Никога не съм се запознала със случайни хора на такива места.
Там хората отиват по повод, да изберат книга за себе си или за подарък и фокусът е в тази посока. Не отиват с цел запознанство, готови за флирт, за предложения, освен разни маниаци с нестандартно поведение, но на такива можеш да попаднеш навсякъде - и в мола, и в градския транспорт, и пред блока да те причакват. Тях не ги броим за опция за първа любов.
Ако искам някой да ме заговори, по-скоро би следвало да се пусна на някое кафе на припек и да давам сигнали на околните, че скучая и съм отворена за запознанство, не да се забия в телефона или да говоря по него, за да им е неудобно да ме прекъснат. В книжарниците публиката е съвсем различна и не вярвам човек, който по принцип трудно намира поводи за запознанства и трудно попада в непознати среди, да успее да нацели точно там подходящото поведение, настроение и да привлече вниманието на случайни непознати.
Теоретично може и на опашката в магазина да се заприказва и да не й се налага да ходи по разни нетипични за нея места, и този разговор да доведе до нещо сериозно в много близко бъдеще. Трябва да е много привлекателно поведението й, за да предизвика интерес сред пазаруващите.

а 5 цифри си имамЕ и вкъщи и мога да различа кога някой ги е виждал в собствения джоб