали, филми, риалити формати, развлекателни предавания или друго? Споделете ни кои са вашите любими жанрове и заглавия и защо?

Обичам да гледам музикални канали, филми, сериали, научнопопулярни предавания.
 Нямаме Voyо.

# 211
Харесва ми да гледам сериаи за разпускане. не съм ползвала VOYO до сега

# 212
Обичам развлекателни предавания, куиз, сериали. Също така съм голям фен на "Преди обед".

# 213
Обожаваме с мъжа и децата ми да си правим кино вечери, често гледаме филми, които са излъчвани преди няколко дни, но обичаме да ги гледаме без реклами.

# 214
Много обичам да гледам криминални сериали, докторски сериали, обичам и класически филми. "Жега", "Гордост и предразсъдъци", "Хубава жена", "Точка на пречупване", "Гладиатор".

# 215
Обожавам да гледам реалити предавания. За съжаление все още не съм ползвала Voyo.

# 216
Обичам романтични филми и комедии.
Досега не съм използвала платформата, но бих с удоволствие.

# 217
Обичам да гледам сериали, криминални филми, исторически филми и кулинарни предавания. Едните предавания ме разтоварват, а кулинарните ме вдъхновяват да творя и аз в кухнята. Не съм имала абонамент към VOYO досега, но много бих се радвала да го пробваме у дома.

# 218

Изтеглени са късметлиите, които печелят награден пакет от VOYO. Това са:

Летен полъх
Hermione Granger
Scaramanga

Честито!

📩 Очакваме печелившите да се свържат с екипа ни на имейл адрес: igra@bg-mamma.com до 23.08.2026 г. и да посочат, че са победители в играта на VOYO. Не забравяйте да включите вашето потребителско име, електронната поща, с която сте регистрирани във форума, както и координати за получаване на наградата:

-  три имена
-  адрес за доставка
-  телефон за връзка

Общи условия

Активация на акаунт