Червила, глосове, балсами и моливи за устни – 5

• 2 044
  • 69
  •   1
Отговори
# 60
Това е топ утеха - не стига, че се охарчи за нещо, дето не ти е на сърце (щото го поръча по спешност, все едно е лекарство за сърце), ама не се притеснявай, то върви бързо 😂😂😂😜

Мерси! Ще тествам и 760, съвсем да се ядосам 😁 и да си знам за друг път.

# 61
Това е топ утеха - не стига, че се охарчи за нещо, дето не ти е на сърце (щото го поръча по спешност, все едно е лекарство за сърце), ама не се притеснявай, то върви бързо 😂😂😂😜

Ми какво да се прави...това е самата истина. След третия молив Диор се върнах на Импала...Голдън роуз и Корес. Аз дето дрогерийна козметика не ползвам.🤣 Та потърси и други по бюджетни варианти, защото Диор молив не е непременно най добрият.
От острилките на Импала по хубави не съм видяла! 🙂

# 62
  • София

Ми какво да се прави...това е самата истина. След третия молив Диор се върнах на Импала...Голдън роуз и Корес. Аз дето дрогерийна козметика не ползвам.🤣 Та потърси и други по бюджетни варианти, защото Диор молив не е непременно най добрият.
От острилките на Импала по хубави не съм видяла! 🙂
Пробвай Collistar и Pupa. Бетон са, а цената е на половината на Dior. Него нещо го прецакаха, щото хич не беше такъв преди. Сега буваклно се топи.

# 63
Благодаря за новата тема.
Редуцирах до минимум декоративната козметика, след като се оказа, че подарих и изхвърлих една камара червила, моливи и сенки.
Спрях да ползвам и ФДТ, след като вече на няколко пъти хора, които ме видяха без такъв,  ми казаха, че изглеждам с 10 години по-млада и свежа. Оставих си един ББ-крем за краен случай, както и един коректор. В момента имам точно 2 стик-червила, 3 гланца за устни и един червен корейски тинт. Последният не знам аз ли си внушавам, но освен, че има консистенцията на кръв, ми и мирише на такава.

# 64
Благодаря за новата тема.
Редуцирах до минимум декоративната козметика, след като се оказа, че подарих и изхвърлих една камара червила, моливи и сенки.
Спрях да ползвам и ФДТ, след като вече на няколко пъти хора, които ме видяха без такъв,  ми казаха, че изглеждам с 10 години по-млада и свежа. Оставих си един ББ-крем за краен случай, както и един коректор. В момента имам точно 2 стик-червила, 3 гланца за устни и един червен корейски тинт. Последният не знам аз ли си внушавам, но освен, че има консистенцията на кръв, ми и мирише на такава.
Никога не съм ползвала фондьотени сто, коректори, бронзанти, хайлайтъри и пр. Винаги обаче висок клас серум, крем за лице, слънцезащита...смятам, че без сто слоя мазила кожата ми изглежда много добре. Е, червила имам сто...и поне 3-4 спирали, но това е нищо! 😉

Последна редакция: чт, 13 авг 2026, 18:34 от mimi.7299

# 65
Мими,

От кои марки висок клас серуми сте доволна?

# 66
Мими,

От Шисейдо и Герлен! Прехвалените на Ланком не са моето. Шисейдо ползвам поне 3 години вече. Един и същ!

# 67
Не питате мен, но и аз ще споделя:
Amore Pacific, Cle de Peau, Sulwhasoo, History of Whoo, O Hui, Sum:37

PS Има толкова хубава и качествена козметика на пазара, че на моменти се потрисам колко малко се знае за нея и колко жените сме склонни да стоим верни на един-два бранда.

# 68
Sulwhasoo е една от най-добрите марки, които съм използвала. Аз също обичам да тествам нови неща, а и за всеки сезон е различно. Не мога целогодишно да използвам една и съща козметика и постоянно да закупувам едни и същи продукти.

# 69
Да не мислите, че аз не тествам...но като поизхарчих доста пари се спрях на това което за мен е топ и реших повече да не си правя ексрерименти! Герлен харесвам бранда...от тях има няколко варианта серуми, подходящи за различните сезони....! 🙂 Та даже и корейски неща проимах...от тях няколко ми станаха фаворити - измивно олио, пяна, балм за грим, слънцезащита, страхотни пачове и доста маски за лице! 🙂
Тва, че не се гримосвам, не значи, че не се плескондря с други неща.

Последна редакция: чт, 13 авг 2026, 18:55 от mimi.7299

Общи условия

Активация на акаунт