Опитните цветарки 8

• 38 368
  • 523
  •   1
Отговори
# 195
Решила съм да поставя такова в коридора за освежаване, но там не влиза много естествена светлина. Благодаря ви!

в предишната тема се коментираше едно, на което му викат калинка! имаше и снимка! разгледай там  Wink а иначе аз съм сложила един кактус - за сега не се оплаква  hahaha

schnee, ти си ми съгражданка май, четох в един твой пост, че си от В. Търново? Много се радвам  Hug

мда... и ако имаш латинки още повече ще те заобичам  Joy hahaha

# 196
  • Sf
мда... и ако имаш латинки още повече ще те заобичам  Joy hahaha

За радост или съжаление живея в София... Сега ще се обичаме ли все пак  hahaha

# 197
еми да  Hug

а няма ли да си идваш, че от темата за балконските сандъчета ми обещаха латинки, ама са от София (не помня точно кой беше  newsm78)

теди, щях да ти казвам, че може би е нормално положението на твоето бенджи, защото миналия месец и аз си взех едно цвете, на което първо му пожълтяха и окапаха почти всички листа, а после тръгна като лудо  Peace

# 198
  • Карлово
Кога изписахте три страници #Crazy
И другата ми картофена палма е пробила! Кеф!

# 199
еми да  Hug

а няма ли да си идваш, че от темата за балконските сандъчета ми обещаха латинки, ама са от София (не помня точно кой беше  newsm78)

теди, щях да ти казвам, че може би е нормално положението на твоето бенджи, защото миналия месец и аз си взех едно цвете, на което първо му пожълтяха и окапаха почти всички листа, а после тръгна като лудо  Peace

аз си го държа там, дано тръгне, Кроасания, няма ли да ходиш към Търново, ще направим една среща, да обменим опит Crazy, иначе за по- тъмни места, тази калинка наистина е много хубава, тя трябва да се сържи точно на такива по- мрачни места Peace

# 200
  • Разпиляна във въображението
на снимката на Билобата (преди една-две страници) е снимано и едно друго цвете, с зелени листенца с една жълта линия посредата). Как се казва? На майка са и дали две клончета от него и тя го е сложила във вода. Но забелязвам, че не пуска коренчета, а си стои свежо. Как се вкоренява?

# 201
  • Разпиляна във въображението
Това е линка:
http://images17.snimka.bg/002884789.jpg

Благодаря

# 202
и аз съм го виждала това, става като ддръвче, и ми е интересни дали може да се гледа в домашни условия Rolling Eyes

# 203
аз моите не ги преспивам.след като прецъфти,я подкастрям и оформям хубаво кораната.продължавам да си я поливам и никога не допускам засушаване,защото веднага ще ми умре.лятото всеки ден пръскам листата.не знам дали знаеш,но обичат кисела среда.боцни 2-3 ръждиви пирона и е хубаво да са в специална пръст за азалии.
мерси за отговора Hug, всеки ден си я пръскам, но ще й боцна и 2 пирона

# 204
мамика,ти направо ме амбицира.дано до следобед спре да вали,за да отида да си я купя.надявам се да се окаже същия сорт като на свекито ти
хъни,мерси за инфото
кроасания,на мен ми подариха такова,но е много малко около 15см..с нетърпение ще чакам да порасне
терра,са коридор е много подходяща сансевиерата,особено с жълтия кант отстрани.отдавна си търся такава,ама нъцки
микки,твоите палмички похлупи ли ги с буркан или нещо такова?моите са прокарали само около 1см.  newsm78
и аз съм го виждала това, става като ддръвче, и ми е интересни дали може да се гледа в домашни условия Rolling Eyes

преди време имах такова.то е храстовидно.иска си голяма саксия.подарих го на леля ми,тя има голям двор,и за отрицателно време дръпна.аз го мъчех в една саксия с д=20см
става за балкон,но в голяма саксия

# 205
благодаря значи ще се размина, на много места съм го виждала и много ми харесва, ама на терасата ни няма място за такава голяма саксия Rolling Eyes

# 206
да ти кажа честно,леля ми много храстовидни е насадила в кофи за латекс  Laughing
зимата си ги прибира,защото си има зимна градина

# 207
Момичета, някой виждал ли е да се продава сансевиера или МЕЧ newsm78
Много искам да си взема едно, че в коридора имам дупка, която още не е запълнена от цветя  Mr. Green, пък знам, че на него не му трябва директна светлина и идеално ще ми пасне Peace

Пък ако някой подарява  Embarassed или продава  Money - да свирка Whistling Laughing

# 208
това го има във всяка болница или административна сграда, но да се продава не съм виждала Rolling Eyes

# 209
стелина,мила,и аз търся
никъде не съм виждала да го продават,но знам един китайски ресторат в центъра,в който има много такива саксии.(и то с жълтия кант) тези дни,ако имам път на там първо ще попитам дали ми дават(ще взема и за теб) ако не  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт