Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 94

• 8 767
  • 227
  •   2
Отговори
# 225
Памуче, вода пиеш ли? Да не гладуваш много? За близките граници на кръвното си трябва вода и храна.

За кой с-пептид питате? За CRP ли? Ако е за него, аз си го пускам, за да видя има ли възпаления в тялото.
Не става въпрос за CRP и hs реактивен протеин.
Изследването на С-пептид в кръвен серум измерва колко инсулин произвежда панкреасът .Назначен е с глюкоза,инсулин,гликиран хемоглобин и Хома индекс.Към липидня профил  е добавен липопротеин а и ароА/В съотношение .

# 226
Щом е назначен от лекаря да се изследва, няма много за чудене дали да изследвате. За да го назначи, сигурно има нищо предвид.
Иначе повечето тук не мисля че изследват точно това, предимно сме се събрали преди да се стигне до тревоги колко инсулин произвежда панкреасът а все на етап когато ни е бил много този който се отделя.

# 227
Щом е назначен от лекаря да се изследва, няма много за чудене дали да изследвате. За да го назначи, сигурно има нищо предвид.
Иначе повечето тук не мисля че изследват точно това, предимно сме се събрали преди да се стигне до тревоги колко инсулин произвежда панкреасът а все на етап когато ни е бил много този който се отделя.
Благодаря.Групата я следя и съм намирал отговори .В случая няма проблем с килограми. Терапията е от т.г.края на януари.

Общи условия

Активация на акаунт