Самотна на 29. Как да се запозная?

• 1 537
  • 53
  •   2
Отговори
# 45
А, има всякакви варианти за късна девственост при жени, освен лошия външен вид. Две мои познати - мацки и половина , стояха до към 30 и нещо. Не се шегувам.
Обаче при тях имаше нещо много неприятно - свръх изискванията и голямото самочувстиве. Това естествено отблъскваше мъжете. Те искрено вярваха , че щом са девствени,  трябва да получат особено внимание, то така не можело. Да речем направо използваха това нещо като разменна монета и уж вдигане на пазарната им стойност.
Едната си намери мъж, но се усети да слезе на земята.
Така че освен външния вид е редно да се запитаме какви са изискванията на авторката. И как така си имала връзка и е било само на целувки?
Авторке, ако имаш страх от интимност или гореописаното,  кажи си да те вразумим

# 46
Съжалявам, не разбирам последния пост. Не мога да гледам на Таро. Ще прочета темите. Въпреки, че в учителската професия има мъже .. Какво се има предвид под аз да съм инициативната?

Пързалка, не се хабете.

# 47
  • София
Има още една голяма пречка - ако живее с родителите си.
Въпреки че навремето това не беше пречка...

# 48
Не е пречка ако си жена но днешно време ако мъж живее с родителите си е неприемливо от повечето хора като цяло от жени.

# 49
Аз никога не съм започвала връзка онлайн, а и приятелства нямам оттам, пренесени в реала. За, да се запознаеш офлайн обаче, наистина се иска да излизаш сред хората, все нещо ще ти е интересно. Не съм се съгласявала на нагласени запознанства също, струваше ми се много отчаяно. Наистина можеш да помислиш и за смяна на работата, хем като развитие, хем и малко да смениш средата. Имам приятелки, които бяха девствени до към 30, дори и малко след това, създадоха си семейства после, нищо им няма. Не за всяка жена секса е приоритет и не всяка бърза за семейство и деца, особено в наши дни . Моята дъщеря ми казва, че въобще не желае да се жени и не желае романтични връзки никога.

# 50
Според мен е проблем, както твърде ранната, така и твърде късната загуба на девственост. Има някаква причина, и тя е психологическа преди всичко. Жената е самотна, иска връзка, но ако нямаш опит е по-трудно. А въобще да нямаш нужда от близост...нямам думи.

# 51
Аз разбирам да имаш много избор, че да си ограничаваш опциите, но героинята от години пише, че е девствена и не иска запознанства по интернет, макар че извън интернет начинът ѝ на живот според нея не предполага да среща мъже. Изпитвам лек скептицизъм, че още е на 29, може би, ако напише реалната възраст, друго няма да остане, освен да я посъветват да си купи прави краставици на промоция от Лидл или вибратор.

# 52
  • На изток от Ада
Аз открих мм от сайт.
Вече сме заедно 12г ,10г от тях в брак.
Аз съм на 37г. Той е 3 г по-малък от мен.

# 53
Темата не е пързалка. Не казвам, че проблемът е в някой друг. Хобитата са ми доста интровертни - чета книги, редя пъзели и решавам судоку

Това са неща, които се правят вкъщи.
А няма да стане да седиш по цял ден вкъщи да правиш тези неща и изведнъж той да се присъедини.

Иначе на работа се работи, не е хубаво оттам да си търсите.
Че се случват някакви неща....

Общи условия

Активация на акаунт