приключване на договор с детска градина

• 901
  • 2
  •   1
Отговори
Интересува ме как беше при вас при приключване на договор с детска градина и едномесечно предизвестие.  Ако напускаме на 31 януари предизвестието на 1 януари ли се представя или на 1 декември? И при таксуване всеки месец в началото на месеца и приспадане за неприсъствените дни за предния месец, какво става на 31 януари за неприсъствените дни през януари, след като такса за февруари така или иначе няма да се плаща? Какъв е вашият опит, безпроблемно ли се връщат пари за неприсъствените дни през последния месец?

# 1
  • София
Интересува ме как беше при вас при приключване на договор с детска градина и едномесечно предизвестие.  Ако напускаме на 31 януари предизвестието на 1 януари ли се представя или на 1 декември? И при таксуване всеки месец в началото на месеца и приспадане за неприсъствените дни за предния месец, какво става на 31 януари за неприсъствените дни през януари, след като такса за февруари така или иначе няма да се плаща? Какъв е вашият опит, безпроблемно ли се връщат пари за неприсъствените дни през последния месец?

Аз плащам таксата след като изтече месеца , а не преди да е изтекъл и така е за всички градини. Така че реално е знам какви пари ще трябва да ви се връщат. И предизвестие ли трябва за да се отпише едно дете от градина, аз дъщеря ми съм я отписвала от една гадина за един ден, просто си платих дните , които е присъствала до тогава- бяха общо 4, след това ми върнаха документите и това беше.

# 2
Alana, предизвестието би следвало да се пусне на 1 януари във вашия случай. С връщането на таксата за неприсъствени дни обаче моят личен опит е, че има проблеми. На нас лично, нарочно няма да спомена къде, за да не създам "брожения", така и не ни върнаха за около седмица парите - предложиха ми, ако искам да ги "израходя" като пускам детето за някой друг ден в бъдеще при нужда. Нямам какво да те посъветвам - така е по договор. Виж дали нямаш предвидени неустойки - и такъв договор са ми предлагали: с неустойка в размер на половин такса. Не подписахме, естествено.

Общи условия

Активация на акаунт