Опитните цветарки 8

• 38 364
  • 523
  •   1
Отговори
# 210
  • гр.Добрич
Брех, вчера ударих едно банкетче, а вие сте се скъсали от писане.
това го има във всяка болница или административна сграда, но да се продава не съм виждала Rolling Eyes

Ламита, крала ли си Меч? Mr. Green
Тия Кали са ми болна тема. Купих си розова миналата година, но хич не вървеше. Зима поспа и сега напролет тръгна много силно и даже цъфна, но колкото по-голям ставаше цвета толкова позеленяваше и накрая го отрязох. Казаха ми, че първия цвят се махал, та така чакам втория.

# 211
спинки,още не съм,но ако китайците не ми дадат доброволно,ще се наложи  Laughing
чела съм,че за да е с жълт кант,трябва да се изкара с корен(голяма борба ще падне)
но си мисля,че ако отида да хапна там и оставя бакшиш от 2-3 лв,няма как да ми откажат  newsm78

# 212
стелина,мила,и аз търся
никъде не съм виждала да го продават,но знам един китайски ресторат в центъра,в който има много такива саксии.(и то с жълтия кант) тези дни,ако имам път на там първо ще попитам дали ми дават(ще взема и за теб) ако не  Mr. Green

И аз не съм виждала да продават, та затова питам newsm78

...ако не  Mr. Green - то ясно  Mr. Green Mr. Green

# 213
Брех, вчера ударих едно банкетче, а вие сте се скъсали от писане.
това го има във всяка болница или административна сграда, но да се продава не съм виждала Rolling Eyes

Ламита, крала ли си Меч? Mr. Green
Тия Кали са ми болна тема. Купих си розова миналата година, но хич не вървеше. Зима поспа и сега напролет тръгна много силно и даже цъфна, но колкото по-голям ставаше цвета толкова позеленяваше и накрая го отрязох. Казаха ми, че първия цвят се махал, та така чакам втория.
от Стрелицията ли я взе, че не пише колко е доставката Thinking

# 214
теди,може да им пишеш и да ги попиташ колко е до вас
аз редовно им пиша и ги занимавам с какви ли не глупости.все си търся някакви по-екзотични цветя и първо към тях се обръщам,дали имат.последно ги питах за микадо,но нямаха  #Cussing out

# 215
това даже и не съм го чувала Embarassed, благодаря, сега ще им пиша, че ме зарибихте с калата и авокадото, ама немога да стигна до Пикадили да взема, иначе моята калатея за една седмица така се климатизира, че има 4то листенце и си е избило отстрани до саксията издънка, някои цветя просто ме удивляват Joy

# 216
теди,сега разгледах внимателно.има 2 вида кала и двата са едногодишни(пише,че луковицата се оставя на тъмно и хладно)
но ако ще им пишеш ги питай дали имат многогодишни  Peace

# 217
 HugМомичета аз не съм много голяма цветарка /липса на време/, но тук на работа си бях боцнала 2 картофени палми, а 3 дена по-късно и у дома си боцнах 5. Тези на работа вече са разлистили от две седмици, докато тези у дома са на терасата и едва са прокарали по около 2 см. Явно на работа средата по-добре им се отразява. Тука са на южен прозорец от вътрешната му страна /явно нещо като парник съм му направила Laughing/. Докато у дома на терасата е под влиянието на атмосферните промени  Thinking

# 218
писах писах, не само за кала а за всякакви видове многогоишни растения, аз обичам от бебенца да си ги гледам че ми е хубаво как растат и така се запалих по тези луковици Crazy

# 219
Miriel, ще попитам.

Този цветарски електронен магазин, виждали ли сте?

# 220
аз съм чувала че и гледала, но ми се сториха скъпи цветята Thinking

# 221
А не съм, но пожелавам на всяка ето това Hug

Скъпички са , но пък са много красиви Peace

# 222
Stellina, каква е тази красота?Какво е цветето?

# 223
Този цветарски електронен магазин, виждали ли сте?

Намерих го в линка, който Verdad е пуснала по-горе Peace

# 224
Да си попитам пак за издънките на банана...Какво да ги правя...А мушкатата искат да правят пъпки и да цъфтят Party.......Ау, мислех си,че тази година ще остана без мушката.....А и в сандъчето петуниите за сега вървят добре.....

Мами, да питам и нещо друго.......Като ходите на почивка как организирате поливането на цветята си?

И да се отчета и тук....На 31.05. можете да ме видите в публиката(супер лесно разпознаваема, от далеко си лича.....)на Жените при Марта Вачкова от 11ч.,а за другият ден резила си го знаете....

Общи условия

Активация на акаунт