Опитните цветарки 8

• 38 478
  • 523
  •   1
Отговори
# 135
  • гр.Добрич
Schnee, бих ти помогнала, но само веднъж съм сяла Латинки и въобще не ми харесаха, така че с това цвете съм приключила вече.

# 136
хм, на мен пък ми харесаха..... усещам как на толкова места питах, че накрая ще си ги блъскам от главата тези латинки  Mr. Green

Последна редакция: чт, 17 май 2007, 12:24 от schneee

# 137
Verdad , свекито ти как го е хванала newsm78 ей, хора гоооооооооооолям таралеж ми пуснахте в гащите, да знаете  Mr. Green

schneee, снимков материал и подробна информация малко по-късно днес, след като направя един набег из градината й.
Тя има и нар, и киви, боровинки, райска ябълка и какво ли още не. Ще я разпитам.

# 138
бреееееей, чак ти завиждам с такова свеки  Blush но ако има начин да ми хване гинко, да знаеш, че съм крайно нуждаеща се hahaha и ще и бъда много задължена! това е любимото ми дърво и чак ме е яд  #2gunfire #Cussing out, че както винаги откривам топлата вода и до сега не съм знаела, че мога да си го отглеждам

# 139
  • Карлово
Теди, за цветния хороскоп дай анкета. Обаче копирай и линка, че някой може да не се е проверил още.

# 140
Теди, за цветния хороскоп дай анкета. Обаче копирай и линка, че някой може да не се е проверил още.

ок, ще бъде нещо от сорта на кое цвете отговаряте предполагам? Rolling Eyes

мислиш ли, че ако имаше, нямаше и аз да имам  Mr. Green дали са и само едно семенце  Cry обади се, ще ми е приятно да се видим  Hug но може би Anim ще ни снабди  Blush

а ти ще почерпиш и за бенджито  Joy hahaha

ок, ама немога да стигна дотам още, ще видя как ще са нещата, ще ти пиша ЛС Peace

# 141
  • София
Момичета, за съжаление нямам за раздаване Sad но както е тръгнало скоро пак ще купувам и ще пиша да ви дам Hug

schneee, никакъв проблем не ми е снимането ама мойто горкото толкова е изстрадало ooooh!, че не е много за показване. Тоя акар го мъча от миналото лято, и горкото растение не може да се съвземе още Sad
Най-интересното е, че като купих кафето бяха много коренчета /около 10/, за мен оставих едно и всички останали раздадох и никое от другите не е болно като моето, така че едва ли заразено съм го взела Thinking
Съжалявам, че нямам снимки, но преди имах доста голямо кафе, става разкошно /моето беше повече от метър/ със страхотни, лъскави листа , но не ми е цъфтяло и съответно давало плод Thinking

Доста се порових в Гугъла , за да намеря хубава снимка и попаднах на този албум http://community.webshots.com/inlinePhoto?photoId=12768680360659 … 36065908039eXYXXy
има много снимки на кафе

# 142
Момичета, за съжаление нямам за раздаване Sad но както е тръгнало скоро пак ще купувам и ще пиша да ви дам Hug

schneee, никакъв проблем не ми е снимането ама мойто горкото толкова е изстрадало ooooh!, че не е много за показване. Тоя акар го мъча от миналото лято, и горкото растение не може да се съвземе още Sad
Най-интересното е, че като купих кафето бяха много коренчета /около 10/, за мен оставих едно и всички останали раздадох и никое от другите не е болно като моето, така че едва ли заразено съм го взела Thinking
Съжалявам, че нямам снимки, но преди имах доста голямо кафе, става разкошно /моето беше повече от метър/ със страхотни, лъскави листа , но не ми е цъфтяло и съответно давало плод Thinking

Доста се порових в Гугъла , за да намеря хубава снимка и попаднах на този албум http://community.webshots.com/inlinePhoto?photoId=12768680360659 … 36065908039eXYXXy
има много снимки на кафе

не ти пожелавам да купуваш ново, но все пак да се наредя Hug а съм чувала че като се раздели ако не се внимава може и да си замине Rolling Eyes

# 143
Не знам дали тук трябва да попитам, но все пак...Имам много красива гардения, която цъфти в момента. Вече 2 цвята прецъфтяха, има още 6 пъпки, но най-големите започнаха да жълтеят. Как да и помогна и каква може да е причината?

# 144
  • София
не ти пожелавам да купуваш ново, но все пак да се наредя Hug а съм чувала че като се раздели ако не се внимава може и да си замине Rolling Eyes

Ами внимавам и раздавам едва след като изкарат по едно ново листо след присаждането...за по-сигурно Laughing

# 145
Не знам дали тук трябва да попитам, но все пак...Имам много красива гардения, която цъфти в момента. Вече 2 цвята прецъфтяха, има още 6 пъпки, но най-големите започнаха да жълтеят. Как да и помогна и каква може да е причината?

ториш ли?

# 146
резултати от анкета:

Какви цветя предпочитате?
Общо гласували: 21

цъфтящи 15
листнодекоративни 12
балконски 9
екзотични 4
изкуствени 0
всякакви 5

пускам нова с хороскопа

# 147
Anim, благодаря ти! представях си нещо съвсем различно  Embarassed

за гарденията - нямам опит  Rolling Eyes

# 148
  • Sf
Мамica, този надпис е култоооов! Joy
Кроасания, ето ги моите нолини
От едно котило са, купих 3 броя в саксийка, веднага ги разделих, добро дело сторих- едната подарих... Сега са на 4 години. Понякога ми се иска да си ги гледам с лупа, и аз за големи ламтя. Laughing
Кросандрата страшно ме заинтригува. Аз като че ли не съм виждала досега. Дали става голяма, в см. дали може да се оформи като дръвче- като китайската роза, да речем?

Благодаря ти, Прасчо, страшни са!!! Моите са 2 и направо ги засадих, без да ги разделям  newsm78 И са само на няколко месеца вкъщи. Ще има доста да почакам 4 години, докато тръгнат и на стъбло  Mr. Green Но са толкова хубави с тези дълги тънки листа - сложила съм саксията на високо и стои просто перфектно, като да е висящо цвете Simple Smile

Кросандрата, която подарих преди две години, я видях, че е станала чудно храстче, като топка Simple Smile Стъблото й отдолу е свежо зелено и не стои като дървесно стъбло...

http://www.lapshin.org/club/plants/cros.jpg

На мен ми прилича като кафето - има подобни листа, само че постоянно през годината цъфти с оранжеви цветчета на гроздове и не е толкова капризно като кафето. Имах сигурно 3 кафета, които уморих, още след самото им пресаждане... Кросандрата, пу-пу, е много спокойно и лесно за гледане цвете Simple Smile Обича светлина и пръстта му никога да не остава суха Simple Smile

Честит празник, дими!!!

Последна редакция: чт, 17 май 2007, 14:38 от Кроасания

# 149

Ех, как ме запали по тази кросандра, Кроасания. Ще си купя и ще си мисля за теб докато я гледам   bouquet.

Общи условия

Активация на акаунт