Belle ragazze d'Italia... chiaccheriamo un po' - Мами в Италия - част 53

• 13 708
  • 278
  •   1
Отговори
# 30
така и така оЩе не си ме махнала та се намесвам 

браво, Ани, явно е друго да си млада маика

аз вси4ко си помня  Peace

# 31
  • Torino,IT
Аз имам един въпрос  Thinking
По принцип сега мога да пиша на кирилица като сменям режимите на писане отгоре от бутончето дето стои до изход..Обаче... newsm78 Дали ще мога от лаптопа на Паолито като отида вече там да го правя същия номер и така да си пиша без проблем на кирилица, или вече ще трябва да инсталирам кирилизиращи програми и да си кирилизирам текстовете там. И ако е така, какви програми да ползвам и откъде? Мерси..  Hug

# 32
  • Italia, Palermo
Здравейте!
Ейй какво сладко бебче тоя Андреа! Браво на мама Ани за силния характер и спокойствието пред трудностите! Комплименти и за светкавичното завръщане в прелестна форма, ама и ти явно не си се отпускала докато си била бреми!
Аз за обувките не съм писала още май, ама предпочитам да са с подметка от гьон и естествена кожа, да диша кракът, по отношение на летните съм по-непретенциозна, че се намират чепици и за малко пари, нали сме жени, май всички обичаме да трупаме и да сменяме, та аз обаче това го сторя повече с летните обувки, за зимни харча повечко и имам няколко чифта за смяна, нося ги вече години наред. Плащам за качество доста за зимни и пролетно-есенни, това е. А за летни предпочитам леките сандали- да са семпли и ниски, само с някоя каишчица, стиле миссионарио, а по-дамските ако са с плантаре скамошато още по-добре.
йе, Гери, страшен е тоя сайт за теглене на книжки!
Лени, още предния път, като спомена за Неттера и аз веднага се лепнах пред Документите на битиви, а после и пред Другата България. Доста интересни неща за произхода ни и трябва да се научат и знаят от всеки българин вече.

# 33
Ани, много се радвам за възстановяването ти и че Андреа е добричък и не ви тормози  Wink
Цункай го и от мен  Heart Eyes

Според мен (да се върна на Коелю), той направи бум в началото, не ми харесва как завършват често книгите му. "Вероника решава да умре" си я купих преди години в Италия, когато излезе, но също я прочетох с голяма мъка, не съм от почитателите на "Алхимикът", на мен "Край река Пиедра седнах и заплаках" ми хареса най-много. Исабел Алиенде също съм забелязала, че се чете на един дъх, но не съм я чела много, въпреки че ми харесва. Аз съм почитател на японската литература, записах се тук в една библиотека и веднага си взех La voce delle onde на Yukio Mishima.
Сетих се, за първото ми посещение в Рим разполагах с има-няма 4 дни и беше голямо обикаляне, но пък наистина всичко е съсредоточено сравнително близко, а и беше точно края на август, така че в града бяхме само туристи  Laughing
И на мен ми се струва, че Bata продават на по-високи цени в България, пак странностите на нашия пазар  Thinking
Тук първите сравнително по-ниски, които си взех (нося по принцип с ток винаги, но сега се налага да се съобразявам, а и се изморявам), бяха на Бата с малко токче за 60 евро.
Линдита, аз имам също проблем с кирлицата, защотоси инсталирах азбука, но пък има програми, които изобщо не ми разчитат кирилица, обясниха ми някакви настройки, обаче не смея да пипам още там  ooooh!

# 34
Ани, много сладко бебче е Андреа!  Heart Eyes

Аз все по-често напоследък се замислям за раждането. Само се моля да не се наложи да ме режат!! А как ще се възстановявам, не знам, дано не остана дълго чичинеста, все пак съм си вече на 28! Но пък в днешно време колко раждат на по 20-ет, например!

Захир на П.К. и аз я прочетох наистина на един дъх още миналата година на италиански на едно романтично мостче е Комакио Wink Много лесно се чете и на мен ми хареса.
Напоследък избягвам да чета на бг, гледам да развивам езика на страната, в която живея, че иначе нищо не става. А и английския трябва да си припомням, че съвсем го забравих, срамота! А ми беше почти перфектен.

И пак за обувките, ние сме пълни с Geox, най-вече мъжо, аз имам само 3-4 чифта, моделите рядко ми харесват, по-скоро спортните. Бата също не ми допадат особено, причини- подобни на тези на Лени!

