Опитните цветарки 8

• 38 523
  • 523
  •   1
Отговори
# 120
сега ще хвърля едно око, ама по принцип ме няма в болестите, иначе да спирам ли анкетата newsm78

# 121
  • Карлово
Спирай

# 122
може ли идеи за нова Hug

# 123

Честит празник и от мен!
Много здраве и щастие ти желая!

# 124
Мамica, този надпис е култоооов! Joy
Кроасания, ето ги моите нолини
От едно котило са, купих 3 броя в саксийка, веднага ги разделих, добро дело сторих- едната подарих... Сега са на 4 години. Понякога ми се иска да си ги гледам с лупа, и аз за големи ламтя. Laughing
Schneee, къде живееш бе човек? Ще взема да ти пратя колетче- семенца разни- от кратунки, от латинки Hug Кажи, ти в кой парк видя болобите?
Кросандрата страшно ме заинтригува. Аз като че ли не съм виждала досега. Дали става голяма, в см. дали може да се оформи като дръвче- като китайската роза, да речем?

# 125
искам и аз Нолина, къде изчезна мамата дето ги е взела на семенца, не ми се дават вече много пари за цветя Sad

# 126
Дими, и от мен  newsm51 baloni само положителни емоции и много щастие ти желая  Heart Eyes

а иначе и аз в органайзера съм си записала медийните изяви на мама Цоцоланка  Mr. Green

Прасчо от Търново съм  Blush латинки търся хванати, че семенцата докато ги посея, на хората ще им прецъфтят  #Cussing out вече със семенца не се занимавам....  Naughty но виж кратунки  Blush Mr. Green
а билобата (даже две) има в парка тук - мога да ти събера листенца наесен и да ти пратя! много са красиви! няма ми в момента кабелчето от апарата към компа, иначе щях да ти пратя снимки... и в Бургас съм виждала! нали знаеш, че това е дърво от мезозойската (дано не греша периода) ера! открито е от Гьоте и затова много хора го знаят като дървото на Гьоте! именно затова ме привлича и бих си отглеждала вкъщи, но съм сигурна, че расте мнооооого бавно! честно казано не бях чувала, че може да се отглежда в домашни условия! Blush

# 127
schneee, не грешиш за билобата. И наоколо има, че и у свеки даже. Крехко е още, но се надявам докато остарея да е станало голямо дърво, че да го ползвам по предназначение Mr. Green

Поздравявам Дими и аз!

Мамо Цоцоланке,   bouquet

# 128
Дими, и от мен  newsm51 baloni само положителни емоции и много щастие ти желая  Heart Eyes

а иначе и аз в органайзера съм си записала медийните изяви на мама Цоцоланка  Mr. Green

Прасчо от Търново съм  Blush латинки търся хванати, че семенцата докато ги посея, на хората ще им прецъфтят  #Cussing out вече със семенца не се занимавам....  Naughty но виж кратунки  Blush Mr. Green
а билобата (даже две) има в парка тук - мога да ти събера листенца наесен и да ти пратя! много са красиви! няма ми в момента кабелчето от апарата към компа, иначе щях да ти пратя снимки... и в Бургас съм виждала! нали знаеш, че това е дърво от мезозойската (дано не греша периода) ера! открито е от Гьоте и затова много хора го знаят като дървото на Гьоте! именно затова ме привлича и бих си отглеждала вкъщи, но съм сигурна, че расте мнооооого бавно! честно казано не бях чувала, че може да се отглежда в домашни условия! Blush

Много интересно инфо, благодаря  bouquet

# 129
Anim  , ще те затрудни ли да снимаш цялото растение кафе, че точно преди два дни една приятелка ми разказваше колко красиво растение става и как са и дали семенца и ме заинтригува, а аз не съм виждала  Praynig

това са нещата, които знам на прима виста за гинкото, но ето още инфо: Гинко Билоба е най-старият известен дървесен вид – възрастта му се оценява на над 200 млн. години. Това дърво е последният представител на цял клас голосеменни растения, които съществуват от времето на динозаврите.....  цялата статия и снимки:

Verdad , свекито ти как го е хванала newsm78 ей, хора гоооооооооооолям таралеж ми пуснахте в гащите, да знаете  Mr. Green

Последна редакция: чт, 17 май 2007, 12:25 от schneee

# 130
И аз искам кафе, ако някоя има излишно да дава Party

# 131
латинки търся хванати, че семенцата докато ги посея, на хората ще им прецъфтят
Лошо няма - таман ти ще си имаш цъфнали за почуда на народонаселението Wink
Между другото в дебелите книги Laughing пише, че латинките могат да се садят поетапно, примерно през 2 седмици, за да има цъфнали през цялото лято.
Така че, не се предавай!

# 132
абе хора, аз се надявах да се надпреварвате да ми предлагате латинки  Hug, вие ме убеждавате пак със семенца да се захващам #Cussing out

някой има ли идея колко бързо поникват и колко време трае от посяването до цъфтежа  newsm78 на мен ми трябват най-много две-три коренчета за балкона всъщност  Rolling Eyes
хрумна ми обаче да натоваря със задачата свекито - тя ще изръчка селото и ще ми намери  Blush ама докато отидеееем.....

# 133
аз хич нямам балконски, но моеж би твоята приятелка има излишно кафе Blushще почерпя, другата семица съм в Търново Praynig

# 134
мислиш ли, че ако имаше, нямаше и аз да имам  Mr. Green дали са и само едно семенце  Cry обади се, ще ми е приятно да се видим  Hug но може би Anim ще ни снабди  Blush

а ти ще почерпиш и за бенджито  Joy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт