Клуб " Ръкоделие - гоблени " - 5 част

• 35 391
  • 454
  •   1
Отговори
# 90
Може ли да ви попитам,
знаете ли някъде в софия да се продава панама Аида?
Проверихме на 2 места и в магазина на Солария също - не са чували
в Младост някъде...?

# 91
  • София
Момичета вижте на какво попаднах ТУК . Тук има много гобленчета и схемите им.

Ако повтарям ме извинете!  Laughing
Момичета страшни сте.Такива хубави неща намирате.Благодаря че ги споделяте с нас  bouquetbouquetbouquet

# 92
  • в зоната на здрача
Може ли да ви попитам,
знаете ли някъде в софия да се продава панама Аида?
Проверихме на 2 места и в магазина на Солария също - не са чували
в Младост някъде...?
Лили в магазина на DMC,има от"пиле мляко"каквото се сетиш за гобленарството.
А той се намира на паркинга който е при ул."Пиротска"май уличката се казва "Ст.Стамболов",отдолу е женския пазар,а отгоре е бул."Т.Александров".
Дано съм те ориентирала с това блестящо обяснение. Laughing

# 93
Despina, този филипинец праща до цял свят, значи и до бг  Peace аз го изрових в ибей. значи само ти трябва регистрация в ибей, после парите се превеждат в немска сметка, пращаш му мейл с номерата на конците и това е  Peace като дойдат ще се похваля

# 94
  • в зоната на здрача
ей,биг брадар всичко вижда Laughing, всевиждаща дай да разгледам от къде поръчваш тия филипински конци че не ми се рови назад ако си дала линкче.

# 95
не съм давала линк преди  Peace ето го продавача, някои неща са от филипините, други от сингапур  Rolling Eyes
http://search.ebay.de/_W0QQsassZhatboaQQhtZ-1

# 96
  • в зоната на здрача
аааауууууууу,ако не сте вижда ли "индианец пред пишеща машина",ела те да видите мене.
Мила тука нищо не разбирам,и директно се отказвам.

сега ви предлагам да си кажем/да си припомним/ кой какво е захванал да шие.
Аз изчистих започнатите,и в крайна сметка трябва да довърша "Пътят към църквата",ама нещо не ми е при сърце та искам да видя вас,пък може да си гепна идейка от вас,за разнообразие.

# 97
аааауууууууу,ако не сте вижда ли "индианец пред пишеща машина",ела те да видите мене.

Аз изчистих започнатите,и в крайна сметка трябва да довърша "Пътят към църквата",ама нещо не ми е при сърце та искам да видя вас,пък може да си гепна идейка от вас,за разнообразие.

hahaha Болната ми тема!  Joy Имам започнати: Жребче, Мостар, Малката синя мадона, ама в кафяво и 1:2  Mr. Green , Тайната вечеря / Rolling Eyes /, и се опитвам да довърша небето на Св.Мина!  Embarassed А толко ми се шие нещо ново та чак ми се реве.....  Sick Mr. Green Embarassed

# 98

с 2 думи конци и панама продава човека  Peace
аз сега съм на един малък залез с жирафи, докато ми дойдат конците и схемата за следващия. мъжа и жената в синьо  Peace а пътьом реших да участвам и в конкурса на гоблените, та днес ходих за конци 

# 99
в четвърта част дейли показа схемата на Мавританката т.е.принцесата от алхамбра до нея е и арабското момиче  заедно с конците.За което много и благодаря щото вече успях да го почна схемата е добра

Радвам се,че съм била полезна  bouquet.Пак заповядай и да покажеш как върви гоблена Grinning

# 100
мъжа и жената в синьо  Peace а пътьом реших да участвам и в конкурса на гоблените, та днес ходих за конци 

Уххх мила! Надявам се утре да ми ги сканират! Тях и щъркела!  Embarassed Peace

# 101
мъжа и жената в синьо  Peace а пътьом реших да участвам и в конкурса на гоблените, та днес ходих за конци 

Уххх мила! Надявам се утре да ми ги сканират! Тях и щъркела!  Embarassed Peace
аааа хич не бързам  Hug когато стане  Hugи благодарности за труда   bouquet

# 102
Despina, гоблена го започнах едва вчера и почти на нищо не прилича още  Mr. Green, но предполагам, че след седмица- две ще има по завършен вид и ще го снимам. На мен определено ми е труден този бод 1:1, защото много ми напряга зрението и вместо да се успокоявам, аз се нервирам Mr. Green Иначе и аз съм чувала, че става хубаво и се предпочита при шиенето на лица.

Относно това какво шия в момента, имам започнат "Мостар", малко му е останало, но понеже е 1:4, все ме домързява да го доушия и затова започнах гоблена в синьо с женския и мъжкия образ, с Вилеров бод. И той е в крайна фаза на доушиване, но тъй като започнах да шия едно гобленче за РД,  го зарязах и него. Четвърти гоблен няма да започна, докато не ушия тези Crazy Grinning

# 103
  • Варна
Нищо не шия. Имам започнати няколко неща, които отлежават от години, ама пусти мързел. В момента имам страшно възпаление на клепача и си оправдавам мързела с него. Embarassed Embarassed Embarassed
Чета ви и ви се радвам на красотите. smile3501 smile3501 smile3501

всевиждаща, благодаря за линка. Ориентирах се аз и е много изгодно, ама като няма pay-pal от България за банков превод от тук до Германия ще ми вземат толкова, колкото ще ми струват конците, че и повече, така че цялата процедура се обезсмисля. Наскоро едни познате превеждаха пари и казаха, че им взели 15 евро за превода. Гоблените му обаче са скъпи.

# 104
много висока такса бее  #2gunfire на мен превод до бг нищо не ми струва, както и в целия ЕС. мога да предложа да аз оттук да ги  платя без такса, а ти да ги дадеш на майка ми в софия примерно или да ми ги преведеш по сметка в бг. ако някой га устройва така, да пише на лс  Peace

Общи условия

Активация на акаунт