# 35
Аз изпозлвам лаптопа напоследък, инсталирах си кирилица, свалена от нета и нямам никакви проблеми  Peace

# 36
  • Italia, Palermo
И ние пропяхме...
http://good-times.webshots.com/photo/2732133170100816441TEVdFK
В неделя пусках пак бг детски песни, после изрових първия дивиди на Пайнер с поп-фолк клипове де бях купила навремето от чисто любопитство само и го "изтанцувах"( всичките 12 парчета барабар) пред беба, та тогава пропя и ПРОтанцува, кривейки се като червейче горкото дете, след като се нагледа на подскачащата си и потна като свинка луда мама. Ама пък сега като чуе, че и пея или просто музика от СД приглася и се поклаща. Чакам да почне да мърда целенасочено ръчичките и и правя показни упражнения, та се опитва малката да ме имитира.
Еееххх, аллегрия!

# 37
Аз изпозлвам лаптопа напоследък, инсталирах си кирилица, свалена от нета и нямам никакви проблеми  Peace

сонита, а как се справяш с програмите? Например, искам да гледам филм със субтитри на български, програмата ми не разчита кирилицата и ми излизат разни маймунджулъци  Crazy Разбрах, че е в настройките на компютъра, но ме е страх да пипам така.

Съгласна съм, че Бата са по-скоро бабешки  Confused

# 38
  • Italia, Palermo
Пак съм аз, дане ви плаша с тия светкавични включвания? То.. май някои тихи кукута като мен като се отприщят да бъбрят спиране нямат.
Няма нищо по-хубаво от лошото време! Това исках да кажа сега с това си включване, ама пак се отцепих в началото.
Ама бе една досадна потна жега тия дни, а днес е чудно сиво, хладно, превалява леко, духа свеж морски ветрец. При вас как е?
Моргъс, давай да си разменим координатите, че да ударим едно варненско кафе като се върнем в Бг, какво ще речеш? А ти Гери, кога ще акустираш на черноморския бряг? Бе писала нещо за Златните пясъци.
Ох, нямам нерви да търся от предните теми..бихте ли ми написали, моля някой-друг линк на сайтове за онлайн продажби на козметични продукти, благодаря!

# 39

сонита, а как се справяш с програмите? Например, искам да гледам филм със субтитри на български, програмата ми не разчита кирилицата и ми излизат разни маймунджулъци  Crazy Разбрах, че е в настройките на компютъра, но ме е страх да пипам така.

Ами филм на български никога не съм гледала тук  Rolling Eyes
Но ми разчита всякакви програми, сайтове. Ако пробвам да сложа Скайп на бг например, пак няма проблеми.

# 40
  • Torino,IT

Сонче, дай адрес на кирилица да си сваля и аз на лаптопа. Peace

# 41

Ами филм на български никога не съм гледала тук  Rolling Eyes
Но ми разчита всякакви програми, сайтове. Ако пробвам да сложа Скайп на бг например, пак няма проблеми.

Rolling Eyes Rolling Eyes Ясно  Rolling Eyes Rolling Eyes

Миликс, при нас духа мистрал (поне така ми обясниха  Crazy понеже аз от ветрове не разбирам), по-студено е от вчера, но мисля, че ще е за кратко.

Аз вчера бях на първото събиране на курса препарто, който всъщност не се състоя, понеже имаше някакви строителни работи навън, от които нищо не се чуваше и го отложихме. С останалите 7 момиче ходихме в една горичка на малка разходка и да се запознаем, има една която ражда за 2 път, но явно й харесва, за да идва пак, аз по седмици съм някъде по средата. едното момиче е в 14 седмица и каза, че никакво гадене до сега не е почувствала  Shocked и понякога дори забравяла, че е бременна  Naughty
Доколкото разбрах, този курс ще продължи до самото раждане, вероятно без август (нали тук почти всички излизат в отпуск тогава).

# 42

Казва се BG Phonetic XP! Ako искаш ще ти  я пратя по мейла направо.

# 43
  • Torino,IT

Казва се BG Phonetic XP! Ako искаш ще ти  я пратя по мейла направо.

Добреееее...супер си...  bouquet  bouquet

# 44
Мистрал - и аз вчера питах мъжо за този вятър  Crazy

Аз тези дни си свалям детски италиански песнички. Мноооого сладурски има, харесват ми!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт