Клуб " Ръкоделие - гоблени " - 5 част

• 35 345
  • 454
  •   1
Отговори
# 345
всевиждаща не знам защо понякога не се отваря. Между другото си поръчах два гоблена от   http://gobelins.dir.bg  но са 1:1 и страшно трудно се шият. Искам да попитам по- компетентните от вас: шила ли е някоя гоблен за бод 1:4 с бод 1:2.

# 346
А ако все пак някой иска да ги види  www.snimka.bg  регистрацията е ladyjane  с парола desita.

# 347
Здравка79 свекърва ми довърши "Пътят към църквата" наскоро и целият се шие 1:4.  Peace
jane_f гоблените ти са много хубави и доста големи според мен.   bouquet Дай само  линк към албума ти, защото така всеки може да го променя.  Peace

# 348
  • в зоната на здрача
jane_f,аз не съм шила така,но съм виждала много ,мисля че и Здравчето имаше така ушити в колекцията си ,тя ще каже,аз мисля че става номера.
Здравче,моят чаршаф е 1:4,без детайл и много ме е яд че не го започнах 1;1 та досега да го бях свършила ама....
Ето така трябва да изглежда:

# 349
В началото на темата дадох линка, но незнам за6то не излиза. Обичам да шия само големи гоблени и за това сега се мъча с Възкресението и Нощна фея, която се шие цялата 1:1

# 350
jane_f,аз не съм шила така,но съм виждала много ,мисля че и Здравчето имаше така ушити в колекцията си ,тя ще каже,аз мисля че става номера.
Здравче,моят чаршаф е 1:4,без детайл и много ме е яд че не го започнах 1;1 та досега да го бях свършила ама....
Ето така трябва да изглежда:

Дано да стане, защото толкова гоблени съм си харесала, а са все големи.

# 351
jane_f аз съм заменяла само в по-малки, защото по-принцип не харесвам 1:4, много ми е бавно и затова нямам големи! Виждаласъм обаче "Мадам Сиси" 1:2 с детайли 1:1 и оттогава съм много влюбена в него!  Heart Eyes Страхотен е, значи не би трябвало да имаш проблеми при замяната!  Peace

# 352
jane_f,
Мадоната с гроздето откъде ти е?
Смятам да я шия, но само Солария я предлага май и бях решила да си я поръчам

иначе имам схема, но е без детайл и нещо не ми хареса

# 353
  • Варна
jane_f, гоблените ти са прекрасни.
Браво че шиеш такива големи красоти.
Пробвах аз да шия голям гоблен, ама дето пееше Милена Славова Неам нерви. Искам да стане бързо и веднага Twisted Evil

# 354
 FlutterЗдравка79 страхотна колекция   bouquet
Много интересен ми се видя ей този гоблен http://images14.snimka.bg/002422736-big.jpg, вижда ми се лесен. Ще те затрудня ли да ми изпратиш схемите по e-mail  Embarassed

# 355
Марулке, имаш поща!

Не си спомням кой спомена за луминисцентни конци, но ще се включа. В магазинчето, от което си пазарувам, мацката ми показа въпросния конец - на дневна светлина стои бял, но на тъмно наистина фосфорецира. Но определено се захласнах по едни конци, които са с перлен отблясък - те не светят в тъмното, но са много красиви. Та фосфоресциращия конец беше 2.20 лв. за чиле! Ламетата или метализираните конци бяха няколко разновидности - придаващи ефект на бижу, старинен ефект, ефект на скъпоценни камъни...Цена не помня.

# 356
Lilivan,
и аз го предлагамSimple Smile
Заедно с детайла

# 357
FlutterЗдравка79 страхотна колекция   bouquet
Много интересен ми се видя ей този гоблен http://images14.snimka.bg/002422736-big.jpg, вижда ми се лесен. Ще те затрудня ли да ми изпратиш схемите по e-mail  Embarassed

Благодаря!  bowuu Схемата в момента не е при мен, но  ще я взема и ще я сканирам тези дни! Помня и за Конете,  Embarassed ама не съм имала път, а сега стават два и ще се задействам! Като я оправя ще ти кажа!   bouquet

# 358
Марулке, имаш поща!

Не си спомням кой спомена за луминисцентни конци, но ще се включа. В магазинчето, от което си пазарувам, мацката ми показа въпросния конец - на дневна светлина стои бял, но на тъмно наистина фосфорецира. Но определено се захласнах по едни конци, които са с перлен отблясък - те не светят в тъмното, но са много красиви. Та фосфоресциращия конец беше 2.20 лв. за чиле! Ламетата или метализираните конци бяха няколко разновидности - придаващи ефект на бижу, старинен ефект, ефект на скъпоценни камъни...Цена не помня.
къде е този магазин?

# 359
jane_f ето ти верния линк- http://www.snimka.bg/album.php?album_id=132658   Peace

Общи условия

Активация на акаунт