Опитните цветарки 8

• 38 098
  • 523
  •   1
Отговори
# 330
  • Разпиляна във въображението
За това дърво става въпрос:

Ако някой го познае нека каже името му за да си го потърся. В МОЛ-а е бъкано с камери и охранители и не можах да си взема клонче Laughing

# 331
Момичета и аз да се похваля с част от моите цветя ТУК.  Hug

Дими каланхоето е чудесно.  Peace
Каланхое!!! Но много много кичесто. Честито! Прекрасно е.

# 332
eй това Търново, бе - де що има цвете, все тук (само латинките са кът  hahaha) ако ви трябва нещо, ще снабдявам  bowuu

аз между другото някога бях от пловдив, ама  Blush сега съм болярка  hahaha

Теди, ако искаш ще питам там, откъдето взех моята нолинка и мога да ти взема! ти кога ще идваш Rolling Eyes

Прасчо, дали и аз бих могла да помоля за семена от гинко? Ако имаш възможност, пиши на лс, ще ти бъда страшно благодарна  Heart Eyes

Кроасания, аз разбрах, че има само листенца от билоба  Rolling Eyes но Прасчо, ако случайно ти се намират семенца....  Heart Eyes, или пък ако някой знае от къде да си намерим, да казва Whistling

абе това каланхое да не излезе, че и аз го имам  (не помня имена на цветя  Blush

# 333

Благодаря ти  bouquet

От  магазина от който  е купено са казали,че цветето може да седи в тази кошница 6 месеца  и след това де се пресади.
Но това ме притеснява ,че няма от долу дупки .
А в същност преди да е поставено в тази кошница виждам,че е увито в някакъв. найлонов плик... Thinking
Да не вземе да изгние newsm78

# 334
Момичета и аз да се похваля с част от моите цветя ТУК.  Hug

Дими каланхоето е чудесно.  Peace

Благодаря ти .
Твоите цветя са на истина много красиви.
А това първото е много интересно какво е Thinking

# 335
аз да питам хибискус нали казвате на китайската роза, ако да, има един страхотен с оранжеви цветове на една бензиностанция в Търново пак Laughing иначе моето е червено, ама е бебе немога да ти дам засега Rolling Eyes

Да, хибискус и китайска роза са едно и също цвете  Simple Smile
Ето горе долу така изглежда този с лъскавите листа: http://www.tango-moscow.ru/img/flower/varios/Gor%20Hibiscus%20ro … ordeaux'.jpg
http://hibiscus-rs.hit.bg/hibiskus/satori-sf.jpg

моето е такова, ама незнаех че листата са друг вид, много е малко още, няма никакви разклонения иначе щях да ти пратя Rolling Eyes
eй това Търново, бе - де що има цвете, все тук (само латинките са кът  hahaha) ако ви трябва нещо, ще снабдявам  bowuu

аз между другото някога бях от пловдив, ама  Blush сега съм болярка  hahaha

Теди, ако искаш ще питам там, откъдето взех моята нолинка и мога да ти взема! ти кога ще идваш Rolling Eyes

Прасчо, дали и аз бих могла да помоля за семена от гинко? Ако имаш възможност, пиши на лс, ще ти бъда страшно благодарна  Heart Eyes

Кроасания, аз разбрах, че има само листенца от билоба  Rolling Eyes но Прасчо, ако случайно ти се намират семенца....  Heart Eyes, или пък ако някой знае от къде да си намерим, да казва Whistling

абе това каланхое да не излезе, че и аз го имам  (не помня имена на цветя  Blush

сега за тия празници сме там, пиши ЛС ако искаш като питаш да не трупамее форума, а това цвете много ми хареса в МОЛ-а като нищо да пием по едно кафе там и да го оскубем Joy

# 336
Момичета и аз да се похваля с част от моите цветя ТУКHug

Дими каланхоето е чудесно.  Peace

Благодаря ти .
Твоите цветя са на истина много красиви.
А това първото е много интересно какво е Thinking

и аз искам да знам, много ми хареса и е много интересно  bouquet

# 337
gertruda , поздравления и от мен! разкажи повече за първото цветенце и ако имаш за раздаване .....   Hug

а лимонът от семка дава ли плодове? защото на нас ни казаха, че задължително трябва да е ашладисан  newsm78

моето цветенце каланхое ли е  newsm78

# 338
и аз така знам за лимона и за мандарината Peace

# 339
понеже гертруда пише, че техният е 10-годишен  Rolling Eyes

# 340
  • Разпиляна във въображението
и аз си търся хибискус Blush

# 341
pazzza, прибери ги вътре за 3-4 дни, да се аклиматизират в новите саксии, после спокойно ги изнеси на терасата....Благодаря! Сега като видях съндъчетата по парапета как са препълнени с вода от дъжда си представям какъв ужас цари из страната с тези наводнения!

# 342
Момичета първото цвете не знам как се казва, даде ми го една колежка. Иначе за раздаване нямате проблеми, защото малките като паднат от листа и се вкореняват в почвата, но за момента са много мънички.
А лимонът още не е цъфтял. И аз знам че трябва да се ашладиса, но реших да не го права. По принцип при правилна резитба трябва да даде плод, но по-късно. Аз го чакам другата година да направи някое плодче. Laughing Praynig
А хибискуса когато цъфне ще ви го покажа. той е с гъсти цветове и когато го режа ще свиркам callme и ще раздавам.
Тедито твоето също е каланхое.
Miriel Тава дръвче и на мен ми хареса, ако краде и не ви видят вземете едно клонче и за мен  Joy
Кроасания каланхоето не прави много корени и е нормално ако е пресадено на скоро да издържи 6 месеща в кошницата, но ако ще си по-спокоина си го пресади.

# 343
Я да си направя един отчет на китките, че откакто ви следя ги поглеждам по- често:
едното каланхое ще дава втора реколта цвят- напъпило е обилно
кипарисчето е покарало зелени клонки(миналата година проболедува от въшки ли...какво беше, беше почнало да съхне)
реото- след цъфтежа и след като му отстраних долните листа покарва бебенца(ще имам за раздаване)
босилека расте като невидял
едно сакъсче си бях купила- цъфти вече 4- та китка
албичката, която ми подари Ем40, покарва ново листенце
а днес си сях и едни терасни семенца

въпросче:
някой сял ли е киви и как става?

# 344
с тези авокадота, кивита и тн другата година отиваме с милото на Survivor да носим идеи какво има за садене Joy

Общи условия

Активация на акаунт